FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelji ... /221119007
SVI NA GRBAVICU"
Željini Manijaci vatrometom u 6:37 sati "probudili Sarajevo", pogledajte kako je to izgledalo
SVI NA GRBAVICU"
Željini Manijaci vatrometom u 6:37 sati "probudili Sarajevo", pogledajte kako je to izgledalo
Manijaci su postali institucija broj 1 u BiH , pa ljudi su organzivovaniji nego 90% firmi u BiH i komplet drazvnih institucija.
Ne znan kako rade i na koji nacin al ovo sto rade zadnjih godina je prevazislo ultras furku ovo je postalo bas ozbiljna prica.
Vala ko danas moze a ne ode na jug haram mu bilo
Ne znan kako rade i na koji nacin al ovo sto rade zadnjih godina je prevazislo ultras furku ovo je postalo bas ozbiljna prica.
100%tmgz je napisao/la: ↑19 nov 2022, 08:08Manijaci su postali institucija broj 1 u BiH , pa ljudi su organzivovaniji nego 90% firmi u BiH i komplet drazvnih institucija.
Organizacija

Manijaci pa 10 mjesta prazno onda ovi ostali neka se poredaju izmedju sebe kako zele.
A u BiH ima 3,4 navijacke grupe, ostalo su simpatizeri, familije i porodice po utakmicama.
Bit ce jos dva plesaavalPacidoroP je napisao/la: ↑19 nov 2022, 05:26Zapleši na terenu posljednji put ove godine !
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- PravacPlavo
- Kontakt:
Nisam se dugo ukljucivao. Citao onako s vremena na vrijeme, nisam neki forumski tip. Željinim se pobjedama radujem glasno, poraze ćutim u tišini.
I vratim se da ovu carapu stavim u gnjavatore. Idealno, ne bih trebao vidjeti njega,nju, a mozda je i rodno nedefinisan komad odjeće. Nemojte ga replicirati zivota vam. Neka tavori na dnu gdje su odbacene čarape, njima su svakako i ostale samo mrvice zlobe, lavež bez zuba. Zelji ide dobro i nabolje, mi pokazujemo jedinstvo rođendan danas. Puno je lijepih desavanja. Sama nasa borba ovih godina je ljepsa nego li necije citavo postojanje.
Uzivajmo, jer Zeljo je to, neunistiv ideal koji ce opstati van naseg vremena.
Naprijed Plava Nacijo.
I vratim se da ovu carapu stavim u gnjavatore. Idealno, ne bih trebao vidjeti njega,nju, a mozda je i rodno nedefinisan komad odjeće. Nemojte ga replicirati zivota vam. Neka tavori na dnu gdje su odbacene čarape, njima su svakako i ostale samo mrvice zlobe, lavež bez zuba. Zelji ide dobro i nabolje, mi pokazujemo jedinstvo rođendan danas. Puno je lijepih desavanja. Sama nasa borba ovih godina je ljepsa nego li necije citavo postojanje.
Naprijed Plava Nacijo.
-
- Kontakt:
PravacPlavo je napisao/la: ↑19 nov 2022, 12:48Nisam se dugo ukljucivao. Citao onako s vremena na vrijeme, nisam neki forumski tip. Željinim se pobjedama radujem glasno, poraze ćutim u tišini.
Naprijed Plava Nacijo.

Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Ja se nadam da će Amoah biti lijevo a Subašić desno, to mi je nekako prirodnije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Juurriiiš Željo!!
Sezonske za sjever važe za jug!
Vakat je da se krene!
Najavljuju kišu golova 
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Svaka cast familiji za ovo budjenje .JUG ZOVE ! Vakat je sto kaze kolega
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svi na Grbavicu! Idemo ispoštovati ovaj meč, kao i naredni prijateljski 29.11.(Konyaspor) kako bi klubu pružili maksimalnu finansijsku pomoć.
S pobjedama dolaze i tituleee......
S pobjedama dolaze i tituleee......
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Naprijed Željo ljubavi moja.
- NerminFatic
- Kontakt:
I nas “ubojiti” napadac Beganovic je naravno opet tu!! 

-
- Kontakt:
Ide Beganović do rekorda večeras. Jedini prvi napadač Želje koji u polusezoni nije postigao pogodak.
To ni ismijavanom Lazi nije pošlo za nogom.
To ni ismijavanom Lazi nije pošlo za nogom.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sretno braco