ma nema problema ... ako se utakmica blokira prije na 2-3 sata racunaj da je namjestaljka, a ako se ne blokira racunaj na nasu pobjedu ili pak X, vraca nam se Zrnanovictarpi do bagro 2 je napisao/la:Pa ako nije problemLjumani_Banovici je napisao/la:Trebal' pobijedit Želju ??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i da dodam, ne mora znacit da je namjesteno, jer znam da ce sad doc manijaci da se svadjaju, NIJE NAMJESTENOLjumani_Banovici je napisao/la:ma nema problema ... ako se utakmica blokira prije na 2-3 sata racunaj da je namjestaljka, a ako se ne blokira racunaj na nasu pobjedu ili pak X, vraca nam se Zrnanovictarpi do bagro 2 je napisao/la:Pa ako nije problemLjumani_Banovici je napisao/la:Trebal' pobijedit Želju ??
1947!
Ja sam cuo da ce Manijaci u banovicima dobiti jednu klupu za rezervne igrace, jer misle da ce uspjeti da je popune 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
Just do it.TM
- Kontakt:
- molotovljev
"Naš najveći uspjeh nije nikada ne pasti,nego se uzdići svaki put kada padnemo."
Konfucije-inače,stari pitar..
Konfucije-inače,stari pitar..
F.K.SARAJEVO
ljutinar je napisao/la:dolazimo po Europu!!!BernardBarnjak je napisao/la:njihov zvanicav stav kao grupe je da ne idu na gostovanjaaS_Roma je napisao/la:Eh bas me zanima da li ce popularni skripari doci na Koševo, jer kako me sjecanje sluzi rekli su sljedeca prva tekma da su tu. Pa da vidimo i to
Da nisi mislio da dolazite u Europu
Boli me kuraz ocemo li pobjediti sirokog itd..dolazim samo radi jednog cilje a to je VEDRAN....
"Nagrađivali bismo ulazak u Europsku ligu. Kad se uđe u četvrto pretkolo Europske lige, igrač zna da igra za još jednu godišnju plaću i grist će travu. Igrač koji sad ima 300 tisuća i da osvojimo prvenstvo i Europsku ligu on je ostvario svoju godišnju plaću." - Males, novi predsjednik hajduka
300.000 eura godisnje plate u Hajduku, pa vi vidite u kakvoj smo mi svi banani. pa za jednu platu igraca hajduka mozes godinjse finansirati najmanje jedan bh. klub

300.000 eura godisnje plate u Hajduku, pa vi vidite u kakvoj smo mi svi banani. pa za jednu platu igraca hajduka mozes godinjse finansirati najmanje jedan bh. klub
Na Koševu veliki preokret! Nakon što su prošle sedmice sijevale ostavke, nakon što se povukao skoro kompletan Upravni odbor (ostavku nije podnio samo predstavnik navijača) i stručni štab na čelu sa trenerom Mirzom Varešanovićem, strasti su se konačno smirile.
Cijela zbrka nastala je zbog tekstova u magazinu Bordo fan, koji je pod „patronatom“ Udruženja Bordo Prijatelji 1946. Sijevale su optužbe s obje strane, a sve se na kraju ipak smirilo.
Usliejdilo je pomirenje dvije „zaraćene strane“, a aktuelna Uprava ostat će na svojim funkcijama minimalno do kraja sezone.
„Približili smo stavove, mada trebamo još nešto precizirati. Naš zajednički stav je evropsko Sarajevo i dugoročna rješenja za stabilizaciju kluba“, izjavio je za Avaz predsjednik kluba Amir Rizvanović.
Na pitanje da li ostaje na čelu kluba i znači li to da je povukao ostavku, Rizvanović je odgovorio:
„Nema potrebe za brigu, klub ću voditi do kraja sezone u kojoj ćemo, vjerujem, zadržati treću poziciju i tako osigurati nastup u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Šta će biti poslije, vidjet ćemo. Ovo nema veze s dešavanjima iz prošle sedmice, već je pitanje buduće strategije i razvoja kluba“.
Haj nazdravlje......
