Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
za cole-ch...
A jes ovaj Hasagic glup.Umjesto da ode u Bundesligu gdje je sigurno imao ponuda,on ce ostati u osrednjem klubu turske lige.E moj Hasaga,Hasaga... 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Stone Island
- Kontakt:
Otišao bi on da je imao ponuda.Pusti mi te dječije priče.Johnyx95 je napisao/la:A jes ovaj Hasagic glup.Umjesto da ode u Bundesligu gdje je sigurno imao ponuda,on ce ostati u osrednjem klubu turske lige.E moj Hasaga,Hasaga...

Pa je.bem ga ja bolje igrat u njemackoj Zweiti nego u Istanbul BB.Uostalom,i sam je pricao po novinama da je prelazak u BL vec dogovoren,da ce on i menadzer njegov Bolic do Nove godine otkriti ime novog kluba.Stone Island je napisao/la:Otišao bi on da je imao ponuda.Pusti mi te dječije priče.Johnyx95 je napisao/la:A jes ovaj Hasagic glup.Umjesto da ode u Bundesligu gdje je sigurno imao ponuda,on ce ostati u osrednjem klubu turske lige.E moj Hasaga,Hasaga...

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Hasagic za razliku od drugih je jedini standardan golman.Naravno ako nije povredjen.
Ostali ili sijede na klupi ili mijenjaju golmane dok prvi golman ne ozdravi.
Da ne pricamo da je milion puta pokazao kvalitet i protiv najacih repki svjeta.
Za njega mi nije bitno gdje brani vec da brani.
Uostalom Fatih Terim je za njega rekao da je jedan od najboljih golmana u Turskoj.
Taj rijetko pohvali igrace koji nisu iz njegove drzave.
Ostali ili sijede na klupi ili mijenjaju golmane dok prvi golman ne ozdravi.
Da ne pricamo da je milion puta pokazao kvalitet i protiv najacih repki svjeta.
Za njega mi nije bitno gdje brani vec da brani.

Uostalom Fatih Terim je za njega rekao da je jedan od najboljih golmana u Turskoj.
Taj rijetko pohvali igrace koji nisu iz njegove drzave.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Johnyx95 je napisao/la:A jes ovaj Hasagic glup.Umjesto da ode u Bundesligu gdje je sigurno imao ponuda,on ce ostati u osrednjem klubu turske lige.E moj Hasaga,Hasaga...
ne brini se, naći će se on u velikom klubu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
Pricao sam prije sa Hasagicem i kaze da je prelazak u Fener gotova stvarsamo da dobije njihovo drzavljanstvo .
Sad nezz jel dobio ,i hocel preci

Sta ti jos kaze Keno??

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Salihamidzic dao gol trenutno 2:1 za Juve Braco je zamjenjen
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Taj je prelazak po njemu i njegovom manageru gotova stvar otkad je otiso u Tursku.bavarian_bk je napisao/la:Pricao sam prije sa Hasagicem i kaze da je prelazak u Fener gotova stvarsamo da dobije njihovo drzavljanstvo .
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Initial agreement with Cocalic
5/1/2010

Panionios FC confirms the initial agreement with player Edin Cocalic and the team of FK Zeljeznicar. Cocalic is expected to come to Athens next week in order to sign a contract for 3,5 years agreement with Panionios. Zeljeznicar will receive the sum of 75.000 Euros + 15% percentage from future possible sale of the player from Panionios to another team.
http://www.panionios.gr
5/1/2010

Panionios FC confirms the initial agreement with player Edin Cocalic and the team of FK Zeljeznicar. Cocalic is expected to come to Athens next week in order to sign a contract for 3,5 years agreement with Panionios. Zeljeznicar will receive the sum of 75.000 Euros + 15% percentage from future possible sale of the player from Panionios to another team.
http://www.panionios.gr
Znas li jarane koju on trenutno poziciju igra za Juve? Po golovima u zadnje vrijeme reko bi centarfor, ali valjda je krilo ili bek.seha je napisao/la:Salihamidzic dao gol trenutno 2:1 za Juve Braco je zamjenjen

- Gistro_Bancho
- Kontakt:
hoće, al` na playstationuMirza_Hordas je napisao/la:Johnyx95 je napisao/la:A jes ovaj Hasagic glup.Umjesto da ode u Bundesligu gdje je sigurno imao ponuda,on ce ostati u osrednjem klubu turske lige.E moj Hasaga,Hasaga...
ne brini se, naći će se on u velikom klubu

-
- Kontakt:
Mislis da lazem ??Adinjo je napisao/la:Sta ti jos kaze Keno??![]()
Pa nadji cojka na fb ,primice te .Pricas normalno sa njim

Braco is back!!!!!!!!! 2 gola u 2 utakmice a onaj kloc Amauri nije zabio u 20 utakmica. Valjda ce ga Pape vratit u repku.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Tesko mi za povjerovati da covjek profesionalac prica te stvari, jos na fb. To je stvarno nisko. Eto ja sam u Zagrebu na aerodromu vidio Dzeka i Spahu, slika autogram ovo ono, koja suplja se prebila, i eto ono bilo da ce preci u Milan tog ljeta, i ja ga bas pitam hoces li preci, covjek se samo nasmija i kaze ma glasine nemam pojma. Covjek prof, zna da svasta nesmije da prica, sto i pozdravljam, al eto nije slucaj kod Kene, on to javno prica sa svima. Krajnje neozbiljno druze.bavarian_bk je napisao/la:Mislis da lazem ??Adinjo je napisao/la:Sta ti jos kaze Keno??![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
-
- Kontakt:
Pa nije ni on konkretno rekao .Ali je ovako rekao: Pa jos nista nije gotovo ,ali tu smo negdje samo da se zalijeci povreda.Adinjo je napisao/la:Tesko mi za povjerovati da covjek profesionalac prica te stvari, jos na fb. To je stvarno nisko. Eto ja sam u Zagrebu na aerodromu vidio Dzeka i Spahu, slika autogram ovo ono, koja suplja se prebila, i eto ono bilo da ce preci u Milan tog ljeta, i ja ga bas pitam hoces li preci, covjek se samo nasmija i kaze ma glasine nemam pojma. Covjek prof, zna da svasta nesmije da prica, sto i pozdravljam, al eto nije slucaj kod Kene, on to javno prica sa svima. Krajnje neozbiljno druze.bavarian_bk je napisao/la:Mislis da lazem ??Adinjo je napisao/la:Sta ti jos kaze Keno??![]()

I vi ljudi svasta vjerujete. Mogu i ja sad napravit profil na facebook Nemanja Supic i rec da prelazim u Real ako hocu.
-
- Kontakt:
Pa **** otkud mu onda slike privatne i to 

-
- Kontakt:
jahic i bajevic digose olimpijakos na njihovom terenu sa 2-1.
jaha igrao prvih 65 minuta i onda zamijenjen imao je laksu povredu prije par sedmica pa ga baja uhodava.
inace odlican su rezultat napravili eh da jaha je i zuti zaradio na samom startu a imao je poslije zestokih startova pa ga je bajevic i radi predostroznosti.Inace jahic je odlicno odigrao tekmu.
jaha igrao prvih 65 minuta i onda zamijenjen imao je laksu povredu prije par sedmica pa ga baja uhodava.
inace odlican su rezultat napravili eh da jaha je i zuti zaradio na samom startu a imao je poslije zestokih startova pa ga je bajevic i radi predostroznosti.Inace jahic je odlicno odigrao tekmu.
Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 06 jan 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.