amazon je napisao/la:Kako se to jedino Miro nije stedio. Kako je na takvom terenu igrao Miiro a drugi nisu. Napravio na takvom terenu milion prodora i sansi. Znaci do terena nije to su price za malu djecu. Igraju igraci koji trenutno nisu spremni da igraju a na klupi sjede igraci koji bi mogli nesto pokazati. Musa, Bekric, pa cak Ugljesa je bolji igrac od Markovica a trebalo je malo vremena da se to vidi. Markovic je nikakav igrac, niti je koristan, niti bilo sta. Od dva zla biraj uvijek manje u ovom slucaju manje zlo je Bokacini od Kerle, a isto vazi za lijevog beka. Daj Stanu, pusti mi ovog mrtvaca iz Zrinjskog.
Nek neka padaju cuskije

da se i mi slozimo u necemu barem 70%
Markovic hvala mu za par golova ali Ugljesa jeste bolji od njega sigurno, samo sto ovaj igra konstantno (srednja zalost) dok Ugljesa igra toplo/hladno. Kerla ovu proslu nije bio los i popravlja se, meni je Boka igrao solidno nemam pojma sto grije klupu.
Stojanovic isto ko Markovic.
Meni zao Bekrije jer mora dobiti 20 minuta makar, onda sto smo doveli Musu? onih par minuta se bolje pokazao nego Zaka u par tekmi a grije klupu. Nije igrao svoju prirodnu poziciju ali ja bi ga stavio na krilo i neka sprinta.
Penali su katastrofa ali i lutrija.