Cijela zbrka nastala je zbog tekstova u magazinu Bordo fan, koji je pod „patronatom“ Udruženja Bordo Prijatelji 1946. Sijevale su optužbe s obje strane, a sve se na kraju ipak smirilo.
Usliejdilo je pomirenje dvije „zaraćene strane“, a aktuelna Uprava ostat će na svojim funkcijama minimalno do kraja sezone.
„Približili smo stavove, mada trebamo još nešto precizirati. Naš zajednički stav je evropsko Sarajevo i dugoročna rješenja za stabilizaciju kluba“, izjavio je za Avaz predsjednik kluba Amir Rizvanović.
Na pitanje da li ostaje na čelu kluba i znači li to da je povukao ostavku, Rizvanović je odgovorio:
„Nema potrebe za brigu, klub ću voditi do kraja sezone u kojoj ćemo, vjerujem, zadržati treću poziciju i tako osigurati nastup u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Šta će biti poslije, vidjet ćemo. Ovo nema veze s dešavanjima iz prošle sedmice, već je pitanje buduće strategije i razvoja kluba“.
Haj nazdravlje......
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Jel istina da je u utakmici protiv Leotara Obuća dobio 3. žuti i neće igrati protiv Širokog? Isto tako me zanima jel istina da su se povrijedili Kojašević i Obuća u već pomenutoj utakmici i da su upitni za sljedeći meč?
drugim rijecima, mirza ce imati problema da sastavom citaj alibi!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Capital City
- Kontakt:
Husref Musemić !Capital City je napisao/la:Idealno riješenje za klupu Sarajeva.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Samo jedan cilj treba da imamo i mi i IGRACI !
Mi u sto vecem broju zbog : Vedrana Puljica , koji jos nije dobio svoju kakvu-takvu pravdu mada za njega nema pravde !
- Igraci da pobijede : Za Vedrana i za sve Horde Zla !
I , ja se nadam pobjedi i volio bi iskreno najvise da njih pobijedimo zbog onog a i zbog toga sto je to najbitnija tekma za upad u Europu i da se kako , tako spasi sezone !
PS : Igral , ko odavde **** veceras , je glavni fight s UliczniFnatyci to je poljski savez ko pobijedi osvaja prvo mjesto !
Mi u sto vecem broju zbog : Vedrana Puljica , koji jos nije dobio svoju kakvu-takvu pravdu mada za njega nema pravde !
- Igraci da pobijede : Za Vedrana i za sve Horde Zla !
I , ja se nadam pobjedi i volio bi iskreno najvise da njih pobijedimo zbog onog a i zbog toga sto je to najbitnija tekma za upad u Europu i da se kako , tako spasi sezone !
PS : Igral , ko odavde **** veceras , je glavni fight s UliczniFnatyci to je poljski savez ko pobijedi osvaja prvo mjesto !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jovic, istice mu ugovor na kraju sezone!dzenan01 je napisao/la:Husref Musemić !Capital City je napisao/la:Idealno riješenje za klupu Sarajeva.
-
Capital City
- Kontakt:
Ja sanjam da to bude Petković bivši šef struke Young Boysa , čovjek je rođeni sarajlija , bivši igrač i nadam se trener. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Komsije puno srece iskreno i ako Bog da razvalite Siroki,licno mislim da ljudi koji nepostuju i nepriznaju BiH kao svoju domovinu nezasluzuju da u njeno ime igraju Evropske utakmice.Znam da je ova utakmica pod jakim emocijama radi pokojnog Vedrana(laka mu zemlja) i da to stvara pritisak na igrace i na vas navijace ali pokusajte hladne glave razvaliti skutore.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
Capital City
- Kontakt:
Misljenja sam da Haris Handzic treba poceti utakmicu konacno od pocetka jer zaista decko je uz Dupovca u najboljoj formi od svih,svaki put 20 min i gol...Pa sta bi bilo da igra 90?! Ja neznam gdje vodi politika s ovo 20 min al jedno znam da strasno grijese kad je ovaj decko u pitanju....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Opet nam sudi Skakić
Pa šta trebamo više uraditi da nam taj čovjek više ne sudi
Pa šta trebamo više uraditi da nam taj čovjek više ne sudi
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cetvrtak 17:00 svi na AFH , taman da cuskije padaju s neba !!!