FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj ljudi da ne trazim po fejsbucima ima li jedna friska slika Istoka , dokle se doslo sa stolicama 
Imaš ovo od danas sa Klixa, postavljaju se stolice koje su ostale prošli put, do subote gotovo.no rules je napisao/la:Daj ljudi da ne trazim po fejsbucima ima li jedna friska slika Istoka , dokle se doslo sa stolicama
https://www.klix.ba/sport/nogomet/posta ... /170314031
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
SpartaaaaaaaAlipasino je napisao/la:Najmanja posjeta je bila ona protiv Leotara 300 ljudi bilo i ja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:SpartaaaaaaaAlipasino je napisao/la:Najmanja posjeta je bila ona protiv Leotara 300 ljudi bilo i ja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Alpini postovi melem za ociVirtu4l je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:SpartaaaaaaaAlipasino je napisao/la:Najmanja posjeta je bila ona protiv Leotara 300 ljudi bilo i ja.![]()
I ja sam tada bio. Kako teska vremena za nas klub. Al sto te ne ubije to te ojaca. I sad dodju ovi internet huligani i pricaju kako sad nesto u klubu ne valja.MocMahale444 je napisao/la:SpartaaaaaaaAlipasino je napisao/la:Najmanja posjeta je bila ona protiv Leotara 300 ljudi bilo i ja.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
Nisam bio i necu reci da jesam ali sam bio kad je bas slabo ikoga interesovao Željo.maldini3 je napisao/la:I ja sam tada bio. Kako teska vremena za nas klub. Al sto te ne ubije to te ojaca. I sad dodju ovi internet huligani i pricaju kako sad nesto u klubu ne valja.MocMahale444 je napisao/la:SpartaaaaaaaAlipasino je napisao/la:Najmanja posjeta je bila ona protiv Leotara 300 ljudi bilo i ja.
Ko ne zna na orahu ne zna ni na tovaru.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pitari su imali stream sa Koseva prije sedam dana... 
- Neandertalac
- Kontakt:
Dobro jutro. Naprijed Željo ljubavi mojaSlevinKelevra je napisao/la:Pitari su imali stream sa Koseva prije sedam dana...
Vjerovatno će medijski partner raditi i stream naše utakmice. Po svim rezonima trebao bi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja se sjećam i neke Modriče na strani kad smo vodili 0:2 pa na kraju ili 2:2 ili čak izgubili 3:2, a svi golovi u zadnjim minutama naravno. I isto protiv njih kad nam na Grbavici sudija svira ofsajd iz auta i poništi go
Ali ipak najdraži/najmračniji momenat je onaj slobodnjak rahmetli Varupe na Piroti
Ali ipak najdraži/najmračniji momenat je onaj slobodnjak rahmetli Varupe na Piroti
ZELJEZNICAR 1921!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nek se Visočaci vrate, samo nek nije Travnik hehehehe
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Hocemo li moci gledati tekmu danas imali prjenosa???
- grbavicka1921
- Kontakt:
Govorio Miske na skupštini da će biti koliko se sjećam.akisarajevo92 je napisao/la:I sta bi od one ideje za platno na sjevernoj tribini?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Neandertalac
- Kontakt:
Bit će, polako.grbavicka1921 je napisao/la:Govorio Miske na skupštini da će biti koliko se sjećam.akisarajevo92 je napisao/la:I sta bi od one ideje za platno na sjevernoj tribini?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- grbavicka1921
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Sa 200 metara. Karic dobro ne vidi, ko zna kad je vidio loptu. Lijepo se sjetiti i rahmetli Varupe, legenda premijerligaskih terena. Neka mu je vjecni rahmet.hamzaTM87 je napisao/la:Ja se sjećam i neke Modriče na strani kad smo vodili 0:2 pa na kraju ili 2:2 ili čak izgubili 3:2, a svi golovi u zadnjim minutama naravno. I isto protiv njih kad nam na Grbavici sudija svira ofsajd iz auta i poništi go![]()
![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li može neko postaviti sve međusobne protiv Radnika koje smo igrali?
Ovo želim vidjeti da bi svi shvatili kako nam dolazi jako nezgodan protivnik kojeg često nismo mogli dobiti na Grbavici a igramo sa njima tri utakmice za redom i svaka od tih se "mora" dobiti. Naravno u prvoj nam igra i remi.
Naravno, ne odustajem od svog mišljenja da smo ispred njih po svemu i da im to moramo nametnuti na terenu.
Ovo želim vidjeti da bi svi shvatili kako nam dolazi jako nezgodan protivnik kojeg često nismo mogli dobiti na Grbavici a igramo sa njima tri utakmice za redom i svaka od tih se "mora" dobiti. Naravno u prvoj nam igra i remi.
Naravno, ne odustajem od svog mišljenja da smo ispred njih po svemu i da im to moramo nametnuti na terenu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Je li može neko postaviti sve međusobne protiv Radnika koje smo igrali?

Najneugodnija ekipa ikad, jos uvijek neporazeni na grbavici od 2007
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
6 kući i samo jedna pobjeda a sada tri u nizu u kojima očekujemo sve pobjede, naravno opet ponavljam u kupu nam igra remi. Juče sam o tome opširnije pisao, stvarno ako uspijemo ispuniti ovaj cilj to će biti jedan veliki uspjeh. Danas su vremena malo drugačija nego u tim prethodnim susretima, ovi duele gledam kao neku vrstu prepreke, ispita zrelosti koju Željo i mi svi zajedno prelazimo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Danas bi barem pozitivan remi trebali izvuci. Nadam se ispunjenoj Grbavici iako je ruzan termin odigravanja tekme. Dali ima prjenos negdje danasnje tekme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.