NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ima ih mnogo, a vecinom netacne i nerealne. Ali sam puno puta rekao ti vecinon prenosis sto cujes u klubu a dole ima puno smadova kao sto i sam kazes koji laprdaju a nista ne rade, a rezultati tog laprdanja u prazno polako izlaze na povrsinu. Lako je pricati mi cemo ovo ono treba malo sebe ulozit u ovaj klub a ne cekati samo od plate do plate i nama bacati bombe po carsiji. Ja ovako pisem od dana kad sam vidjeo u kakvom je sastavu ostala uprava i pojedini lesinari. Bio sam pljuvator ali danas stanje pokazuje da sam bio upravu. NAZALOST.
sve za nasu zvijezdu !!!!!
Kada sam ja spominjao koji se džabahljebaroši dole vrte svi ste me napadali. Ko se sve vrti oko onog kluba dobro on ikako i postoji. Sve sami šljam i otpad čaršijski. Sreća da ima par ljudi(Fadil, Mirso) koji to još kolko tolko drže na životu. 90 % njih nemogu upravljat svojim životima a kamoli klubom. Dole se izgleda svaka ojebina o nečem pita. Te ja sam predlagao ovo te ja sam mislio ono? Ma marš to sve treba rastjerat nije vam to tata u amanet ostavio.
-
- Kontakt:
Bit ce to sve dobro nece oni koji daju pare vjecno trpiti lose rezultate. Treba imati sabura, ja hvala bogu ne spadam u grupu koja je zaposlena u NK Zvijezda sto mogu dati klubu to i dam. Hvala bogu nisam se okoristio od Zvijedi niti 0,10 KM i ponosam sam na to sto mi niko nista ne moze pregovoriti. Da svi vole Zvijezdu kao sto ja to radim mnogo bih nam bolje bilo, a ne ovako kao sto gore rekose neki zive od prvog do prvog dole. Jedna sloboda proda hiljadu godisnjih mi ne mozemo 200 komada zato sto nekome nije u cilju da se akcija napravi. Informacije koje sam iznio bile su vecim dijeom istinite sto sam ja vas slagao to su mene ljudi iz kluba slagali.vijestifriske je napisao/la:Ima ih mnogo, a vecinom netacne i nerealne. Ali sam puno puta rekao ti vecinon prenosis sto cujes u klubu a dole ima puno smadova kao sto i sam kazes koji laprdaju a nista ne rade, a rezultati tog laprdanja u prazno polako izlaze na povrsinu. Lako je pricati mi cemo ovo ono treba malo sebe ulozit u ovaj klub a ne cekati samo od plate do plate i nama bacati bombe po carsiji. Ja ovako pisem od dana kad sam vidjeo u kakvom je sastavu ostala uprava i pojedini lesinari. Bio sam pljuvator ali danas stanje pokazuje da sam bio upravu. NAZALOST.
Combe ne mozes ni ti tako da pricas ljudi koji sjede upravi donose pare zna se koliko je mjesto u upravnom odboru ako mislis da mozes nestzo bolje svaki mjesec 800KM uplati na racun kluba i upravljaj, ili nadji nekog sponzora koji ce za tebe Ratu da placa tako radi vecina. Prema tome dokle god ne dodje neko ne izvadi kes nece biti bolje. Imali smo mi i imperatora Nurdu pa je zatvorio treninge za gledaoce a vjerujte ima ljudi koji prate vise treninge nego utakmice prema tome sta je tu je. Al svi cete vi promjeniti misljenje vec u subotu kad zgazimo travnik. Pozz do daljnjeg jer bezveze cu cir dobiti od ove Zvijezde. U Subotu krenem na utakmicu auto mi se pokvari na pola puta i sam sebi kazem sto mi ovo treba nek se sikira ko mora od subote lagano sjedem s rajom kospe i boli me briga. Napisem koji clanak na web-u i to je to.
Ma dole pare donose 2-3 čovjeka ostalo se samo koristi. I hoću da pričam jer imam pravo na svoje mišljenje. Jer većinu stvari koje sam do sad rekao sam bio u pravu samo ti to nećeš da priznaš.A taj imperator dok je bio mi smo igrali premier ligu i dolazila reprezentacija itd. da ne ponavljam ko papagaj. A kad su došli Sadan, Said, Turbić, onaj sekretarčić mi ispadosmo iz lige. U životu su ti moj druže rezultati mjerilo svega a oni ih nemaju. To su činjenice od kojih se ne može pobjeći.
-
- Kontakt:
Reci cu ti samo jedno Zvijezda je kao kuja svi su je zaskocili i maznuli i onda **** uzeli korist i to je to. Kapa svim ljudima koji su dali svoj doprinos i ovima koji daju.
