FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 27 jul 2017, 23:54

pravda za sajakcu on ovo nije zasluzijo nedaju mu da trenira izdrzi sajo brate najaci si hvala i poz
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 23:55

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja bi promijenio identitet da napise neko ono u moje ime, ili ja sam. Ono je horor!
NEKO ME SMETA
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2017, 23:59

Evolution87 je napisao/la:pravda za sajakcu on ovo nije zasluzijo nedaju mu da trenira izdrzi sajo brate najaci si hvala i poz
Ko me smeta evropski Sajo?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 00:00

PitarBordo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja bi promijenio identitet da napise neko ono u moje ime, ili ja sam. Ono je horor!
NEKO ME SMETA
Trebaju oni likovi sto se bave paleografijom, ima li neko ovdje da se bavi tim. :shock:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jul 2017, 00:02

PitarBordo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ma nesta smrdi u svoj ovoj prici oko Saida.
Smrdi cijela priča oko FKS evo tri godine, ali dok klimači tp apsolviraju.
+1

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2017, 00:07

Hahahahahahahahaha jesi ubo Totti s ovom reakcijom, baš se ismijah. Ne yebe Sajkača pravopis ni sekunde, ko yebe zarez i tačku ha ya. Joj kralja, trebaš biti mozak pa ovo iz prve tačno pročitati. :urnebes: :rol:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 28 jul 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 jul 2017, 00:07

Kontam nešto.. pa nije ni čudo ba što se svi šprdaju sa nama i što nam se smiju kad i jesmo cJerkus... uprava priča jedno, radi drugo, igrači pričaju treće a rade četvrto... napuštaju klub i vraćaju se kako žele, onaj ko ne želi i ne trenira ali je i dalje najplaćeniji igrač lige, ubjedljivo a on opet ima svoju verziju priče koju širi po društvenim mrežama... Iako je sezona počela u punom jeku, našoj gospodi se ne žuri sa pronalaskom novog trenera... 'ta će trener, možemo mi i bez toga... pun **** marketinških menadžera, PR Menadžera, direktora, skauta, predsjednika, pravnika ali njima treba dva mjeseca da srede papirologiju jednom prosječnom igraču... mi smo Divovi ali ispadamo od strašne Zarije iz Moldavije koja je uvijek ispoljavala fudbalske velemajstore :kafa: kao organizovan klub prosipamo autoritet jednom Benki, ali nema veze što Said ne trenira, što Bekić i dalje nije naučio centrirati za 3 godine igranja u FKS, što Nermin odlazi kako hoće kao da je neki lokalni klub u pitanju..kao jedan od najboljih Bh. klubova napadamo trofeje svake sezone, ali u zadnja 3 kola se borimo za Evropu, a možda dodjemo i do polufinala kupa ako nam se ždrijeb poklopi pa dobijemo neke federalce, mada ove sezone i za njih strahujem da nas ne izbace...
Nema veze upravo, ne trebaju nama iskoraci u Evropi i titule, živjet ćemo od članaka vezanih za bordo arenu :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2017, 00:07

skoroalen je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:pravda za sajakcu on ovo nije zasluzijo nedaju mu da trenira izdrzi sajo brate najaci si hvala i poz
:lol: :lol:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2017, 00:18

Inače što se tiče Saida , on je ona klasična seljačina koja ganja najnoviju svijetsku modu, voza najbolji auto, a da sastavi neki normalni tekst ne zna staviti niti jednu tacku, ni zarez, a ne birne ni za veliko slovo. Hocu reci prije nego je on postao ljubimac navijača Sarajeva, prije Levskog i svega ostalog, ja sam takav utisak imao o njemu gledajući par intervjua. Al poslije svega što je uradio za naš klub, jednostavno sam to sve ostavio po strani i, kao i vecini navijaca, postao mi je drag. A evo vidim da se vraca na stare staze.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 jul 2017, 00:21

