FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 28 jul 2017, 14:30

hilmo je napisao/la:
bodi123 je napisao/la: Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ..
U slučaju poraza u Zenici i imenovanjem za Šefa nekog iz kluba uprava bi na sebe navukla takav gnjev, i siguran sam da bi na narednoj domaćoj bilo skandiranje protiv uprave. Čekali toliko vremena i nisu našli nekog boljeg.

Ja se opet nadam da će naći neko provjereno ime, neko ko bi mogao napraviti nešto s ovom ekipom.

heheheeh @evander se malo igra sa našim živcima.
Iskreno sumnjam da će doći neko ozbiljnije ime, s nekim kvalitetima. Prije će to biti Alagić, ili ostati Repuh i Zijo, takvom razmišjanju nas je uprava natjerala.

Ekipa ko ekipa i nije loša kad pogledaš konkurenciju, imamo jaču ekipu od kona, Zrinjskom je otišlo pola ekipe, Široki je jedini zadržao kostur i oni su mi glavni kandidati za titulu ove sezone.

Problem je druge prirode, mnogo je tu očiglednog škarta, talova, neprijateljstva, loše atmosfere, prije svega u upravi gdje se ništa ne radi, skupina amatera i uhljeba, pa sve do Crnkića, Saida koji očigledno kvare atmosferu u svlačionici, plus je Čala svojom tvrdoglavošću gasio vatru benzinom, bez nekog autoritativnog stručnjaka mi nemamo šta tražiti.

Previše je tu ega i nekvaliteta da bi jedan Alagić ili neko sličan njemu napravio nešto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

High

Post Postao/la High » 28 jul 2017, 14:39

Eglenisao sam maloprije s izdajnikom džemata, @Besic. Evo šta kaza:
Imaš tri struje na fks
Saidovci
Highovci
I neutralni
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jul 2017, 14:39

bodi123 je napisao/la:Ekipa ko ekipa i nije loša kad pogledaš konkurenciju, imamo jaču ekipu od kona, Zrinjskom je otišlo pola ekipe, Široki je jedini zadržao kostur i oni su mi glavni kandidati za titulu ove sezone.
Ja za ovu našu amatersku ekipu smatram da nije ništa bolja i od ekipa kao što je Radnik, Krupa, Sloboda, Borac.. a kamoli od ovih malo ozbiljnijih kao što je Zrinjski, Široki i Željezničar.

Imamo takav skup amatera u igračkom kadru da je to za nepovjerovati, nikad gora i lošija ekipa, još kad pridodaš tome da ta ista "ekipa" nije ni popunjena, da nema trenera - tragedija.. pa da je neko s ciljem došao sa upropasti, syebe, da što više unazadi klub za dvije sezone, mislim da ne bi ništa lošiji igrački kadar bio i stanje u i oko kluba.

Neki još nisu svjesni očajnog igračkog kadra, ali nažalost, vrijeme će vam reći.

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 28 jul 2017, 14:42

Valentine, Sabrina, Faruk odlazite ! Dosta je bilo vise! Pa vi pojma nemate, pa sedam dana trenera trazite, pojacanja da ne spominjem nema ih na mapi. Sa dva stopera u sezonu, pa vi stvarno veze nemate o fudbalu, vi ste nesposobni debili, paraziti ovog kluba kojeg volim najvise na svijetu. Odlazite! Dosta je bilo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jul 2017, 14:44

Koliko vam još treba više da shvatite da je i trenutna administracija tu samo za ličnu korist?
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 jul 2017, 14:51

AlfredNobel je napisao/la:
Evander je napisao/la:"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".
U tom slučaju: Alagiću, welcome.
Ma ovo sam ja iz svoje glave, ali na kraju ce ti tako biti :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 jul 2017, 14:51

SiouxLukavac je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Ekipa ko ekipa i nije loša kad pogledaš konkurenciju, imamo jaču ekipu od kona, Zrinjskom je otišlo pola ekipe, Široki je jedini zadržao kostur i oni su mi glavni kandidati za titulu ove sezone.
Ja za ovu našu amatersku ekipu smatram da nije ništa bolja i od ekipa kao što je Radnik, Krupa, Sloboda, Borac.. a kamoli od ovih malo ozbiljnijih kao što je Zrinjski, Široki i Željezničar.

