Vorovus je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:04
NoProfit je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:54
Vorovus je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:29
Zanimljivo da navijači direktnog konkurenta Zrinjskog nista ne pišu, ali pitari zapjenili.
Odlično zapažanje. Nije bitno borimo li se s vama za neku poziciju, nepravda je nepravda i nije lijepo biti nijemi posmatrač.
Na ovom forumu pisu i navijaci Zeljeznicara, Veleza, Sirokog Brijega... Medjutim, 99% komentara su vasi.
To ne znaci da su ostali nijemi posmatraci, vec da se vi jedini nadate necemu i da su dvije pobjede protiv fenjerasa i jedna u kupu protiv drugoligasa dovoljne da vas uhvati euforija bez pokrića, a sa njom i nerealna očekivanja.
Kad kasnite 20 bodova onda ste i vi "nijemi posmatrači".
Baš maloprije sam pisao post kako je zanimljivo kako
pojedini skretničari šute i sve im je u redu i o kakvom se licemjerju tu radi, ali i traumama koje smo im priredili na jesen jer su danas igrali Sloga i Borac, a oni se neprestano drže nas. Pojedini su bacili poneki post. Pisali su neki navijači Veleža, jedan ili dva posta iz Tuzle sam upratio ja mislim. Nebitno, drago mi je što su velika većina naši jer mora neko.

Isto tako, primjetio sam i mimo ovog foruma da raja vidi šta se dešava i kakva je situacija. Jedino ako su i na drugim stranicama sve naši navijači.
Evo ja u svoje ime pišem i nemam apsolutno nikakva očekivanja od ove sezone što se lige tiče i apsolutno mi je svejedno hoćemo li biti drugi ili sedmi na tabeli jer nam nijedno od to dvoje ne donosi ništa specijalno i i dalje tvrdim da ste neopjevana stoka i najveći lopinaši koji su ikad i koji će ikad skakutati po bh. pašnjacima. To vidiš i ti, ali si licemjer, a stvari uvijek treba nazvati pravim imenom.
PS: Prije te dvije pobjede protiv fenjeraša i drugoligaša su bile pobjede i protiv vas i protiv Zrinjskog, ali si vjerojatno zaboravio na to, pa ću te evo podsjetiti.