FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zaista neko lud je donio odluku da se ovo kolo igra u cetvrtak,al hajd nema kukanja,vec treba minimalno da nas bude 2 milje na sjeveru,ako ja i jos 4 prijatelja iz Janje mozemo doci,mozete i vi iz Sarajeva.Sto se tice utakmice bice tesko,opet psiholski teska utakmica,al treba to uzeti kako tako i izboriti evropu.Istina za Vedrana,pravda za Horde Zla.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
TO NA PRVOM MJESTU!!!!kupus army je napisao/la:Zaista neko lud je donio odluku da se ovo kolo igra u cetvrtak,al hajd nema kukanja,vec treba minimalno da nas bude 2 milje na sjeveru,ako ja i jos 4 prijatelja iz Janje mozemo doci,mozete i vi iz Sarajeva.Sto se tice utakmice bice tesko,opet psiholski teska utakmica,al treba to uzeti kako tako i izboriti evropu.Istina za Vedrana,pravda za Horde Zla.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Željo 1921
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Željo 1921 je napisao/la:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Misli u sebi : " Kako bih ja red ovdje zaveo" 
Novi sam, samo da pozdravim navijace veceg sarajevskog kluba..
Svi u napad, jedan je Hase!
Svi u napad, jedan je Hase!
- Megamon
- Kontakt:
Evo izvjestaj
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
padobranac1978
- Kontakt:
ovo mi izgleda rutinski 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
njihov zvanicav stav kao grupe je da ne idu na gostovanjaaS_Roma je napisao/la:Eh bas me zanima da li ce popularni skripari doci na Koševo, jer kako me sjecanje sluzi rekli su sljedeca prva tekma da su tu. Pa da vidimo i to
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
dolazimo po Europu!!!BernardBarnjak je napisao/la:njihov zvanicav stav kao grupe je da ne idu na gostovanjaaS_Roma je napisao/la:Eh bas me zanima da li ce popularni skripari doci na Koševo, jer kako me sjecanje sluzi rekli su sljedeca prva tekma da su tu. Pa da vidimo i to
Oni su nakon Grbavice kada su bjezali kroz gradove do Sirokog, odlucili da vise ne dolaze u glavni grad pogotovo na Kosevo jer se boje mraka 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Kakvo očito puštanje golova...jao golmanaMegamon je napisao/la:Evo izvjestaj
[youtube][/youtube]
Kakvo pustanje golova???'
Pogledaj fino sta se zapravo desilo kod prvog gola. Vracena lopta koja zbog grba na terenu odskace i ima cudnu putanju. Golman se uspanicio i fakticki stao na loptu,umjesto da je ustopa,i lopta odskace unazad a Avdic koji vrsi pritisak na golmana utrcava i zavrsava kako treba.
Drugi go i nogama i rukama i golman i 3-4 igraca Leotara se bacaju izbijaju loptu na kratko,uklizavaju ali se na srecu lopta ipak ubacuje u go.
Nista ovdje nije bilo od pustanja golova i slicno.
Pogledaj fino sta se zapravo desilo kod prvog gola. Vracena lopta koja zbog grba na terenu odskace i ima cudnu putanju. Golman se uspanicio i fakticki stao na loptu,umjesto da je ustopa,i lopta odskace unazad a Avdic koji vrsi pritisak na golmana utrcava i zavrsava kako treba.
Drugi go i nogama i rukama i golman i 3-4 igraca Leotara se bacaju izbijaju loptu na kratko,uklizavaju ali se na srecu lopta ipak ubacuje u go.
Kod drugog gola golman pravi cist penal za nas a sudija ne svira i zabijamo gol nakon toga-A- je napisao/la:Kakvo pustanje golova???'
Slazem se sa tobom ni govora o namjerno pustenim golovima
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Avdić napokon dao gol,
golman mu dao loptu. Nebi ga drugačije ni dao. 
U novi boj ...
- Megamon
- Kontakt:
Ima para ima bodova.. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nebi nama niko udovoljio... 
-
Just do it.TM
- Kontakt:
.......uz asistenciju Šarabehz033 je napisao/la:Avdić napokon dao gol,![]()
![]()
:)
ja i sta sadJust do it.TM je napisao/la:.......uz asistenciju Šarabehz033 je napisao/la:Avdić napokon dao gol,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imamo para jer nam je u upravi KLOCOV menadjer a NIJE HTIO KOD VAS
..i sta cemo sad
-
Just do it.TM
- Kontakt:
........ i nista, borite se i dalje za EvropuFCS-FCS je napisao/la:ja i sta sadJust do it.TM je napisao/la:.......uz asistenciju Šarabehz033 je napisao/la:Avdić napokon dao gol,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imamo para jer nam je u upravi KLOCOV menadjer a NIJE HTIO KOD VAS
..i sta cemo sad
:)
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, nedimmmm1337 i 32 gosta.