u brk ti se smije tvoj prijatelj bushMarsal je napisao/la:Alija, Alija ljiljanima babo i tebi će leđa okrenuti Švabo.Sarmelino je napisao/la:Oj
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ne predstavlja tebe ako nisi musliman, kakve veze ima kakvo ime nosisEpidaurus je napisao/la:Bez obzira na to kakvo moje religijsko opredjeljenje bilo i kako ja dozivljavam pojam Boga opcenito, nosim "muslimansko" ime i dolazim iz muslimanske porodice. Reis IZ BiH je predstavnik svih Bosnjaka iz BiH, pa tako predstavlja i mene. Rekao bih da me se taj izbor itekako tice, ako nista zbog clanova porodice.
IZ Srbije i IZ BiH su dvije odvojene institucije. Odvojili su se, i nek se oni brinu za Bosnjake muslimane u Srbiji. Kad je to vec slucaj, Zukorlic kao Bosnjak iz Srbije, nema sta da trazi u IZ BiH. Da se institucija zove IZ Bosnjaka Balkana il slicno, onda bi Zukorlic mogao biti legitiman kandidat.
Cak opet za muslimana i njegovu vjeru neke velike veze i nema ko je na celu IZ, zna se sta je po vjeri, ko god bio glavni u IZ tebe ni tvoju porodicu to ne dotice
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
IlProfessore je napisao/la:Logično da nije, al šta zna neki masni forum ateista koji nogom u džamiju kročio nije a laže da se sa minbera za SDA lobiraUnofficialpage je napisao/la:Ja bih više Zukorlića volio kao političara a ne Reisa. I nije baš IZ produžena ruka SDA, više je to individualna stvar a ne baš politika IZ.

Ovaj Banovićki smrad i poltron pretpostavljam strogo odvaja IZ i SDA.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Danas su Bošnjaci ponovi izgubili. Sigurno idemo putem nestanka.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa de ti meni reci na koji način IZ služi SDA. Konkretno, uz dokaz.
Hvala Uzvišenom Allahu što nas je sačuvao vehabijske smutnje u IZ iz velikosrpske kuhinje.
Hvala Uzvišenom Allahu što nas je sačuvao vehabijske smutnje u IZ iz velikosrpske kuhinje.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Pored Kavaza LGBT moze i brakove legalizovati bez problema. Pobjeda za sve truhle mehanizme u ovoj državi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ASD
- Kontakt:
Poprilično sam siguran da je on prvi čovjek te SDA ispostave.Heller je napisao/la:IlProfessore je napisao/la:Logično da nije, al šta zna neki masni forum ateista koji nogom u džamiju kročio nije a laže da se sa minbera za SDA lobiraUnofficialpage je napisao/la:Ja bih više Zukorlića volio kao političara a ne Reisa. I nije baš IZ produžena ruka SDA, više je to individualna stvar a ne baš politika IZ.
Ovaj Banovićki smrad i poltron pretpostavljam strogo odvaja IZ i SDA.
Zukorlicu istice vrijeme u politici u Srbiji pa daj sad opet da vaazi malo...kome nego li Muji i Sulji iz BiH. I otkud to sad da on se kandiduje iz druge drzave? Jel sto je musliman? Znaci moze doci musliman, hodza iz Nigerije i da se kandiduje?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pobjeda za BiH jugobalije.
sta ce nam uopste reis, nije tesko hendi dobit uputu sta ce pricat u garmispartekirhenu na dzumama
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
S ovim Kavazovicem mozete ponovo od dzamija praviti stale i magacine kao '45-e.Kulesza je napisao/la:Ko da nas zanima ko je reis-u-lemaVolimTz je napisao/la:Pobjeda za BiH jugobalije.
- IlProfessore
- Kontakt:

A da Kavazović ima ovakvu stranačku poleđinu i javno deklarisanje po tom pitanju kao ovaj velikosrpski igrač, ja mislim da bi ga lično linčovale forum ateiste skupa sa nekolicinom radikalnih vehabija.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
A to je problemIlProfessore je napisao/la:
A da Kavazović ima ovakvu stranačku poleđinu i javno deklarisanje po tom pitanju kao ovaj velikosrpski igrač, ja mislim da bi ga lično linčovale forum ateiste skupa sa nekolicinom radikalnih vehabija.
Zukorlić je pretpostavljam i Gulenovac.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Govori za sebeFederer17 je napisao/la:Kod muslimana je to drugacija stvar. Nas prvo povezuje vjera, pa tek onda nacija.Epidaurus je napisao/la:Covjek iz Srbije, lider IZ Srbije nema sta radit na celu IZ BiH. Ima islamsku zajednicu svoje drzave. Ne znam samo kako vam nije dosta laznog patriotizma vecine Sandzaklija. Sportiste najbolji primjer. Sem S. Kolasinca svaki leti il za Srbiju il za Tursku. Malo go.vno Biberovic najsvjeziji primjer.
Ne znam sto se vi bezboznici brinete o necemo sto se tice samo vjernika, u ovom slucaju muslimana.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.