Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Savona i Mcburger bekovi= De ceglie i Marco Motta u vakat
O čemu pricamo ovo je onaj Juve iz doba Del neria i Ferrare
O čemu pricamo ovo je onaj Juve iz doba Del neria i Ferrare
Ljudi, gatti nije nivo juventusa, lik je glup ko fosna i tjt. Iskoristio trenutak odlaska i raspada onog juventusa, bas kao i locateli bas kao i ova nova uprava.
Al sas ih imamo tu i to je to.
Al sas ih imamo tu i to je to.
Koštat ce nas sezone ovo sizofreno uvjerenje da je on napredovao i niko ga iz prve postave nece moći skloniti.
Svaki put kad nije igrao smo letili, spor do bola, kako u mozgu tako i nogama, posmatram ga kad prima loptu, fascinantno da se uvijek rotira ka nasem golmanu, a nikad ka protivniku. Muka mi je od takvih igraca, Locatelliji, Savone kao ranije Sandro i Asamoah, to ne smije igrati u Juventusu ako želimo ikakav napredak.
Sad je dosta i na Giuntoliu, njegove floskule o pracenju prilika ne piju vode, mercato nije ni bio kompletan na ljeto i to je jedini alibi koji Motta jos ima. Rezultati kazu da nema cekanja mrtvog milika, fali devetka.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jedini ispravan put je bio ostaviti Alegrija i njemu dati 200miliona koji su dati Moti. On bi sa 200M napravio svemirski brod od Juventusa!
Nemoj bogat tog spominjati..
Radije neka ostane Motta 10 god
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma nek ostane. Bitno je da sad igramo lijepo...to što smo 6. Na tabeli, nije ni bitno...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jučer Đuntoli kaže nismo razgovarali sa Mančesterom, danas interova Gazeta kaže još malo i gotovo

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma floper veći od tih koje ste ljetos doveli 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo je najbolja opcija, ostaje prostora za Fadžolija i možda Tonalija na ljeto
MANIJACI JUG 1987
Znaci valja ponajboljoj ekipi planete, ali ne i Juventusu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kad igra skrivi prenal ili je direktni krivac za gol
S druge strane stalno je povijeđen, nema fajde od lika
MANIJACI JUG 1987
Ako je klub čekao Rabiota tri godine da proigra, može i ovome dati bar jednu godinu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 11:53Kad igra skrivi prenal ili je direktni krivac za gol
S druge strane stalno je povijeđen, nema fajde od lika
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kao što smo i svi zaključili, presudan mjesec a Boga mi nije dobro počelo za njega
MANIJACI JUG 1987
Tacno, kako smo sinoc i zakljucili. Ne radibse o broju bodova niti o rezultatima, nego o nemogucnosti da se bila kakva bozija utakmica svede od pocetka do kraja. Skor je ovako nesto 5 pobjeda od zadnjih 15 utakmica.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 12:21Kao što smo i svi zaključili, presudan mjesec a Boga mi nije dobro počelo za njega
To se trpilo jedino maxu u drugom kandatu jer je imao dobar prvi mandat i jer se uprava mjenjala kompletna.
2 odbrambena igraca su nas morala cekati 3.1. U hotelu, a ne da ulazimo u ovakav gust januar sa mckenie i savona te sa ova dva stopera. Amaterizam.
Isto vazi i za centralnog napadaca.
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo isto oko Danila je bezveze potez. Fino ga ostavis do kraja sezone i onda se zahvalis gospodski. Pogotovo kad je ionako skracen roster ti sam jos skracujes a nemas stopera dogovorenog a paklen raspored.
Motta ima problem sto nema plan B i ne zna zavrsiti utakmicu.
1946
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma što je najgore doći će Silva iz Benfike ali 3. Februara 

MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Počela je rimska sirotinja sa natpisima
MANIJACI JUG 1987
Burberry46 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 12:43Ovo isto oko Danila je bezveze potez. Fino ga ostavis do kraja sezone i onda se zahvalis gospodski. Pogotovo kad je ionako skracen roster ti sam jos skracujes a nemas stopera dogovorenog a paklen raspored.
Apsurd kojeg niko ne pominje. Kao kapiten usao u sezonu, godinama unazad ponajbolji, stabilniji, redovniji odbrambeni kojeg imamo. Pored mora povreda i problema, ti takvog igraca tjeras iako si deficitaran na toj poziciji. Otjeran i Rugani, Kean, Chiesa, Mireti, Pogba, (Rabiot doduse nije ni htio potpisati novi ugovor kad su smakli Allegrija), da ne nabrajamo omladince koji su masno unovceni i redovno igraju po klubovima koji danas mozda i bolje kotiraju od Juventusa.
I onda zaliti Guintolija i Mottu jer imaju 2-3 povrijedjena igraca. Izvini molim te, to je uzrocno posljedicni apsurd i nesposbnost vodjenja ekipe.
Prije Mote nadam se da ce guzicu vratima vidjeti seoska prevara koja je vodila Spezie prije Juventusa!!!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba biti realan i spomenuti da je Danilo ove sezone jedan od nasih najgorih igraca. Cak gore igra nego sto je prije Alex Sandro.
Da nema Luiza bio bi najgori pojedinac u ekipi.
Da nema Luiza bio bi najgori pojedinac u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.