Haj dobro da se u necemu slozismo, znaci utvrdili smo da ima profulanih ¨pojacanja¨ de mi sad samo reci kojaa su to prava pojacanja koja smo mi doveli u borbu za PLreddragon001 je napisao/la:Opet vam trvdim bit cemo prvaci ako tome feja nije dorastao letit ce vjerujte mi nece se ljudi iz upave kockati sa ekipom i fejom. Istina dovedeno je par upitnih igraca Basic, Piric ali svake godine dodje nesto hamelja na to smo navikli. U svoj toj ne sreci meni auto jucer na pola puta stane krenuo u gorazde pukne crijevo od goriva i moro se vratiti nazad. Sve u svemu bit ce Zvijezda opet SAMPION! Ljubomorci umrite klub cemo voljeti i kad gubi i kad vodi samo mislim da se uprava nece pustit mnogo Feji da se kocka sa rezultatima. Teren jucer u gorazdu prava oranica gore od naseg pomocnog. Stim da ne krivim teren koliko krivim Fejinu glupu taktiku mi bez bocnih ne mozemo igrati nije to nas stil. Braniti se...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Djodjevic je sigurno pojacanje, Pavic je sigurno pojacanje, Mornar je sigurno pojacanje, Pejic pojacanje ali ne igra poziciju svoju, Zvonic je pojacanje, Ristic je pojacanje al mislim da je bolje bilo crnogorcdaa zadrzati. Piric je fulanje 100% uzeo je pare na ruke a nece igrati sigurno do kraja polusezone. Ne znam sta da vam pricam tesko je bilo sta napisati sada, pustite jos koje kolo da vidimo situacijju aj vam garantujem da ljudi iz uprave nece tolerisati lose rezultate vjeruj te mi na rijec. Jer Hamza i Nedim su dovodili igrace niko se nije petljao i oni ce prvi platiti cijenu odlaska a iskreno ja bih sve vec prvo kolo kaznio od plate pa bih oni ginuli za svaku loptu.
Fino su te roditelji vaspitalisodaacm je napisao/la:Ajde ba skini mi se qrca vise ako sam ti dosadan,Kapetan je napisao/la:Procitaj ponovo sta je napisao NKZ07, covjek nije napisao da nesto ocekujemo i dosadan si vise sa svojim komentarima.sodaacm je napisao/la:I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.

- theboss_RD07
- Kontakt:
Kako je Ristic pojacanje bolan bolan.. Vec sam rekao par puta da uvijek imam respekt prema njemu zbog njegove borbenosti i srca, ali realno covjek je bio los i dok je prije igrao za nas, a kamoli sad. U napadu smo nula.reddragon001 je napisao/la:Djodjevic je sigurno pojacanje, Pavic je sigurno pojacanje, Mornar je sigurno pojacanje, Pejic pojacanje ali ne igra poziciju svoju, Zvonic je pojacanje, Ristic je pojacanje al mislim da je bolje bilo crnogorcdaa zadrzati. Piric je fulanje 100% uzeo je pare na ruke a nece igrati sigurno do kraja polusezone. Ne znam sta da vam pricam tesko je bilo sta napisati sada, pustite jos koje kolo da vidimo situacijju aj vam garantujem da ljudi iz uprave nece tolerisati lose rezultate vjeruj te mi na rijec. Jer Hamza i Nedim su dovodili igrace niko se nije petljao i oni ce prvi platiti cijenu odlaska a iskreno ja bih sve vec prvo kolo kaznio od plate pa bih oni ginuli za svaku loptu.
⭐
-
- Kontakt:
Na odnosu BASICA, Urosa Stojanova od prosle godine i ostalih s pravom cu reci da je Ristic pojacanje a to ce opravdati vec u narednim utakmicama covjek je porben a to cijeni nasa publika. Njegove igracke sposobnosti slazem se su prosjecne ali on je lav...
Pirića sam posmatrao u Goraždu. Sebičan igrač i malo je u visinama. Sklon je povredama i kartonima kada mu zatreba.theboss_RD07 je napisao/la:Kako je Ristic pojacanje bolan bolan.. Vec sam rekao par puta da uvijek imam respekt prema njemu zbog njegove borbenosti i srca, ali realno covjek je bio los i dok je prije igrao za nas, a kamoli sad. U napadu smo nula.reddragon001 je napisao/la:Djodjevic je sigurno pojacanje, Pavic je sigurno pojacanje, Mornar je sigurno pojacanje, Pejic pojacanje ali ne igra poziciju svoju, Zvonic je pojacanje, Ristic je pojacanje al mislim da je bolje bilo crnogorcdaa zadrzati. Piric je fulanje 100% uzeo je pare na ruke a nece igrati sigurno do kraja polusezone. Ne znam sta da vam pricam tesko je bilo sta napisati sada, pustite jos koje kolo da vidimo situacijju aj vam garantujem da ljudi iz uprave nece tolerisati lose rezultate vjeruj te mi na rijec. Jer Hamza i Nedim su dovodili igrace niko se nije petljao i oni ce prvi platiti cijenu odlaska a iskreno ja bih sve vec prvo kolo kaznio od plate pa bih oni ginuli za svaku loptu.