Imamo takav skup amatera u igračkom kadru da je to za nepovjerovati, nikad gora i lošija ekipa, još kad pridodaš tome da ta ista "ekipa" nije ni popunjena, da nema trenera - tragedija.. pa da je neko s ciljem došao sa upropasti, syebe, da što više unazadi klub za dvije sezone, mislim da ne bi ništa lošiji igrački kadar bio i stanje u i oko kluba.

Neki još nisu svjesni očajnog igračkog kadra, ali nažalost, vrijeme će vam reći.
Naravno da je bolja, tačnije individualno kvalitetnija i skuplja. Ekipa nam je najskuplja u ligi, što opet govori nešto. Mješaš sistem i kvalitet pojedinaca, mi nemamo sistema, nemamo čovjeka koji će napraviti neku ideju od ovih igrača, oni izgledaju kao moji haveri i ja u Vistafonu kad se saberemo. I mnogo skuplje ekipe od nas koje ulažu mnogostruku više u igrački kadar znaju lutati po cijelu sezonu ukoliko nemaju adekvatnog stručnjaka da napravi nekog balansa.

Nemam sad ni vremena ni volje da uporedjujem individualno igrače Želje, Zrinjskog ili nekog trećeg sa našim, iz aviona se vidi da i te dvije ekipe nemaju nikakav igrački kadar bolji od našeg, čak štaviše, medjutim Zrinjski ima izgradjen sistem, ima Baku koji je uspostavio neke kodekse i pravila ponašanja, i to daje rezultat. Kone su smiješne, još smiješnije od nas, a Široki je najjača ekipa lige u ovom trenutku, solidan igrački kadar + Sablić koji radi strašan posao.

Uglavnom sa perspektivnim i kvalitetnim trenerom, mi bi ove sezone mogli uzeti titulu, ali...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 28 jul 2017, 14:54

skoroalen je napisao/la:Nadam se da neće ostavit Repuha i u slučaju pobjede. I Hurtić je prvi put kao interim menadžer uvezao dvije pobjede (u Bijeljini 0:2 i 2:0 kući sa Borcem) pa je doveden Ješić. Doduše tad je bilo para, sad ih nema, i to je jedini stvarni razlog eventualnog upošljavanja bilo koga iz kluba. Sve ostale priče o stručnosti bilo koga će im bit glupi alibiji. Ako pričamo o trenerskoj stručnosti, u ovoj ligi se takav još nije pojavio.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Repuh uopste nije u kombinacijama da ostane kao trener i ne kontam ovu histeriju oko toga.
Ovaj Maric mi dosad izgleda kao najbolja opcija od svih spomenutih. Samo da je izbjeci Jusufbegovica, Alagica pa i ovog Nalica. Hvale frajera a ustvari nikad nijednog treninga nije vodio. Njegova uloga se svodi na ulogu Ermina Avdica kod nas.

Imenovanje Alagica me ne bi iznenadilo a nadam se da nece doci do toga.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 28 jul 2017, 14:59

U inostranim kladionicama izašli koeficijenti za nedjelju. 1,8 na nas u zenici :mrgreen:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 jul 2017, 15:08

Evander je napisao/la:
Evander je napisao/la:"Razgovarali smo sa mnogim intresantnim imenima. Mnogo uglednih trenera je bilo zaintresovano da sjedne na nasu klupu. Ali, bord direktora je donjeo odluku da sansu damo treneru koji je uposlenik kluba, koji je vrijedno radio na boljitku i razvoju kluba. Covjeku koji ima uvid u stanje i rad akademije, jer proizvodnja igraca je primarni i strateski cilj".
Ma ovo sam ja iz svoje glave, ali na kraju ce ti tako biti :D
Uff sto me prepade , ma daj , da su htjeli nekog iz nase skole , vec bi to uradili ...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 15:36

haris004 je napisao/la:U inostranim kladionicama izašli koeficijenti za nedjelju. 1,8 na nas u zenici :mrgreen:
Stan uzeti :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 15:41

