Cera afera kako ga zoves je isti rang Blekica, naplate ulaznica na sjever Koseva kad ste na ekranu gledali derbi. Malo vi Pitari vise serete nego sto bi trebalo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:40Pa covjek vam je sve fino objasnio, nece vam crtati. Znam da ljudi koji su Ceru aferu predstavljali kao.mega investitora, ljudi koji brata od gradskog rivala prihvate rasirenih ruku bez jedne lose rijeci i protesta, ljudi kojima presuda suda nije mjerdavna jer imaju neka svoja pravila, tesko da ce skontati sta im Duska prica.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:16Pa ne ulaze u raspravu. To je kao Dodik, ne prizna visokog predstavnika, a isto tako njega visoki predstavnik postavio. To je ta logika.Arma00 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:09
Dovoljno je samo da imaju stadion na rentu za 1KM i opet se usuđuju ulazit u ovakve rasprave, a da nije opštine ne bi imali gdje igrat.
Ne razumijem tu smjelost da svako malo ulaze u rasprave na ovu temu, ili temu posjete na stadionima, jer je to samoubistvo.
Nema potrebe ulaziti u raapravu i komunikaciju. Evo pokusao sam normalno, odgovorim sve za nas, covjek skrece s teme, ignorise, pravi se lud.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
I dodje Krusevo i dobije ih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:35Sve je ovo Telgetija javno najavio, cilj je da Premijer ligu cini 40 do 50 posto timova iz RS, onda ce biti Bojcu puno lakse, nece se desiti vise da pored sudija,predsjednika saveza izgube sve trofeje u jednoj sezoni, svjesni su da su nesposobni bilo sta da urade sami, najbolje se snalaze u igri sklanjalice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje gledati balet nego slogu, bas su antipatican klub i volio bih da ispadnu
Bore se za opstanak, a cuvaju igrace na klupi, nemaju navijaca, ulizuju se borcu
Bore se za opstanak, a cuvaju igrace na klupi, nemaju navijaca, ulizuju se borcu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 feb 2026, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kup im nije bitan, samo prvak ima šansu uraditi nešto u Europi.DamirT je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:37I dodje Krusevo i dobije ih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:35Sve je ovo Telgetija javno najavio, cilj je da Premijer ligu cini 40 do 50 posto timova iz RS, onda ce biti Bojcu puno lakse, nece se desiti vise da pored sudija,predsjednika saveza izgube sve trofeje u jednoj sezoni, svjesni su da su nesposobni bilo sta da urade sami, najbolje se snalaze u igri sklanjalice.
Bravo Pavle
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
E golemo porediti Blekica i Cerica hahha nego pa vas je vodio Pitar Selimovic i razne ublehe vise je tesko i nabrojati sve vase cirkuse majke mi, pa se sjetimo one skupstine i plakanje onog vaseg klovna.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:36Cera afera kako ga zoves je isti rang Blekica, naplate ulaznica na sjever Koseva kad ste na ekranu gledali derbi. Malo vi Pitari vise serete nego sto bi trebalo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:40Pa covjek vam je sve fino objasnio, nece vam crtati. Znam da ljudi koji su Ceru aferu predstavljali kao.mega investitora, ljudi koji brata od gradskog rivala prihvate rasirenih ruku bez jedne lose rijeci i protesta, ljudi kojima presuda suda nije mjerdavna jer imaju neka svoja pravila, tesko da ce skontati sta im Duska prica.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:16
Pa ne ulaze u raspravu. To je kao Dodik, ne prizna visokog predstavnika, a isto tako njega visoki predstavnik postavio. To je ta logika.
Nema potrebe ulaziti u raapravu i komunikaciju. Evo pokusao sam normalno, odgovorim sve za nas, covjek skrece s teme, ignorise, pravi se lud.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zamislinovog sudije i igraca svog kojih je prekinuta tekma da iftare a ucestvuju u ovoj prodanoj tekmi i namjestaljci, da vam hoce presjest iftar.