-
- Kontakt:
Sta imamo od toga sto nedim i hamza dobiju otkaz..ako u naredne 3 utakmice neuzmemo 6 bodova,50 % plate odbit svima,od ekonoma,do hamze,durguta i nedima,izgleda oni se dosli zajebavat s nama e nece moci....reddragon001 je napisao/la:Djodjevic je sigurno pojacanje, Pavic je sigurno pojacanje, Mornar je sigurno pojacanje, Pejic pojacanje ali ne igra poziciju svoju, Zvonic je pojacanje, Ristic je pojacanje al mislim da je bolje bilo crnogorcdaa zadrzati. Piric je fulanje 100% uzeo je pare na ruke a nece igrati sigurno do kraja polusezone. Ne znam sta da vam pricam tesko je bilo sta napisati sada, pustite jos koje kolo da vidimo situacijju aj vam garantujem da ljudi iz uprave nece tolerisati lose rezultate vjeruj te mi na rijec. Jer Hamza i Nedim su dovodili igrace niko se nije petljao i oni ce prvi platiti cijenu odlaska a iskreno ja bih sve vec prvo kolo kaznio od plate pa bih oni ginuli za svaku loptu.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
ljudi imaju povjerenje uprave da nas vode prema cilju i dok je tako treba to poštovat. Šta je odma pobuna nastala,polahko prvo kolo je svi bi volili da smo pobijedili al nismo i hajmo dalje .Meni se nesviđa to što je Alibašić otpsan momak je dobar igrač al možda ima neki razlog.
Nema nama čini se povratka u PL dok se R.Ninković ne vrati
Nema nama čini se povratka u PL dok se R.Ninković ne vrati
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Tesko nama moze i Ratko pomoci kad je manjak igraca kvalitetnih u opticaju opste niko se nije bolje pojacao od Zvijezde. Samo je Zvijezda radila na pogresnim pozicijama ja samo zamjeram sto nismo doveli 2 kvalitetna bocna i jednog spica tipa Crnogorca koji se zna naci u prilici. I mozda ne bih izgubili da su igrali Cola i Djordjevic krilni napadaci mu vidjet cemo sta sprema Nedim u subotu. Ako pobjedi raja ce mu oprostiti poraz a sve osim pobjede ne pise mu se dobro.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Alibašić se vratio u kalesijsku Bosnu.crvenobijeli je napisao/la:gdje cu colic i alibasic?zasto nisu juce bili u konkurenciji ta tekmu...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ako se niko nije bolje pojačao od nas kao što govorite onda je to još tužnije. a bi sa "najboljim" igračkim kadrom u ligi primimo 2 komada od osrednjeg Goražda pri tom za 90 minuta napravimo jednu ozbiljnu šansu = jadno.
Jedini je spas što je još početak pa se sve to da popravit dok još ima vremena. A mi ako strahujemo šta će biti u subotu protiv Novog Travnika onda ebaji nas.
Ovdje odma treba početi sa kaznama. Ovo je prvi put da nekritikujem upravu samo iz razloga jer su neki njeni članovi(Fadil Novalić) uspjeli namaknuti dobar dio sredstava da to sve može funkcionisati a opet neki drugi članovi uprave se kite tuđim perjem.
Ali da sad zaobiđemo upravu jer smo konstatovali da su oni odradili odličan posao za naše prilike(jedino se još moraju pozabavit da negdje na gostovanjima namaknu koji bod jer to ovaj igrački kadar očigledno nemože, a i tako se igra u ovoj ligi, to su njena pravila. Ako hoćeš biti prvi imaju mjesta gdje moraš "podmazat").
Po meni su isključivi krivci Hamza, Feja i igrači. Kao prvo prijelazni rok kada se malo bolje pogleda katastrofalno odrađen. Da me neko pogrešno ne shvati ima tu igrača koji su dobri ali govorim u cjelini za prelazni rok.