Sad si baš dobro reko svi su je ebali. Ali isto tako treba da znaš da je velika većina koja danas sjedi dole i dalje ebu, čast izuzetcima. I još nešto ti imaš hiljadu i jednu manu ali jedno ti se nemože osporiti, jedan si od rijetkih koji istinski vole ovaj klub. I baš iz tog razloga dosta stvari ne gledaš realno, odnosno većinu stvari gledaš ružičasto. Tek nakon odrrđenog vremena nadođeš samo to nećeš da priznaš. Evo ti čist primjer kada sam ja drugi dan za Pirića i Bašića govorio da su dreš i da je tu neko sebe našao, ti si ih kovao u zvijezde. A danas i sam za te iste igrače kažeš da su promašaj.
-
- Kontakt:
Nisam nikad rekao da je Basic igrac, da ti nesto kazem ja sam bio doveo boljeg igraca i od basica i pirica ali nije mogo proci dole jer ga je doveo Pisko, nije ga doveo Hamza ili Feja ili 5 deseti, momka kojeg sam doveo na probu nije nista zahtjevao specificno a istrcao je na bip-testu najvise na treninzima pokazao mnogo vise nego nasa pojacanja ali nije mogao proci zato sto ga je pisko doveo na probu, a tako isto pisko nije mogao da prodje da ostane u Zvijezdi kad je njegovo vrijeme bilo zato sto je pisko, sto moj stari nije imao dovoljno para da me progura. Vjeruj combe da sam mnogo razocarenja prozivjeo kroz tu Zvijezdu i kostala me je mnogo u zivotu al ja je opet volim jer je to moja Zvijezda i kakav sam takav sam ja nju volim idem sa njom i volit cu je pa makar u prvoj kantonalnoj ligi igrali. A da ti se vratim ja Pirica nisam kovao, moj prijatelj im je mogao zavrsiti RamovicA kojem je piric bio rezerva taj Ramovic je sada u Mladost Doboj Kakanj igra standardan. Husic iz Banovica koji je otisao u Mladost Doboj cak i njega sam bio preporucio ali jok ne moze. Ima tu jos mnogo toga u pandorinoj kutiji ali ja necu da pljujem klub i upravu radi pojedinaca. Znam ja mnogo toga prijatelju samo ja necu nikad iznositi neke stvari koje nisu za foruma koje se pricaju u 4 oka.
Vjeruj da bi ti ogadio i proslu upravu na celu sa Nurdinom kad bi cuo kako je i sta se odvijalo prije. Sigurno ga ne bi kovao u Zvijezdo sto sada radite, bilo dosta tih ljudi koji su pronevjerili povjerenje dole ljudi celnih od Mesica, Mustafe, Cvitkusica pa na dalje... Ljudi se kite tudjim perjem ovaj doveo repku i kurcio se kako je izgradio stadion a ostavio iza sebe neplacenu tribinu prema tome sve je to isto.
Ali i vas 90% forumasa se sada nasladuje ovom prvom kolu ali vratit ce se Zvijezda ubrzo tamo gdje pripada a to je na vrh tabele vjeruj mi. Trener igra losu taktiku i to je razlog poraza zadnjih 2-3 utakmice. On je svjestan toga i mislim da vec protiv travnika ce promjeniti taktiku.
Vjeruj da bi ti ogadio i proslu upravu na celu sa Nurdinom kad bi cuo kako je i sta se odvijalo prije. Sigurno ga ne bi kovao u Zvijezdo sto sada radite, bilo dosta tih ljudi koji su pronevjerili povjerenje dole ljudi celnih od Mesica, Mustafe, Cvitkusica pa na dalje... Ljudi se kite tudjim perjem ovaj doveo repku i kurcio se kako je izgradio stadion a ostavio iza sebe neplacenu tribinu prema tome sve je to isto.
Ali i vas 90% forumasa se sada nasladuje ovom prvom kolu ali vratit ce se Zvijezda ubrzo tamo gdje pripada a to je na vrh tabele vjeruj mi. Trener igra losu taktiku i to je razlog poraza zadnjih 2-3 utakmice. On je svjestan toga i mislim da vec protiv travnika ce promjeniti taktiku.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nek mi neko pošalje broj od vas ko moze javljati rezultat...
Vidio sam danas bager u blizini stadiona?? Jel se to nesto radi ili??
Hvala...
Hvala...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Javi se na fb dat cu ti broj ja.
-
- Moderator
- Kontakt:
Pošalji mi ovdje u poruku lakše je...Nez ti fbreddragon001 je napisao/la:Javi se na fb dat cu ti broj ja.
