Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

TheChief
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la TheChief » 04 nov 2021, 01:55

Chinaglia je napisao/la:
04 nov 2021, 01:49
joj kako bi nurkic mogao popusiti kurcinu, lako bi mogao dobiti ne vise od 50 mil, a i to da ne bude od portlanda

na kraju ce ostati i bez dobrog ugovora i bez jarana damea i cj mccolluma

moram priznati da mi se svidja taj scenario, da ga popusi na oba fronta
A i BiH ce jer nece doci na EB zbog novog ugovora.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 04 nov 2021, 02:04

Larry Nance se dere na njega. :tokralju: :tokralju:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 04 nov 2021, 02:10

Gledaj Lillarda sta promasi :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 nov 2021, 02:11

Tekashi je napisao/la:
04 nov 2021, 02:10
Gledaj Lillarda sta promasi :rol:
9/25 Lily
7/19 mecky

45 lopti potrosili za 16 ubačaja
:bow:
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 04 nov 2021, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 04 nov 2021, 02:19

Ako nista :D

slika

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 04 nov 2021, 02:20

Sramota.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 04 nov 2021, 02:24

Lottery ekipa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 04 nov 2021, 02:26

Ja mislim da se ova cjelokupna situacija u zemlji odrazila mentalno na njemu. Nemam drugo razumno objašnjenje za ovakve igre.

StevieFranchise
Kontakt:

Post Postao/la StevieFranchise » 04 nov 2021, 02:30

armin dju je napisao/la:
04 nov 2021, 02:26
Ja mislim da se ova cjelokupna situacija u zemlji odrazila mentalno na njemu. Nemam drugo razumno objašnjenje za ovakve igre.
:urnebes: :urnebes:

Nije bez razloga Allen dobio $100 miliona. Jusuf u trenutnom stanju može samo sanjati te pare. Nema potrebe tražiti izgovore za njega, očito je zadovoljan ulogom a i ne vidi se ikakav napredak u igri kojim bi zaslužio veću ulogu.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 04 nov 2021, 03:17

Haj sto Juka ima 7 šuteva u 27 minuta, a mi se bunimo kao zbog toga jer je naš, a sta cemo sa tim sto Covington u 30 minuta dobije 3 šuta. Hej tri šuta! Haha kakav ocaj od ekipe

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 04 nov 2021, 03:59

Ma mozemo mi njemu traziti milion opravdanja, ali njegova igra se za 5 godina u Portlandu nije unaprijedila za vise od 5%. Sad pored dvojice najvecih potrosaca imaju i Powella, a nekad su to bili racionalni Harkless, Aminu, Vonleh itd. To je razloga zasto danas uzima jos manje suteva, bez obzira sto je u najboljim godinama i sto je valjda za toliko godina trebao izgraditi neku reputaciju. Jos uvijek je to Jusuf koji bez ponekog ofanzivnog skoka i ponekog pika s Dameom nece lahko doci do poena. Na niski post mu vise gotovo ni ne spustaju loptu, a i sto bi to radili kad jos uvijek nije konkretan u tome. Neshvatljivo je da tako snazan, pokretljiv i odlicno gradjen centar s mekanom rukom ne moze vise od ovoga. Bice da je obicni mekusac i da za ono uzdizanje po drustvenim mrezama nema nikakvog pokrica...

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 04 nov 2021, 08:23

Sinoc mi je pomalo ubio volju da ga i dalje gledam. Postao je totalni statista u ekipi u za njega Mozda kljucnoj sezoni u karijeri! :(

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 04 nov 2021, 09:14

StevieFranchise je napisao/la:
04 nov 2021, 02:30
armin dju je napisao/la:
04 nov 2021, 02:26
:urnebes: :urnebes:

Nije bez razloga Allen dobio $100 miliona. Jusuf u trenutnom stanju može samo sanjati te pare. Nema potrebe tražiti izgovore za njega, očito je zadovoljan ulogom a i ne vidi se ikakav napredak u igri kojim bi zaslužio veću ulogu.
Bitno je da su slike dobre na antidruštvenim mrežama , #hadzomoj i žigu bigule ...
Jedan je Mirza , kao najbolje krilo Evrope dođe na klupu i kada uđe opali 3 air-balla , pa sljedeću utakmicu pogodi 5-6 trojki ...
Yebi ga , do nas ne previše očekujemo od njega ...
Što je najgore svi znamo da lik može da rastura bukvalno , ali mozak je čudo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 nov 2021, 09:17

Ghuraba je napisao/la:
04 nov 2021, 03:59
Ma mozemo mi njemu traziti milion opravdanja, ali njegova igra se za 5 godina u Portlandu nije unaprijedila za vise od 5%. Sad pored dvojice najvecih potrosaca imaju i Powella, a nekad su to bili racionalni Harkless, Aminu, Vonleh itd. To je razloga zasto danas uzima jos manje suteva, bez obzira sto je u najboljim godinama i sto je valjda za toliko godina trebao izgraditi neku reputaciju. Jos uvijek je to Jusuf koji bez ponekog ofanzivnog skoka i ponekog pika s Dameom nece lahko doci do poena. Na niski post mu vise gotovo ni ne spustaju loptu, a i sto bi to radili kad jos uvijek nije konkretan u tome. Neshvatljivo je da tako snazan, pokretljiv i odlicno gradjen centar s mekanom rukom ne moze vise od ovoga. Bice da je obicni mekusac i da za ono uzdizanje po drustvenim mrezama nema nikakvog pokrica...
Unazadila se cak. Prije je bio bolji igrač.