Gomilanje igrača na nekim pozicijama , dok na nekim drugim gdje je bio neophodan kvalitet ništa. Onda dovođenje igrača koji ne samo da su za klupu nego za tribine itd. Sve je to po meni loše urađeno, sa finansijskom situacijom koju mi trenutno imamo je moglo puno bolje. ALi Hamza i Feja su birali pa neka sada odgovaraju.
Čist primjer neracionalnog gomilanja igrača su Čola i Brka, dva desna beka sa premierligaškim iskustvom gdje jedan mora biti rezerva ili da jednog guraš na krilo na neprirodnu poziciju.
Onda i postava čudna, Pejić čitavu karijeru igra lijevog beka i ti ga guraš na stopera. Zvonić, Faćić i Savić-nema teorije da mogu igrati sva trojica istovremeno. Uz Savića se mora odlučiti za jednog od nabrojane dvojice.
Igra bez bokova kao što je neko prethodno naveo katastrofa. I još ako na sve ovo dodamo špica kojeg nemamo?!?
Kada su svi zdravi po meni bi trebali probati ovako:
Hinović(Brkić)
Čolić(Brković) Islamagić(Šerbedžić) Mornar(Pejić) Pejić(Lazarević)
Savić(Pavić) Faćić(Zvonić)
Mišan(Savić,PAvić)
Brković(Ristić) Pliska(Đurđević)
Ristić(Asanović)
Brki to nije prirodna pozicija ali mislim da je bolje njega gurnuti prema naprijed nego Čolu. Savić po potrebi može biti orijentisan više prema naprijed. Pliska je tu čisto radi nužde jer ne vidim ko bi mogao igrati krilo.
U napadu manje više Ristić ili Asanović jer nije tu neka pretjerana razlika ali ni neki kvalitet.
Jedini je spas što je još početak pa se sve to da popravit dok još ima vremena. A mi ako strahujemo šta će biti u subotu protiv Novog Travnika onda ebaji nas.
Ovdje odma treba početi sa kaznama. Ovo je prvi put da nekritikujem upravu samo iz razloga jer su neki njeni članovi(Fadil Novalić) uspjeli namaknuti dobar dio sredstava da to sve može funkcionisati a opet neki drugi članovi uprave se kite tuđim perjem.
Ali da sad zaobiđemo upravu jer smo konstatovali da su oni odradili odličan posao za naše prilike(jedino se još moraju pozabavit da negdje na gostovanjima namaknu koji bod jer to ovaj igrački kadar očigledno nemože, a i tako se igra u ovoj ligi, to su njena pravila. Ako hoćeš biti prvi imaju mjesta gdje moraš "podmazat").
Po meni su isključivi krivci Hamza, Feja i igrači. Kao prvo prijelazni rok kada se malo bolje pogleda katastrofalno odrađen. Da me neko pogrešno ne shvati ima tu igrača koji su dobri ali govorim u cjelini za prelazni rok.
Gomilanje igrača na nekim pozicijama , dok na nekim drugim gdje je bio neophodan kvalitet ništa. Onda dovođenje igrača koji ne samo da su za klupu nego za tribine itd. Sve je to po meni loše urađeno, sa finansijskom situacijom koju mi trenutno imamo je moglo puno bolje. ALi Hamza i Feja su birali pa neka sada odgovaraju.
Čist primjer neracionalnog gomilanja igrača su Čola i Brka, dva desna beka sa premierligaškim iskustvom gdje jedan mora biti rezerva ili da jednog guraš na krilo na neprirodnu poziciju.
Onda i postava čudna, Pejić čitavu karijeru igra lijevog beka i ti ga guraš na stopera. Zvonić, Faćić i Savić-nema teorije da mogu igrati sva trojica istovremeno. Uz Savića se mora odlučiti za jednog od nabrojane dvojice.
Igra bez bokova kao što je neko prethodno naveo katastrofa. I još ako na sve ovo dodamo špica kojeg nemamo?!?
Kada su svi zdravi po meni bi trebali probati ovako:
Hinović(Brkić)
Čolić(Brković) Islamagić(Šerbedžić) Mornar(Pejić) Pejić(Lazarević)
Savić(Pavić) Faćić(Zvonić)
Mišan(Savić,PAvić)
Brković(Ristić) Pliska(Đurđević)
Ristić(Asanović)
Brki to nije prirodna pozicija ali mislim da je bolje njega gurnuti prema naprijed nego Čolu. Savić po potrebi može biti orijentisan više prema naprijed. Pliska je tu čisto radi nužde jer ne vidim ko bi mogao igrati krilo.
