BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 sep 2013, 00:02

Evo prilog koji je danas ZDF napravio

[youtube][/youtube]

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 sep 2013, 00:11

AlenHalilovic je napisao/la:Evo prilog koji je danas ZDF napravio

[youtube][/youtube]
Ocekivao sam jos koju o Naseru i V Korpusu ali eto, svelo se sve na Ratka i Radovana...mislim dno dna, mogli su se barem malo potruditi kada su vec presli sav put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 sep 2013, 00:13

I ja sad to gledam i muka mi. Pa dokle vise :?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 sep 2013, 00:16

Do onog trenutka kad u zemlji ne bude bitno ko je koje vjere i ko je koje nacije ... Dok ne budemo težili boljem a ne podržavanju nekakvih nacionalnih torova i volova čitaj Dodika, Bakira, Zlatka i drugih lešinara ...

Ne razumijem šta očekujete, da Njemačka ignoriše rat u BiH a ni mi ga sami nismo prevazišli i krenuli dalje nego i dalje brojimo krvna zrnca i vezujemo nečije pretke za nacionalnu pripadnost ...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 09 sep 2013, 00:20

Ma neka su najedu kamarica kao da oni nemaju problema sa neo nacisitima koji Njemackoj prijete vise nego bilo kakvi teroristi a dosli ovamo pametovat za rat koji je zavrsio poodavno :?

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 sep 2013, 00:25

kinder_jaje je napisao/la:Ma neka su najedu kamarica kao da oni nemaju problema sa neo nacisitima koji Njemackoj prijete vise nego bilo kakvi teroristi a dosli ovamo pametovat za rat koji je zavrsio poodavno :?
Bujrum budi nacista u Njemačkoj pa onda vidi kakav ćeš linč doživiti ... U nas javne ličnosti otvoreno veličaju činjenično dokazane fašiste, rehabilitiraju ih pa nikome ništa ...

Uostalom ja sam više vidio ovo kao izvještaj o Predragu Pašiću, njegovoj ličnosti, priči i djelovanju (tokom rata) ... Ionako je 3/4 izvještaja o njemu a ostalo o reprezentaciji BIH...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 09 sep 2013, 00:30

thulkazal je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Ma neka su najedu kamarica kao da oni nemaju problema sa neo nacisitima koji Njemackoj prijete vise nego bilo kakvi teroristi a dosli ovamo pametovat za rat koji je zavrsio poodavno :?
Bujrum budi nacista u Njemačkoj pa onda vidi kakav ćeš linč doživiti ... U nas javne ličnosti otvoreno veličaju činjenično dokazane fašiste, rehabilitiraju ih pa nikome ništa ...

Uostalom ja sam više vidio ovo kao izvještaj o Predragu Pašiću, njegovoj ličnosti, priči i djelovanju (tokom rata) ... Ionako je 3/4 izvještaja o njemu a ostalo o reprezentaciji BIH...
Da citas malo stampu vidjeo bih koliko je Merkel zaprepastila podacima o tim nacistima jer su se uvukli u sve strukture drzavecak i u obavjestajnu pa su ti isti krili te informacije koje su isplivale nedavno.
Nebitno ali cisto ne volim ovo potezanje rata u svakoj njihovoj reportazi ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 sep 2013, 00:32

ne znam njemacki tako da rijeci nisam razumio, ali mislim da su Don Corleone i Amar bili malkice ironicni ;)

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 09 sep 2013, 00:34

Pa sta ti mislis da su nacisti u njemackoj lincovani il sta?? Sta pricas gluposti?? Nacisti marsiraju njemackom mirno, imaju NDP, imaju jak underground, I jos otvoreno rade svoj posao pogotovo autonomni nacionalisti, zato nemoj kakit. Btw ja ih nemogu smislit ali to je realnost

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk 2
WHUFC

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 sep 2013, 00:34

calcio je napisao/la:ne znam njemacki tako da rijeci nisam razumio, ali mislim da su Don Corleone i Amar bili malkice ironicni ;)
Baš tako. I manite se te priče na ovom forumu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 sep 2013, 00:37

Moguce je da ce biti kisno u utorak u Zilini kao i kod nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 sep 2013, 03:24

edina je napisao/la:To što imamo nekoliko dobrih ofanzivnih igrača, koji u svojim klubovima dobro funkcioniraju, ne znači i da naša reprezentacija treba igrati na ofanzivniju varijantu. Prije svega moramo konsolidovati odbranu i štititi gol, tako da je nama apsolutni imperativ igrati sa 2 defanzivna vezna. Sve druge opcije vode u propast.

Nažalost je činjenica da imamo solidnu ekipu od 11 igrača i niti jednu adekvatnu zamjenu. To nam je najveći hendikep. Jako je teško nama imati neki plan B ili C ali zato se nije trebalo mijenjati nešto što je funkcioniralo i praviti neke loše tempirane eksperimente.

