AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hvala Locatelli hahahaha 
Grazie Locatelli, grazie bimbo. Vidi se da ti jos kuca crno-crveno srce. 
Bravo Pulisic 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Locatelli cuore rossonero 

Reteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Oleoleoleoleoleole 

Opaaaaaaaaaaa okreciiiiiii staruuuuuuuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Opaaaaaa, kako Musa dere jarca
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Jao al ce ponedeljak da gori u Saudijskoj Arabiji
Gatti najbolji danas, odbrambeni svijetske klase, zao mi sto je on ovo zabio, jer me tip podsjeca na Chiellinija.
Gatti najbolji danas, odbrambeni svijetske klase, zao mi sto je on ovo zabio, jer me tip podsjeca na Chiellinija.
Op op, ide Milan životom.
Puno bolje drugo poluvrijeme, što dolazi na naplatu. Musah bi mogao dobro profitirati kod Seržija, a i ovaj bi mogao od njega napraviti igrača.
Puno bolje drugo poluvrijeme, što dolazi na naplatu. Musah bi mogao dobro profitirati kod Seržija, a i ovaj bi mogao od njega napraviti igrača.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bravo Pulisicu za takticki faul. Svaka cast. To ti je reci iskusnost, udari ga, srusi ga, dobit ces zuti al barem si spasio kontranapad. Al ne moze kad nas maneken Theo odma u prvom poluvremenu dobije zuti radi glupog pametovanja (nije veceras, al vecinom to radi).
Veceras Theo katastrofalan. Al dobro, cijelu sezonu je takav.
Veceras Theo katastrofalan. Al dobro, cijelu sezonu je takav.
E moj boze...Nama Pulisic dodje ko Messi u svoje vrijeme 
Musah igrač utakmice 
Bravo Pulisicu !!!
Pa nije ovo lose za dva treninga...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Mr. Conseicao
Grazie mille di essere qua
Cekamo ponedeljak da vidimo kakvi smo.
Al ovo je za sad obecavajuce. Objasnio im je na poluvremenu sta im je cinit i gdje grijesimo. Nadigrali smo ih u drugom, al tu je i Motta kriv jer je povukao ekipu. To se ne radi.
Znaci sigurno dobijamo 5 milki, a mogli bi i 8. Te pare odma okrenut na dovodenje napadaca koji nam je preko potreban.
Isma, Theo, pa u nekim trenutcima i Murat, su bili grozni veceras. Za Theo je ovo sramota, treba ga poslat avionom nazad, sigurno ima dogovoren dernek u Milanu u nedjelju u nekom klubu. Pulisic je falio ogromno, senza Pulisic non si bala (bez Pulisica se ne plese). Koliko nam gode situacije kad se protivnik otvori i mi mozemo ganjat kontre, steta sto tu nema neki vrsni napadac. A moram zapazit i lijepo podj*bavanje Abrahama sa onim Juventinom hahaha al ga izvoza
, eno otisao u bolnicu, kaze vrti mu se u glavi. Musah, Tido, fantasticni veceras. Odbrana sigurna, iako mogao je bit gol kod Tomorija kad ga je Vlahovic pretrcao.
Sve u svemu, idemo po 8 miliona nagrade u ponedeljak
Grazie mille di essere qua
Cekamo ponedeljak da vidimo kakvi smo.
Al ovo je za sad obecavajuce. Objasnio im je na poluvremenu sta im je cinit i gdje grijesimo. Nadigrali smo ih u drugom, al tu je i Motta kriv jer je povukao ekipu. To se ne radi.
Znaci sigurno dobijamo 5 milki, a mogli bi i 8. Te pare odma okrenut na dovodenje napadaca koji nam je preko potreban.
Isma, Theo, pa u nekim trenutcima i Murat, su bili grozni veceras. Za Theo je ovo sramota, treba ga poslat avionom nazad, sigurno ima dogovoren dernek u Milanu u nedjelju u nekom klubu. Pulisic je falio ogromno, senza Pulisic non si bala (bez Pulisica se ne plese). Koliko nam gode situacije kad se protivnik otvori i mi mozemo ganjat kontre, steta sto tu nema neki vrsni napadac. A moram zapazit i lijepo podj*bavanje Abrahama sa onim Juventinom hahaha al ga izvoza
Sve u svemu, idemo po 8 miliona nagrade u ponedeljak
Mogu misliti šta im se nayebao majke na poluvremenu, pa su ovako odigrali. 
Musah motm i promjena koja je napravila razliku na terenu, ali i sam pristup u nastavku. Još je rano za prognoze, ali postoje neke naznake života u njima.
Navijao sam da se vrate ranije za Italiju, ali i pobjeda je dobar vjetar u leđa ovoj ekipi bez obzira na ishod u ponedjeljak.
Velika briga je Pulisik što je morao odigrati 90 minuta i još pretrčati najviše od svih, baš je prerizično da za 3 dana opet starta. Još je i Jimenez vjerovatno otpao, nemam pojma ko će nam uopšte igrati.
Musah motm i promjena koja je napravila razliku na terenu, ali i sam pristup u nastavku. Još je rano za prognoze, ali postoje neke naznake života u njima.
Navijao sam da se vrate ranije za Italiju, ali i pobjeda je dobar vjetar u leđa ovoj ekipi bez obzira na ishod u ponedjeljak.
Velika briga je Pulisik što je morao odigrati 90 minuta i još pretrčati najviše od svih, baš je prerizično da za 3 dana opet starta. Još je i Jimenez vjerovatno otpao, nemam pojma ko će nam uopšte igrati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rasklimanom Milanu velika pobjeda protiv ljutog rivala, iako je Miki Maus kup, ovo je bilo bitno pobijediti zbog pozitivnog šoka novog trenera i samopouzdanja.
Vidi se već sad da je trener tipa Conte, što Milanu baš treba u ovom momentu. Eh sad, to što ih je odbio prvi pik, Sarri, to je druga priča.
Malo čudna scena na kraju meča gdje sin Conceicao ljubi i grli oca, sasvim okej, ali i cijeli sš Milana, Vede Runje i kompanija, ma da, vjv je ista klapa bila dok su svi bili skupa u Portu? Kad smo već na sinovima, veliko hvala Locatelliju, te ulaskom Weaha Jr. u samom finišu, baš me spuca nostalgija i na momenat me vrati u zlatnu eru Milana...
FORZA MILAN☆
Vidi se već sad da je trener tipa Conte, što Milanu baš treba u ovom momentu. Eh sad, to što ih je odbio prvi pik, Sarri, to je druga priča.
Malo čudna scena na kraju meča gdje sin Conceicao ljubi i grli oca, sasvim okej, ali i cijeli sš Milana, Vede Runje i kompanija, ma da, vjv je ista klapa bila dok su svi bili skupa u Portu? Kad smo već na sinovima, veliko hvala Locatelliju, te ulaskom Weaha Jr. u samom finišu, baš me spuca nostalgija i na momenat me vrati u zlatnu eru Milana...
FORZA MILAN☆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.