U napadu manje više Ristić ili Asanović jer nije tu neka pretjerana razlika ali ni neki kvalitet.
reddragon001 je napisao/la:Djodjevic je sigurno pojacanje, Pavic je sigurno pojacanje, Mornar je sigurno pojacanje, Pejic pojacanje ali ne igra poziciju svoju, Zvonic je pojacanje, Ristic je pojacanje al mislim da je bolje bilo crnogorcdaa zadrzati. Piric je fulanje 100% uzeo je pare na ruke a nece igrati sigurno do kraja polusezone. Ne znam sta da vam pricam tesko je bilo sta napisati sada, pustite jos koje kolo da vidimo situacijju aj vam garantujem da ljudi iz uprave nece tolerisati lose rezultate vjeruj te mi na rijec. Jer Hamza i Nedim su dovodili igrace niko se nije petljao i oni ce prvi platiti cijenu odlaska a iskreno ja bih sve vec prvo kolo kaznio od plate pa bih oni ginuli za svaku loptu.
Molim te, pošto nisam dobro upućen reci mi koja je tvoja funkcija u klubu ?
Sloboda je cijeli život moj !
- theboss_RD07
- Kontakt:
NovinarAdmirLav je napisao/la:reddragon001 je napisao/la:Djodjevic je sigurno pojacanje, Pavic je sigurno pojacanje, Mornar je sigurno pojacanje, Pejic pojacanje ali ne igra poziciju svoju, Zvonic je pojacanje, Ristic je pojacanje al mislim da je bolje bilo crnogorcdaa zadrzati. Piric je fulanje 100% uzeo je pare na ruke a nece igrati sigurno do kraja polusezone. Ne znam sta da vam pricam tesko je bilo sta napisati sada, pustite jos koje kolo da vidimo situacijju aj vam garantujem da ljudi iz uprave nece tolerisati lose rezultate vjeruj te mi na rijec. Jer Hamza i Nedim su dovodili igrace niko se nije petljao i oni ce prvi platiti cijenu odlaska a iskreno ja bih sve vec prvo kolo kaznio od plate pa bih oni ginuli za svaku loptu.

⭐
theboss_RD07 je napisao/la:NovinarAdmirLav je napisao/la:reddragon001 je napisao/la:Djodjevic je sigurno pojacanje, Pavic je sigurno pojacanje, Mornar je sigurno pojacanje, Pejic pojacanje ali ne igra poziciju svoju, Zvonic je pojacanje, Ristic je pojacanje al mislim da je bolje bilo crnogorcdaa zadrzati. Piric je fulanje 100% uzeo je pare na ruke a nece igrati sigurno do kraja polusezone. Ne znam sta da vam pricam tesko je bilo sta napisati sada, pustite jos koje kolo da vidimo situacijju aj vam garantujem da ljudi iz uprave nece tolerisati lose rezultate vjeruj te mi na rijec. Jer Hamza i Nedim su dovodili igrace niko se nije petljao i oni ce prvi platiti cijenu odlaska a iskreno ja bih sve vec prvo kolo kaznio od plate pa bih oni ginuli za svaku loptu.
Jadan mi je klub u kom novinar ne zna napisati niti jedan post bez gramatičkih grešaka. I onda stvarno mislite da ćete izboriti Premier ligu ?
-
- Kontakt:
Prijatelju ja odrzajem sluzbeni web site i vecinu tekstova dobijem moje je samo da kopiram, a za tvoju informaciju ovo je glu pane forum, gdje niko ne gleda kako ce napisati sluzi za informisanje pravih istinskih navijaca i kriticara da znaju sta se desava momentalno u prostorijama kluba. Drugo sekretar Novalic vecinu stvari on napise i prekontrolise pravopisne greske pa se tek onda objavi. A razlog tvog javljanja je jer sam vjerovatno nekog ti rodjaka prozvo gore u postu. Ali sta ces kad je tako, da sam nesto vise u klubu ne bi se mogli igraci sigurno setkati po terenu prvi bi trazio da se kazne pojedinci.
reddragon001 je napisao/la:Prijatelju ja odrzajem sluzbeni web site i vecinu tekstova dobijem moje je samo da kopiram, a za tvoju informaciju ovo je glu pane forum, gdje niko ne gleda kako ce napisati sluzi za informisanje pravih istinskih navijaca i kriticara da znaju sta se desava momentalno u prostorijama kluba. Drugo sekretar Novalic vecinu stvari on napise i prekontrolise pravopisne greske pa se tek onda objavi. A razlog tvog javljanja je jer sam vjerovatno nekog ti rodjaka prozvo gore u postu. Ali sta ces kad je tako, da sam nesto vise u klubu ne bi se mogli igraci sigurno setkati po terenu prvi bi trazio da se kazne pojedinci.