Dva dječaka od 16 i 19 godina strijelci

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
To da, ali je njima san bio da za 100 godina uzmu duplu. Al qurko.fks74 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:43Kup im nije bitan, samo prvak ima šansu uraditi nešto u Europi.DamirT je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:37I dodje Krusevo i dobije ih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:35Sve je ovo Telgetija javno najavio, cilj je da Premijer ligu cini 40 do 50 posto timova iz RS, onda ce biti Bojcu puno lakse, nece se desiti vise da pored sudija,predsjednika saveza izgube sve trofeje u jednoj sezoni, svjesni su da su nesposobni bilo sta da urade sami, najbolje se snalaze u igri sklanjalice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Baš gledate ?? gledao 15 min i to je bilo previše.
- jurisicduska
- Kontakt:
Cera u avionu koji su mu oni platili skinuo 2 pp prezentacije i prezentirao im tuđi kamp, napisao dva tri reda o zlatnoj lopti i ovi ga izglasali. Dakle skupština sa 54 člana je tome dala podrsku. E zamisli sad kakvi ljudi sjede u toj skupštini. To si im najviđeniji i najpametniji, zamisli ovi kakvi su.
Sreca pa smo dali ovaj cetvrti gol, boga pitaj kao bi ovo zavrsilo 
Pa ne moraju baš na filijali gol razliku da nabijaju, možda im zatreba za opstanak.
Ne bi bilo lose da smo poganjali duplu krunu, ali sta je tu. Guramo dalje.
Rutinski se Sloga odradjuje, oni ce i ispasti imam osjecaj zajedno sa Rudarom. A Rudara mi je zao, poslije grbavice i onakve igre.. ali ajde, ima se jos igrati, mozda iscupaju nesto.
Saglasan sam za clanak o navijacima. Mislim da je shupacki ovo sto su nasi dole, a horde nisu pustili ( bez obzira sto za nas ne treba puno murije).
Ili pustaj sve ili ne pustaj nikoga. Pri tome, ona montazna tribina se cini okej i sve oko nje.. nema tamo radova koliko vidim.
Može li Široki makar do boda u nedjelju 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Nodi ti je babo ulizice mala, cak sesti ste u BiH po posjeti ne znam sta palamudisThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 feb 2026, 09:02
Ja ti ukazujen da se ne blamiraš jer ispadaš kao Nodi ti jos gori![]()
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 feb 2026, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nema sta, Zrinjskom 3 gola, Slogi 4, logican slijed dogadjaja je Srajevu 5 komada, realno na to su se vec navikli 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Porede Blekica i ovog deroasa cije hebacu su ovdje prestavljali kao mega investitore, porede Blekica i covjeka koji je rekao da ce uzeti Ball de Or hahahha pa ovo nema nigdje.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:50Cera u avionu koji su mu oni platili skinuo 2 pp prezentacije i prezentirao im tuđi kamp, napisao dva tri reda o zlatnoj lopti i ovi ga izglasali. Dakle skupština sa 54 člana je tome dala podrsku. E zamisli sad kakvi ljudi sjede u toj skupštini. To si im najviđeniji i najpametniji, zamisli ovi kakvi su.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa njihovi najviđeniji ljudi, intelektualci, biznismeni, uspješni građani, članovi te skupštine njih 54 su dali podršku tom liku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:54Porede Blekica i ovog deroasa cije hebacu su ovdje prestavljali kao mega investitore, porede Blekica i covjeka koji je rekao da ce uzeti Ball de Or hahahha pa ovo nema nigdje.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:50Cera u avionu koji su mu oni platili skinuo 2 pp prezentacije i prezentirao im tuđi kamp, napisao dva tri reda o zlatnoj lopti i ovi ga izglasali. Dakle skupština sa 54 člana je tome dala podrsku. E zamisli sad kakvi ljudi sjede u toj skupštini. To si im najviđeniji i najpametniji, zamisli ovi kakvi su.
Šta očekuješ od ovih po forumima ?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Haha trn u oku vazda ih nogama ubijemo valjani to znati. 5 komada uz 50 faulova 20 zutih,penal i crveni i nije nikakvo umijece. Kakvi su ono sokovi bili, svirne im po 100 fulova,penal.i crveni i tresnes ih u BL to moze samo Sarajevo i to oni odlicno znaju.
Trenutno korisnika/ca: fks74, kogmagie46, MikiPirs, mosarajvosa83, Zigazaga i 45 gostiju.