Iskreno sumnjam da će doći neko ozbiljnije ime, s nekim kvalitetima. Prije će to biti Alagić, ili ostati Repuh i Zijo, takvom razmišjanju nas je uprava natjerala.hilmo je napisao/la:U slučaju poraza u Zenici i imenovanjem za Šefa nekog iz kluba uprava bi na sebe navukla takav gnjev, i siguran sam da bi na narednoj domaćoj bilo skandiranje protiv uprave. Čekali toliko vremena i nisu našli nekog boljeg.bodi123 je napisao/la: Čekamo 10 dana trenera i na kraju će objavit da je neko od ovih što su i sad u klubu novi šef SŠ..
Ja se opet nadam da će naći neko provjereno ime, neko ko bi mogao napraviti nešto s ovom ekipom.
heheheeh @evander se malo igra sa našim živcima.
Ekipa ko ekipa i nije loša kad pogledaš konkurenciju, imamo jaču ekipu od kona, Zrinjskom je otišlo pola ekipe, Široki je jedini zadržao kostur i oni su mi glavni kandidati za titulu ove sezone.
Problem je druge prirode, mnogo je tu očiglednog škarta, talova, neprijateljstva, loše atmosfere, prije svega u upravi gdje se ništa ne radi, skupina amatera i uhljeba, pa sve do Crnkića, Saida koji očigledno kvare atmosferu u svlačionici, plus je Čala svojom tvrdoglavošću gasio vatru benzinom, bez nekog autoritativnog stručnjaka mi nemamo šta tražiti.
Previše je tu ega i nekvaliteta da bi jedan Alagić ili neko sličan njemu napravio nešto.