Zagor je napisao/la:Inače što se tiče Saida , on je ona klasična seljačina koja ganja najnoviju svijetsku modu, voza najbolji auto, a da sastavi neki normalni tekst ne zna staviti niti jednu tacku, ni zarez, a ne birne ni za veliko slovo. Hocu reci prije nego je on postao ljubimac navijača Sarajeva, prije Levskog i svega ostalog, ja sam takav utisak imao o njemu gledajući par intervjua. Al poslije svega što je uradio za naš klub, jednostavno sam to sve ostavio po strani i, kao i vecini navijaca, postao mi je drag. A evo vidim da se vraca na stare staze.
Yebo mayku...pa ti opisa mene :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 00:22

skoroalen je napisao/la:
Neko me
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2017, 00:23

Zagor je napisao/la:Inače što se tiče Saida , on je ona klasična seljačina koja ganja najnoviju svijetsku modu, voza najbolji auto, a da sastavi neki normalni tekst ne zna staviti niti jednu tacku, ni zarez, a ne birne ni za veliko slovo. Hocu reci prije nego je on postao ljubimac navijača Sarajeva, prije Levskog i svega ostalog, ja sam takav utisak imao o njemu gledajući par intervjua. Al poslije svega što je uradio za naš klub, jednostavno sam to sve ostavio po strani i, kao i vecini navijaca, postao mi je drag. A evo vidim da se vraca na stare staze.
Al moda mu je Bogu plakat. :urnebes: Inače ovi naši manekeni isto furaju. Vidiš jednog, vidio si ih 90%. Kratke tole, mokasine, bodi majica i obavezno pulover rukava svezanih na prsima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 00:25

slika

poz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2017, 00:28

MortemHz je napisao/la:slika

poz
Ajde yebi se, neću moć zaspat. :x :shock:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 jul 2017, 00:29

Ja bih video skauta za trenera, covje ne dize sidro tu je bio i kad je bilo nateze i kad je bilo najbolje. Sutio radio skautirao. Znao je zasukat rukave ii snimat. On bi kod nas bio sto je Alex u junajtedu.

Hajdemo napraviti neku peticiju da ga postavimo za trenera.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 00:32

ShofaII je napisao/la:Ja bih video skauta za trenera, covje ne dize sidro tu je bio i kad je bilo nateze i kad je bilo najbolje. Sutio radio skautirao. Znao je zasukat rukave ii snimat. On bi kod nas bio sto je Alex u junajtedu.

Ko me smeta skaut!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 jul 2017, 00:33

Sarajlijica1946 je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Ja bih video skauta za trenera, covje ne dize sidro tu je bio i kad je bilo nateze i kad je bilo najbolje. Sutio radio skautirao. Znao je zasukat rukave ii snimat. On bi kod nas bio sto je Alex u junajtedu.

Ko me smeta skaut!
Niko me hahahah

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2017, 00:35

Ali, bukvalno kao što je @skoro rekao. Gledam slike, isti fazon i kod Rustemovića, Amera i Duljevića. Nafurali se na nekakve Pogbe, Neymare i Alvese i pm. Malo sad serendamo, gledamo detalje, ali pitari smo boli nas tuki :D, ali brate isto hanume i tetkice nekakve se vodaju i tepaju po Instagramu. :hmmmm:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 28 jul 2017, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 jul 2017, 00:35

MortemHz je napisao/la:slika

poz
Jel ovo Cetkovic? :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2017, 00:37

AlfredNobel je napisao/la:Ali, bukvalno @skoro rekao. Gledam slike, isti fazon i kod Rustemovića, Amera i Duljevića. Nafurali se na nekakve Pogbe, Neymare i Alvese i pm. Malo sad serendamo, gledamo detalje, ali pitari smo boli nas tuki :D, ali brate isto hanume i tetkice nekakve se vodaju i tepaju po Instagramu. :hmmmm:
I ja sam baš na njih mislio. :urnebes: mislim da zajednički ormar imaju, sve identično nose.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, muhamedhulk, nedimmmm1337, stokastoka23 i 22 gosta.