Šta je bilo Sušiću pa je promijenio svoj oprezni, umjereni pristup i dao izjave kojih se ni sam Ćiro ne bi postidio, ne znam. Ali me iznervirala njegova "procjena" neposredno nakon izgubljene utakmice o tome kako ćemo "uzeti te 2 zadnje sigurno"... Wtf? :shock: I ta neka priča o "popravnom". Kakav popravni? To su bila 3 boda, koja su izgubljena, nema tu popravnog. Sve nakon ove utakmice koju smo morali dobiti kod kuće je damage control. Kako ćemo dobiti Slovake s istom postavom u gostima ako to nismo znali u svom dvorištu uraditi?

Lijepo bi bilo da je Sušić rekao da neće mijenjati ekipu s ciljem da zbuni protivnika ali nažalost ipak mislim da on nije toliko velik strateg. Izađemo li s istom formacijom na teren u utorak poraz od 0-1 biće još i dobro.

I na kraju: Mujdža mora igrati, pa makar i s jednom nogom. Bez njega smo f***ed.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 sep 2013, 06:40

Elegant je napisao/la:Mislim da je jednom pisalo da Waha zeli 20.000 € mjesecno, pa tako da vam to sve govori, on je profesionalac i ne interesuje ga sto je u pitanju domovina. Susic prima 5.000 KM, najslabije plalcen selektro. Nije da njemu fali para ima on zaradio je tokom zivota, ali covjek je preuzeo poziciju radi drzave i ljubavi prema istoj to niko ne moze da porekne.

Na stranu sve to, niko ne garantuje da bi sa Wahom bilo bolje ili cak gore ne daj Boze, tako ni sa ostalim selektorima, kao sto se ne zna hocemo li uspjeti sa Susicem. Ja se nadam da hocemo vec u utorak. ;)
Samo da se nadovezem na vaj post.
Susiceva plata trenutno je 10 000 eura godisnje plus sve ostalo placeno.Vaha je trazio 20 000 eura :roll: .E sad kad neko ima platu malu(ko recimo sto je imo Ciro ili sada Susic) oni to probaju nadomjestiti na drugi nacin.Recimo prvi poziv nekoga u A reprezentaciju Ciro je naplacivo 5 000 eura(prico mi igrac koji je dao Ciri 5 000 eura da ga pozove u prvi tim A reprezentacije i kaze da nije jedini),plus devar sa sponzoria i menadzerima.Vjerujem da Pape manje mulja od Cire ali i kod njega ima igraca sumnjivih kvaliteta koji dobijaju prednost u odnosu na druge spremnije igrace ,pa se moze naslutiti da i kod Papeta ima takvih stvari.(ne tvrdim da ima ali samo naslucujem kad vidim ko sve igra)
Dakle nije ni dobro ako neko radi za male pare jer ce on namaknuti te pare na drugi nacin a reprezentacija ce ispastati.Kod Vahe toga sigurno nema,on bratu ne bi dao da igra ako ne vrijedi ;)

Moramo sutra dobiti,mi to mozemo samo ako hocemo,nadam se da imaju tu volju za pobjedom jer su velike pare za drzavu BiH u pitanju(ali i za same igrace i NS BiH)

IDEMOOOOOOOOOO B I HHHHHHHHHHHHH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 09 sep 2013, 07:12

Poraz u Zenici i igra nase repke su nam totalno unistili "brazilsku" euforiju ali ce nas ponovo spucati adrenalin cim cujemo Marjanov glas! On je nasa "maskota" i bez njega i nemogu da zamislim prenos nase repke iz Brazila. Nadam se da ce Marjan svojim prenosom i igraci pobjedom ponovo da nas natjeraju da sanjamo!? :)
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2013, 08:50

Hajde ovaj put bar se isplati staviti pare na nas, kvota je ok. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 sep 2013, 08:59

Ovdje vise mahalskih prica nego u mom selu :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 sep 2013, 09:53

Slabo mi nesto ima furackih slika ovdije sa nekim zmajevima kako jedu Slovake i Zilinu na dan pred utakmicu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 sep 2013, 11:04

JoeCelt je napisao/la:Poraz u Zenici i igra nase repke su nam totalno unistili "brazilsku" euforiju ali ce nas ponovo spucati adrenalin cim cujemo Marjanov glas! On je nasa "maskota" i bez njega i nemogu da zamislim prenos nase repke iz Brazila. Nadam se da ce Marjan svojim prenosom i igraci pobjedom ponovo da nas natjeraju da sanjamo!? :)
Od tebe sam ocekivao koji izvjesaj o americi u duelu sa kostarikom :D

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 09 sep 2013, 11:11

FliX je napisao/la:
JoeCelt je napisao/la:Poraz u Zenici i igra nase repke su nam totalno unistili "brazilsku" euforiju ali ce nas ponovo spucati adrenalin cim cujemo Marjanov glas! On je nasa "maskota" i bez njega i nemogu da zamislim prenos nase repke iz Brazila. Nadam se da ce Marjan svojim prenosom i igraci pobjedom ponovo da nas natjeraju da sanjamo!? :)
Od tebe sam ocekivao koji izvjesaj o americi u duelu sa kostarikom :D

nemoj ga zajebavat... :roll:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 sep 2013, 11:11

dinoze je napisao/la:Slabo mi nesto ima furackih slika ovdije sa nekim zmajevima kako jedu Slovake i Zilinu na dan pred utakmicu.
Ako nema ništa gore kad vidim onog strašnog zmaja kako jede sve :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.