Prije kad počnemo gubit samo čuješ gasiii reflektoreeeCoraco je napisao/la:Jel 'ko od vas poželio noćne utakmice, pod reflektorima ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: djulba, dana/u 16 apr 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jasta da sam pozelio. Samo mislim da nisu vise u funkciji. Ima li neko kakvu informaciju o stanju reflektora, tj. dovodnih el.instalacija? Mislim zbog izgradnje sjevera da nije nesto otpojeno?Coraco je napisao/la:Jel 'ko od vas poželio noćne utakmice, pod reflektorima ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
u timu 21 kola nogometne lige federacij bih iz slobode kapiten crnogorac i mali salihovic, svaka cast momci, samo naprijed...
Sto ne bi radili, zadnji put su upaljeni kad je bio onaj neki koncert.Probisvjet je napisao/la:Jasta da sam pozelio. Samo mislim da nisu vise u funkciji. Ima li neko kakvu informaciju o stanju reflektora, tj. dovodnih el.instalacija? Mislim zbog izgradnje sjevera da nije nesto otpojeno?Coraco je napisao/la:Jel 'ko od vas poželio noćne utakmice, pod reflektorima ?
Reflektori su skupi za održavanje, to je bar svima jasno. Trebaju ogromne količine struje, a i nema smisla igrati utakmicu u noćnom terminu u Federalnoj ligi. Moram priznat' da sam ih i ja poželio noćne termine i utakmice pod svjetlima reflektora, al' nije realno u ovom trenutku. Da se mi najprije vratimo u PL i završe stadion, pa će bit' i reflektora.
Imam osjećaj da možemo od X u Mostaru. Vrlo je bitno da se ne izgubi na Rodoču.
Imam osjećaj da možemo od X u Mostaru. Vrlo je bitno da se ne izgubi na Rodoču.
Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti
Jel danas OKK Sloboda igra protiv Sparsa ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Možete do bodova dole, sutra Mramor dobijete u prijateljskoj utakmici i puni samopouzdanja za Mostar i utakmicu u nedjelju dole.......harry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()
igra okk danas i ljudi nas pravo deruharry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()
Sloboda Tuzla
Hodzic je najveca prednost Sparsafukaratz je napisao/la:igra okk danas i ljudi nas pravo deruharry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()
Jel danas OKK Sloboda igra protiv Sparsa ?a Adnanu Hodzicu **** mater!!!!
ma jaran mi se javio na kraju 1 cetvrtine kaze da smo taraba. reko sam mu zove samo ako i kad preokrenemoharry_90 je napisao/la:Hodzic je najveca prednost Sparsafukaratz je napisao/la:igra okk danas i ljudi nas pravo deruharry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()
Jel danas OKK Sloboda igra protiv Sparsa ?a Adnanu Hodzicu **** mater!!!!
znas li rezultat mozda?
Sloboda Tuzla
40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Glupanfukara87 je napisao/la:40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.
- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Imali negdje neki tekstualni prijenos?fukara87 je napisao/la:40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija
Nema nigdje nego nam momci iz Udruzenja navijaca koji su trenutno na utakmici u Vogoscoj javljaju rezultatZeljoHercegovina je napisao/la:Imali negdje neki tekstualni prijenos?fukara87 je napisao/la:40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.
Rezultat u 26 minuti glasi 46-44 za domacina. Idemo Sloboda
Pobjeci ce oni nama ne brinem se ja..koliko je sad,valjda je pocela zadnja cetvrtina?fukara87 je napisao/la:Rezultat u 26 minuti glasi 46-44 za domacina. Idemo Sloboda
61-49 bilo na kraju 3 cetvrtine, Mislim da smo izgubili ovu utakmicuharry_90 je napisao/la:Pobjeci ce oni nama ne brinem se ja..koliko je sad,valjda je pocela zadnja cetvrtina?fukara87 je napisao/la:Rezultat u 26 minuti glasi 46-44 za domacina. Idemo Sloboda
Sad mi drug javi,ima nekog svog jarana na tekmi,ljudi su nas ubili,navodno 16-17 koseva razlike trenutno
djaba sve kad mi nemamo trenera kako treba,ja ovog Hodzica nisam vidio ni jednom da zagalami na igrace.. bolje nismo ni zasluzili od ovog,jos jedna sezona u drugoj ligi za nas 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ima li jos jedna tekma u tuzli ili je ovo gotovo?harry_90 je napisao/la:Sad mi drug javi,ima nekog svog jarana na tekmi,ljudi su nas ubili,navodno 16-17 koseva razlike trenutnodjaba sve kad mi nemamo trenera kako treba,ja ovog Hodzica nisam vidio ni jednom da zagalami na igrace.. bolje nismo ni zasluzili od ovog,jos jedna sezona u drugoj ligi za nas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ima naredna,jer se igra na tri dobijene..al iskreno druze mi nemamo sansi protiv Sparsa,ljudi su uigrani,nasi dovode tri igraca dva dana pred pocetak play off serije,imamo trenera rinaka teska,covjeka koji ne zna zagalamit na igrace.. ocekujem da nas Sparsi dobiju u Mejdanu jer su bolja ekipa,jedino ako nas sudije ne poguraju uzecemo..SaltCityAttack je napisao/la:pa ima li jos jedna tekma u tuzli ili je ovo gotovo?harry_90 je napisao/la:Sad mi drug javi,ima nekog svog jarana na tekmi,ljudi su nas ubili,navodno 16-17 koseva razlike trenutnodjaba sve kad mi nemamo trenera kako treba,ja ovog Hodzica nisam vidio ni jednom da zagalami na igrace.. bolje nismo ni zasluzili od ovog,jos jedna sezona u drugoj ligi za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.