I 9 godina poslije neko vejruje u to.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
Čuj nije ga udario.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ide ti Marcin montirani video da nije bilo kontakta.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 23:43Čuj nije ga udario.![]()
I 9 godina poslije neko vejruje u to.![]()
Iako smo jedno 10 puta ovdje kačili video kako montiraju i režu frejmove, biće da ćemo morati postavljati i 11-ti put
Kako losa Barca jbt. Uzas 

Vracaju se brzo aBd
Nikad inšalla
Dat cemo im Bejla,Jamesa i Marcela djabe.
Salim se necemo ispast ce onda u trecu.
Salim se necemo ispast ce onda u trecu.
Barcelonu spasila korona, pa se Suarez imao priliku vratiti. Inače ne bi ovih par utakmica ni pobijedili.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jedina dobra stvar od ove kurcheve sezone je što mali odvratni konzervativni klub rojalista ispada u Segundu 
Jbg bilo je sanse da bod bar izvuku al nisu djaba zadnji jbg.
Valjda se vrate odma iduce sezone.Psolat im par klinaca iz castille na posudbu
Valjda se vrate odma iduce sezone.Psolat im par klinaca iz castille na posudbu
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Espanyol je ozbiljnija ekipa od Villareala.
Remember, remember the 5th of November.
- kontrasviju
- Kontakt:
Jedino što vrijedi iz ove Barce su Messi, Griezmann, De Jong i Ter Stegen. Tu se mogu ubrojati i Puig i Fati čisto zbog godina i potencijala kojeg posjeduju. Ostatak ekipe je čisti prosjek i odron. Ovo je muka za gledati.
1921
Lezbejku kući vodikontrasviju je napisao/la: ↑09 jul 2020, 00:28Jedino što vrijedi iz ove Barce su Messi, Griezmann, De Jong i Ter Stegen. Tu se mogu ubrojati i Puig i Fati čisto zbog godina i potencijala kojeg posjeduju. Ostatak ekipe je čisti prosjek i odron. Ovo je muka za gledati.
Treba im dati dzabe Jovica+dati im 10 miliona sto su ga uzeli
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Nije to ništa. Jednom su satrali Real bez ijednog šuta na go. To je umjetnost
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sociedad propo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uf zamalo Alaves,precka pa Varane sa linije skida. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma daj jel me yebes da je opet penal sviro 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.