Eh za PSG
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
Ostade Arsenal jedini NBA tim koji bi se mogao dogegati do 1/4 finala. Nije nemoguce, po meni posjeduju veci kvalitet od Monaca ali imaju fin deficit golva da ganjaju.
Eh za PSG
Eh za PSG
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Rekordmeister
- Kontakt:
Sta? Da ispadnu od PSG-a? Pa moglo bi se vrlo lako i Bayernu isto desiti ako nalete na njih.[/quote]
Ko sad spominje Bayern,zasto vi sve gledate kroz neke oci mrznje neki klubova,jaro ja volim nogomet i volim dobru utakmicu,ja ne mrzim niti jedan klub,nemoj biti dijete pa sebi dopustiti takvo razmisljanje kao sad,ja kazem onako kako jeste a to je da trenutno u Engleskoj nema jaceg kluba od Chelsea,oni mogu biti jos jaci samo ako se United i Arsenal u ozbilje kao klubovi koji su TOP u Engleskoj ovo sve ostalo je sitna riza i navikana parola...[/quote]
Ma da ali to si napisao u smislu kao da je katastrofa ispasti od PSG-a. Pa nije ih izbacio Rennes nego klub koji moze osvojiti Ligu prvaka. Sto se tice ostalih engleza, imaju jos City i Arsenal koji su u igri. Iako su izgubili domace utakmice, ne bih se iznenadio ako neko od njih prodje dalje.[/quote]
Ma pogresno si me skontao,naravno da nije katastrofa PSG jeste klub pun neki hajmo reci zvijezda danasnjeg nogometa,ali po inerciji 90% Evrope je kontalo da Chelsi prolazi jbg daleko jaca liga,bolje ekipa,trener i to sve u globalu ali eto vidis sta se desi i zbog toga svega ja gledam iz ociju Engleske lige,da je danas Chelsi ipak najkvalitentija ekipa te iste lige i da bas to tako nije ni priblizno bajno na ostravu kako se danas stalno forisira.Iskreno i City i Arsenal ce ispasti,mozemo mi demagogiju ovdje rasplesti i biti navijaci i ovog i onog kluba ali to je relano,nema tu snage da se izbace protivnici u gostima.Ali ja opet kazem nazalost bar u primjeru Arsenala da on danas primi od Monaca 3 komada kuci,to je porazavajuce a kamol da vce u osmini finala svi prestavnici te lige zijane e onda je to vec belaj a taj belaj traje vec duze vrijeme,samo sto ovdje mnogi uz klub brane i njegovu domicijalnu zemlju kao vjeverica sisraku pa onda imamo dojam da je ovaj forum pun djece od 13-14 godina koji jedino od zivota imaju svoj klub kojeg simpatiziraju i desanku sakic samo sto je belaj sto oni vise mrze ostale klubove nego svoj vole.
Ko sad spominje Bayern,zasto vi sve gledate kroz neke oci mrznje neki klubova,jaro ja volim nogomet i volim dobru utakmicu,ja ne mrzim niti jedan klub,nemoj biti dijete pa sebi dopustiti takvo razmisljanje kao sad,ja kazem onako kako jeste a to je da trenutno u Engleskoj nema jaceg kluba od Chelsea,oni mogu biti jos jaci samo ako se United i Arsenal u ozbilje kao klubovi koji su TOP u Engleskoj ovo sve ostalo je sitna riza i navikana parola...[/quote]
Ma da ali to si napisao u smislu kao da je katastrofa ispasti od PSG-a. Pa nije ih izbacio Rennes nego klub koji moze osvojiti Ligu prvaka. Sto se tice ostalih engleza, imaju jos City i Arsenal koji su u igri. Iako su izgubili domace utakmice, ne bih se iznenadio ako neko od njih prodje dalje.[/quote]
Ma pogresno si me skontao,naravno da nije katastrofa PSG jeste klub pun neki hajmo reci zvijezda danasnjeg nogometa,ali po inerciji 90% Evrope je kontalo da Chelsi prolazi jbg daleko jaca liga,bolje ekipa,trener i to sve u globalu ali eto vidis sta se desi i zbog toga svega ja gledam iz ociju Engleske lige,da je danas Chelsi ipak najkvalitentija ekipa te iste lige i da bas to tako nije ni priblizno bajno na ostravu kako se danas stalno forisira.Iskreno i City i Arsenal ce ispasti,mozemo mi demagogiju ovdje rasplesti i biti navijaci i ovog i onog kluba ali to je relano,nema tu snage da se izbace protivnici u gostima.Ali ja opet kazem nazalost bar u primjeru Arsenala da on danas primi od Monaca 3 komada kuci,to je porazavajuce a kamol da vce u osmini finala svi prestavnici te lige zijane e onda je to vec belaj a taj belaj traje vec duze vrijeme,samo sto ovdje mnogi uz klub brane i njegovu domicijalnu zemlju kao vjeverica sisraku pa onda imamo dojam da je ovaj forum pun djece od 13-14 godina koji jedino od zivota imaju svoj klub kojeg simpatiziraju i desanku sakic samo sto je belaj sto oni vise mrze ostale klubove nego svoj vole.
Imali kakav scren?messilla je napisao/la:Adrijana dodatno uljepsa vecer.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Kakva partija i borba Parizana
. Pokazali su ogroman kvalitet i Mourinhu ujedno priredili mozda i najbolniji poraz u karijeri
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Imal gdje izjava murinja ili nije izlazio pred novinare 
[quote="Rekordmeister"][/quote]
Malo je falilo da Bayerna izbacimo nakon 1-3 kod kuce,u fudbalu je sve moguce pa i da Schalke postigne 4 gola na Bernabeu..