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 04 nov 2021, 09:49

u nekom standardnom slijedu događaja u NBA, Portland bi nakon prošlog play offa morao krenuti u rebuilding.

Čitav forte tima je taj bekovski tandem Lillard - McCollum koji je brendiran kao osnova i jedan od najboljih u ligi, i onda dođe play of serija gdje za protivnike imaju tim kojem ne igraju starteri na tim pozicijama (Murray - Barton), a tokom serije povrijedi se još jedan bek (Dozier). I uspiješ da ispadneš od tog tima, skoro bez ispaljenog metka. Dakle Dame i C.J. su dopustili da ih u direktnom mečapu izbace Facu Campazzo i Austin Rivers, dva čovjeka koja koja su do tada bili bliži da budu bekovski tandem Murcije ili Gran Canarije, nego jednog NBA play of tima.

U 99% franšiza to bi bio alarm za uzbunu i neke promjene, kozmetičke ili totalne, ali Portland je odlučio da to zamaskira samo promjenom trenera.

Iako mislim da ponekad pretjerujete u agonijama oko statusa Nurkića, sad stvarno mogu da potvrdim, ovo je očajan scenario za njega.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 nov 2021, 09:57

Does Cody Zeller and Larry Nance look better than nurk or is it just me?? Please tell me I'm wrong but nurk just looks so slow and has zero explosion...
:mrgreen:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 nov 2021, 10:28

Tjt, status kod saigraca nikakav, status kod navijača nikakav, status kod FO nikakav. Bježi Juka gdje te god noge ponesu.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 nov 2021, 10:56

Nemanja86 je napisao/la:
04 nov 2021, 09:49
u nekom standardnom slijedu događaja u NBA, Portland bi nakon prošlog play offa morao krenuti u rebuilding.

Čitav forte tima je taj bekovski tandem Lillard - McCollum koji je brendiran kao osnova i jedan od najboljih u ligi, i onda dođe play of serija gdje za protivnike imaju tim kojem ne igraju starteri na tim pozicijama (Murray - Barton), a tokom serije povrijedi se još jedan bek (Dozier). I uspiješ da ispadneš od tog tima, skoro bez ispaljenog metka. Dakle Dame i C.J. su dopustili da ih u direktnom mečapu izbace Facu Campazzo i Austin Rivers, dva čovjeka koja koja su do tada bili bliži da budu bekovski tandem Murcije ili Gran Canarije, nego jednog NBA play of tima.

U 99% franšiza to bi bio alarm za uzbunu i neke promjene, kozmetičke ili totalne, ali Portland je odlučio da to zamaskira samo promjenom trenera.

Iako mislim da ponekad pretjerujete u agonijama oko statusa Nurkića, sad stvarno mogu da potvrdim, ovo je očajan scenario za njega.
Znaš kako to ide u NBA i u ocima vlasnika ako se izboriš za PO svake godine nema potrebe za ribildingom jer oni to smatraju uspješnom godinom ova je godina ključna za njega ako ne izbore taj PO kraj svega garant ide i Dame, a Nurk svakako ode samo sto ce opet za sicu potpisati garant.

Očajan brate naravno očajan scenario jer mi gledamo skoro svaku utakmicu i pratimo šta se dešava i zbog toga to pišemo vec nekoliko godina.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 04 nov 2021, 11:25

srozace se on jos do all stara da ce mu naredni ugovor biti 30/3 ili slicno.

morao je otici ovo ljeto...sto je cak bio i najavio na exit intervjuu da ce otici ako se nastavi isti stil kosarke. powell je dobio 90 milja i jos vise zatvorio prostor za njega da dobije neki veliki ugovor dok je udarna trojka tu koja pojede vecinu capa. inace mi je i ovaj powell strasno iritantan igrac, forsira tranziciju i napad na nepostavljenu odbranu, jer ga 5 na 5 nema nigdje. iz Jukine perspektive, jos jedan uzasan fit jer i ovaj kepec ima tunnel vision a u odbrani ne moze branit stolicu...sama cimjenica da igraju sa tri lika u petorci od oko 190 cm sve govori o viziji njihovog GMa.

ipak...najvece razocarenje je Billups. od covjeka koji je bio poznat kao mudonja i veliki lider, spao je na to da se ulaguje sebicnom dvojcu koji ne igra odbranu, i ne smije reci CJu da prestane unistavat svaki napad svojom ISO-igrom. posadi ga na klupu j.ebo ti on mater, kad ga vec ona budala olshey nije htjela trejdovati, pa se moras patiti sa njim. ne postoji gori defanzivni tandem na bekovskim pozicijama od ove dvojice u citavoj ligi. cak su i sexton i garland bolji...Billups je takodjer bio najavio da ce se napadi dosta odvijati preko Juke, ali je odustao nakon prve utakmice sa vise izgubljenih lopti doticnog...bas je pokazao povjerenje u njega. ispade Sttots bolji.

nema ovdje hajra za Juku znao sam...i Dame postaje sve nervozniji jer igra zaqrac i sigurno ce nastaviti forsirati da uhvati neku partiju sa 50+ poena, da iznivelise ove slabasne prosjeke do sada...jer on ipak nema mozak Paula, Kidda,Nasha....a ni Trae Younga, koji ga je vec lani presisao. Trae je za njega kompjuter! milina ga je gledati kako sve ukljucuje

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Slatinash_7, StevieG8 i 10 gostiju.