-
- Kontakt:
Pisko kad sam ti nudiii napadaca,slao link napadaca,da ga preporucis hamzi,nisi mi se javljao,a sad taj momak po 2,3 gola daje po utakmici u swedskoj 2 ligi...momak bi dosao za duplo manje para od pliske i ristica plus 25 godina ima,mlad moze jos napredovat,ali ne vama je bolji ristic...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Druze sve sam prenio ali oni imaju svoj koncept dovodenja napisao sam ti gore. Ja sam dao klipove cak i dvojice iz Srbije koji su ponudeni da pogledaju. Ja se nista ne pitam, cak ni na web stranicu ne objavljujem nesto dok mi se ne javi. Tako nazalost sta je tu je. Idemo mi u subotu napunit Banju rezultatima dolaze i bolji sponzori nece niko sad dat marke dok ne dodje rezultata.
Ja uopšte nisam radostan što smo izgubili, niko sretniji od mene da smo krenuli sa tricom. Ali očigledno je da nešto neštima jer Goražde je bilo idealno za bodove, što zbog toga što nije neka ekstra ekipa te što je bio početak prvenstva i nije bilo mekog pritiska. A to što kažeš da ima dosta stvari koje nisu za priču i ja ih znam dosta samo ćutim. Ali isto tako znaš da i o ovoj tvojoj upravi koju kuješ u Zvijezde ima dosta toga što nije za priču.
-
- Kontakt:
Sve je to ok Combe ali jeli ti poznajes nekog da bi se prihvatio kluba daj preporuci ga ko moze da nas izvuce iz septicke jame. Trenutno mi nemamo boljih ljudi koji bi se uhvatili u kostac sa Zvijezdom i to nek bude i tebi i svima jasno. I ako je istina ovo da stranci ne mogu dobiti dozvole to je samo zahvaljujuci ovim prije sto su davali lafo milione i pravili ugovore pa ih raskidali kako su htjeli. Sjetite se da su za igrace placali obestecenja po 40 000€ pa su ti isti igraci isli bez marke dalje.
-
- Kontakt:
Momak je pravi kapitalac,trebao si pitat amera za njega,nadji ga na fb oa ces vidjet sta covjek radi tamo,,,mislim za male pare bi igrao,u orasju igrao polusezonu,dao 8 golova.reddragon001 je napisao/la:Druze sve sam prenio ali oni imaju svoj koncept dovodenja napisao sam ti gore. Ja sam dao klipove cak i dvojice iz Srbije koji su ponudeni da pogledaju. Ja se nista ne pitam, cak ni na web stranicu ne objavljujem nesto dok mi se ne javi. Tako nazalost sta je tu je. Idemo mi u subotu napunit Banju rezultatima dolaze i bolji sponzori nece niko sad dat marke dok ne dodje rezultata.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
To što stranci ne mogu dobit radne dozvole nema veze sa starom upravom već sa nesposobnosti trenutne uprave.reddragon001 je napisao/la:Sve je to ok Combe ali jeli ti poznajes nekog da bi se prihvatio kluba daj preporuci ga ko moze da nas izvuce iz septicke jame. Trenutno mi nemamo boljih ljudi koji bi se uhvatili u kostac sa Zvijezdom i to nek bude i tebi i svima jasno. I ako je istina ovo da stranci ne mogu dobiti dozvole to je samo zahvaljujuci ovim prije sto su davali lafo milione i pravili ugovore pa ih raskidali kako su htjeli. Sjetite se da su za igrace placali obestecenja po 40 000€ pa su ti isti igraci isli bez marke dalje.
kakvi radovi drug. Dole što se radilo radilo. Ovi koji su trenutno dole nisu sposobni kokosinjac napravit.esprit24 je napisao/la:Vidio sam danas bager u blizini stadiona?? Jel se to nesto radi ili??
Hvala...
-
- Kontakt:
Nas je kostalo sto su nam igrace dovodili kamijondzije krojaci mljekari mesari.... A vidim tradicija se nastavila.Treneri su nam bili neskolovani amteri cirkusanti...
Valjda treba dovesti strucne ljude da se bave onim za sta su se skolovali imaju potrebne licence za to sto rade.
Valjda treba dovesti strucne ljude da se bave onim za sta su se skolovali imaju potrebne licence za to sto rade.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Hvala zemljacecombe je napisao/la:kakvi radovi drug. Dole što se radilo radilo. Ovi koji su trenutno dole nisu sposobni kokosinjac napravit.esprit24 je napisao/la:Vidio sam danas bager u blizini stadiona?? Jel se to nesto radi ili??
Hvala...

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.