MortemHz je napisao/la:
haris004 je napisao/la:U inostranim kladionicama izašli koeficijenti za nedjelju. 1,8 na nas u zenici :mrgreen:
Staviti Radovca na dvicu, svakako si u dobitku. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2017, 15:50

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Staviti Radovca na dvicu, svakako si u dobitku. :mrgreen:
Hocemo u tal, ima jedan dobar kod Pionirske :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 15:53

MortemHz je napisao/la: Hocemo u tal, ima jedan dobar kod Pionirske :opaopa:

Da cujem, znas da sam slab na tu lokaciju. :mrgreen:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 jul 2017, 16:06

skoroalen je napisao/la:Banujte ovog papka što mater psuje svima braneći Saida. Vodi ga ti kući, plaćaj mu 5 milja mjesečno i udrobi mu hljeba u kadu mlijeka, dadni mu lopatu "omladinku" i nahrani krmka.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Kod mene je na ignore, neadrtalac i virtul su zlato za njega.
Jagomir je ozbiljna ustanova, neka je gore mijesto.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 jul 2017, 16:11

Joj kuknjava

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 16:11

Hoce li ta tekma :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 28 jul 2017, 16:16

bodi123 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
bodi123 je napisao/la: Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ..
U slučaju poraza u Zenici i imenovanjem za Šefa nekog iz kluba uprava bi na sebe navukla takav gnjev, i siguran sam da bi na narednoj domaćoj bilo skandiranje protiv uprave. Čekali toliko vremena i nisu našli nekog boljeg.

Ja se opet nadam da će naći neko provjereno ime, neko ko bi mogao napraviti nešto s ovom ekipom.

heheheeh @evander se malo igra sa našim živcima.
Iskreno sumnjam da će doći neko ozbiljnije ime, s nekim kvalitetima. Prije će to biti Alagić, ili ostati Repuh i Zijo, takvom razmišjanju nas je uprava natjerala.

Ekipa ko ekipa i nije loša kad pogledaš konkurenciju, imamo jaču ekipu od kona, Zrinjskom je otišlo pola ekipe, Široki je jedini zadržao kostur i oni su mi glavni kandidati za titulu ove sezone.

Problem je druge prirode, mnogo je tu očiglednog škarta, talova, neprijateljstva, loše atmosfere, prije svega u upravi gdje se ništa ne radi, skupina amatera i uhljeba, pa sve do Crnkića, Saida koji očigledno kvare atmosferu u svlačionici, plus je Čala svojom tvrdoglavošću gasio vatru benzinom, bez nekog autoritativnog stručnjaka mi nemamo šta tražiti.

Previše je tu ega i nekvaliteta da bi jedan Alagić ili neko sličan njemu napravio nešto.
Alagić i ozbiljno ime, tu nema poveznice. :kafa:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jul 2017, 16:23

suarez000000 je napisao/la:Valentine, Sabrina, Faruk odlazite ! Dosta je bilo vise! Pa vi pojma nemate, pa sedam dana trenera trazite, pojacanja da ne spominjem nema ih na mapi. Sa dva stopera u sezonu, pa vi stvarno veze nemate o fudbalu, vi ste nesposobni debili, paraziti ovog kluba kojeg volim najvise na svijetu. Odlazite! Dosta je bilo.
100 % , NEMA SMISLA VISE
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2017, 16:32

Sabrina
Farče
Valentine
Kantaardzicu

IZDRZITE, NE DAJTE DA VAS OTJERAJU
Sad ce august, sad ce pojačanja, trapani na klupu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 17 gostiju.