Kako u životu tako i na forumu osnovna stvar kulture dijaloga je da ne vrijeđaš sugovornika, u ovom slučaju drugog forumaša. To se obično nauči još u djetinstvu, s obzirom da si ti djetinstvo proveu u kafani iza glavne autobuske stanice i ne čudi me ovakav način forumanja.
Drugo da se ja pitam ja bih takve kao ti davno otjerao iz zvijezde jer istoj samo nanosite štetu.
I da više ne idem u off topic Zvijezdnin plasman na kraju biti će u top 5 ekipa ali ne i prvo mjesto.
Znali neko jel sa N.Travnikom igramo u subotu ili u nedjelju. Pošto sam negdje čitao kako bi se čitavo kolo trebaLo igrati u nedjelju mada mislim da od toga nema ništa.
Hajd vise popusti ba ne moras svakom odgovarati tako ces ih se najlakse rijesit. Nego je li istina da stranci ne mogu dobiti neke dozvole i da nemaju pravo nastupa tako sam nesto danas cuo, sto se iskreno nadam da nije istina i da je samo privremeni problemreddragon001 je napisao/la:Prijatelju ja odrzajem sluzbeni web site i vecinu tekstova dobijem moje je samo da kopiram, a za tvoju informaciju ovo je glu pane forum, gdje niko ne gleda kako ce napisati sluzi za informisanje pravih istinskih navijaca i kriticara da znaju sta se desava momentalno u prostorijama kluba. Drugo sekretar Novalic vecinu stvari on napise i prekontrolise pravopisne greske pa se tek onda objavi. A razlog tvog javljanja je jer sam vjerovatno nekog ti rodjaka prozvo gore u postu. Ali sta ces kad je tako, da sam nesto vise u klubu ne bi se mogli igraci sigurno setkati po terenu prvi bi trazio da se kazne pojedinci.
Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Zbog katolickog praznika Velike Gospe sve se utakmice igraju u nedjelju, 16.08.2015 od 17:00 saticombe je napisao/la:Znali neko jel sa N.Travnikom igramo u subotu ili u nedjelju. Pošto sam negdje čitao kako bi se čitavo kolo trebaLo igrati u nedjelju mada mislim da od toga nema ništa.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ja ne znam ko je koga prvi prozvao!!!! ovo si ti napisao meni: Jadan mi je klub u kom novinar ne zna napisati niti jedan post bez gramatičkih grešaka. I onda stvarno mislite da ćete izboriti Premier ligu ?AdmirLav je napisao/la:reddragon001 je napisao/la:Prijatelju ja odrzajem sluzbeni web site i vecinu tekstova dobijem moje je samo da kopiram, a za tvoju informaciju ovo je glu pane forum, gdje niko ne gleda kako ce napisati sluzi za informisanje pravih istinskih navijaca i kriticara da znaju sta se desava momentalno u prostorijama kluba. Drugo sekretar Novalic vecinu stvari on napise i prekontrolise pravopisne greske pa se tek onda objavi. A razlog tvog javljanja je jer sam vjerovatno nekog ti rodjaka prozvo gore u postu. Ali sta ces kad je tako, da sam nesto vise u klubu ne bi se mogli igraci sigurno setkati po terenu prvi bi trazio da se kazne pojedinci.
Kako u životu tako i na forumu osnovna stvar kulture dijaloga je da ne vrijeđaš sugovornika, u ovom slučaju drugog forumaša. To se obično nauči još u djetinstvu, s obzirom da si ti djetinstvo proveu u kafani iza glavne autobuske stanice i ne čudi me ovakav način forumanja.
Drugo da se ja pitam ja bih takve kao ti davno otjerao iz zvijezde jer istoj samo nanosite štetu.
I da više ne idem u off topic Zvijezdnin plasman na kraju biti će u top 5 ekipa ali ne i prvo mjesto.
I onda kad ti odgovorim nesto se bunis... koji ste vi smradovi ako imate sta protiv javite mi se privatno. Ali vjerujte da ste mi pojedinci ovdje sa foruma zajedno sa smradovima pojedinim u klubu zgadili ovaj klub... I upamtite da vise od mene niko nece dobiti nijedne informacije na ovom forumu.
A uvjek ih ima mnogo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.