Navijaci Intera ce se sjetiti 0-3 na Highburyu,1-5 u revanšu,dobro,tad smo imali Henrya al nije da tu nema aduta ni danas..
Malo je falilo da Bayerna izbacimo nakon 1-3 kod kuce,u fudbalu je sve moguce pa i da Schalke postigne 4 gola na Bernabeu..
Navijaci Intera ce se sjetiti 0-3 na Highburyu,1-5 u revanšu,dobro,tad smo imali Henrya al nije da tu nema aduta ni danas..
Rekao je da je PSG zasluzeno prosao.terabajt je napisao/la:Imal gdje izjava murinja ili nije izlazio pred novinare
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
[youtube][/youtube]terabajt je napisao/la:Imal gdje izjava murinja ili nije izlazio pred novinare
šta ce ti izjava
Donnie Darko je napisao/la:Prošlo je Mourinhovo vrijeme. 2010. je doživio vrhunac i od tada je u konstantnom slobodnom padu. Ne mogu shvatiti ozbiljno nikoga ko ga smatra najboljim trenerom u ovom trenutku. Lik je postao veća pizda od Pelegrinija.
Dok ima sreće ima i rezultata. Na to se svodi njegova igra.
Osvojit će ligu čisto zato što ima najbolji tim i to je to. U Europi neće imati šanse dok ne izraste ponovo muški polni organ.
Najbolji je trener na Ostrvu i u top3 je u Evropi glede klupskog fudbala.
Malo li je
- Motokultivator
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Kakva partija i borba Parizana. Pokazali su ogroman kvalitet i Mourinhu ujedno priredili mozda i najbolniji poraz u karijeri
.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Puma je napisao/la:Ostade Arsenal jedini NBA tim koji bi se mogao dogegati do 1/4 finala. Nije nemoguce, po meni posjeduju veci kvalitet od Monaca ali imaju fin deficit golva da ganjaju.
Eh za PSG
ili da dva francuska izbace dva engleska...pa nek idu svi kuci, city je vec u svalcionici prve utakmice predo tekmu barci, da imaju iole boljeg trenera pa hajd ali onaj se boji barce kao groba
U konkurenciji Pelegrinija,Van Gaala i Wengera.MaGiCa je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Prošlo je Mourinhovo vrijeme. 2010. je doživio vrhunac i od tada je u konstantnom slobodnom padu. Ne mogu shvatiti ozbiljno nikoga ko ga smatra najboljim trenerom u ovom trenutku. Lik je postao veća pizda od Pelegrinija.
Dok ima sreće ima i rezultata. Na to se svodi njegova igra.
Osvojit će ligu čisto zato što ima najbolji tim i to je to. U Europi neće imati šanse dok ne izraste ponovo muški polni organ.
Najbolji je trener na Ostrvu i u top3 je u Evropi glede klupskog fudbala.![]()
Malo li je
Svakako
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne mogu da vjerujem da je to rekaoGreivis je napisao/la:Rekao je da je PSG zasluzeno prosao.terabajt je napisao/la:Imal gdje izjava murinja ili nije izlazio pred novinare
Top 3 odozdo. Samo u gradu Valenciji i njenim predgrađima imaš 3 bolja trenera od njega.MaGiCa je napisao/la: Najbolji je trener na Ostrvu i u top3 je u Evropi glede klupskog fudbala.![]()
Malo li je
[youtube][/youtube]
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ronaldo99 je napisao/la:Puma je napisao/la:Ostade Arsenal jedini NBA tim koji bi se mogao dogegati do 1/4 finala. Nije nemoguce, po meni posjeduju veci kvalitet od Monaca ali imaju fin deficit golva da ganjaju.
Eh za PSG
ili da dva francuska izbace dva engleska...pa nek idu svi kuci, city je vec u svalcionici prve utakmice predo tekmu barci, da imaju iole boljeg trenera pa hajd ali onaj se boji barce kao groba
E da je Messi zabio onaj penal na kraju za 3-1, to bi bila sasvim druga prica jer ne vjerujem da bi u tom slucaju City zabio tricu na Campu, a da ne primi ni jedan....ali da su i babi muda
nek je i ovaj chelsea na celu sa mouom ispao ,pa ne mozes vjecno care ziviti od neke puke srece ,povuces se a imas ekipcinu i po jos sa igracem vise ,pa stvarno je lik pi*ka , psg ih nadigro i nije se opste osjetilo da imaju igraca manje na terenu
mou sa svojim fudbalom slabo da ce osvojiti vise ikad LP ,njegovo je proslo
mou sa svojim fudbalom slabo da ce osvojiti vise ikad LP ,njegovo je proslo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Simeone se izdvaja. On je u drustvu Guardiole, Ancelottija i tih.
Luiz je rekao kako Murinjo nije poseban. Ali grijesi, poseban je po pravdanju loseg rezultata i napadanju sudija, u tome ne moze biti posebniji.
I vjerujem da ce opet provuci pricu kako je jos neko u PSG trebao fasovati karton, kako sudija nije dovoljno stitio Costu, Hazarda ili Fabregasa i sl. U tome je oduvijek bio poseban.
I vjerujem da ce opet provuci pricu kako je jos neko u PSG trebao fasovati karton, kako sudija nije dovoljno stitio Costu, Hazarda ili Fabregasa i sl. U tome je oduvijek bio poseban.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Izmedju ostalogGunner4 je napisao/la:Imali kakav scren?messilla je napisao/la:Adrijana dodatno uljepsa vecer.Nismo svi imali tu cast OBN da pratimo...

Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 14 gostiju.