Mislis prekosutraMadridista18 je napisao/la:Oce li biti spreman za sutrašnju protiv Livera ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislis prekosutraMadridista18 je napisao/la:Oce li biti spreman za sutrašnju protiv Livera ?
Igrali su ja mislim protiv Napoli-a taj bih dvojac volio vidjeti u napaduchex je napisao/la:Jesu li Balonja i Dzekson poceli zajedno ijedan mec ove godine?Mogao bi Mancini sutra mozda malo rizikovati i poslati ih obojicu na teren,vrijeme je da Aguero malo odmori,igrao je dvije teske utakmice u nekoliko dana...
Ja i...?Dylan Dog je napisao/la:Manchester City je ove sezone izgubio:
-od Man.U u Community Shieldu
-od Bayerna u ligi prvaka
-od Napolia u ligi prvaka
-od Chelsea u prvenstvu
-od Sunderlanda u prvenstvu
-od Man.U u FA kupu
Od 6 poraza ove sezone,Dzeko je igrao od prve minute 4 utakmice.
Man.City je u sezoni do sada izgubio samo 2 utakmice u kojima je Dzeko ostao na klupi,protiv Chelsea u prvenstvu te posljedni poraz od prije par dana protiv Uniteda u kupu.
Džeko nije dovoljno spreman ima bolove u koljenu, bilo je pitanje hoće li ikako biti u konkurenciji za večerašnji meč protiv Liverpulabhfanatic14 je napisao/la:Dzeko klupa
Balo je odmarao 2 sedmice, dok je Dzeko igrao prosle sedmice protiv Liverpoola, i dobio jako nezgodan udarac (ako si gledao utakmicu). Sam je rekao da nije spreman, sto bi dzabe riskirao goru povredu.adnan_hzsa je napisao/la:Zato Balo cim je ozdravio u prvoj, a Dzeko fol nije dovoljno spreman.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 23 gosta.