i igraci i strucni stab , apsolutno svi do jednog
I da li cemo ikad dovesti boljeg beka od srdjana stanica
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
Šteta što nije prvenstvenaNeandertalac je napisao/la:Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
I onda ga Amar popljuvo u avazu cini mi se, i moro pobjec odmah bajic iz klubaSandokan87 je napisao/la:To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
Haha,,, Pa, nisam znao da je to on.Sandokan87 je napisao/la:To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
Ništa, samo preslikati u subotu. Pokazali smo im da smo bolji za klasu a ovo je ono što mi svi Hoćemo da gledamo i čekamo ovakve partije.Virtu4l je napisao/la:Šteta što nije prvenstvenaNeandertalac je napisao/la:Za mene najbolja utakmica na Grbavici kako je Slavko trener. Naklon do poda za današnju predstavu!
A volio je Zelju drama, voli ga i danas, ubjedjen sam da mu neko ponudi povratak na Grbavicu, pjeske bi dosao iz Bijeljine! Jbg, popljuvao ga jeste, a da li je bio kolaterarna steta u svoj toj prici, ne znam. Bilo proslo, polufinale osigurano, a za vikend ako BOG da, ide punjenje grbaviceirfo je napisao/la:I onda ga Amar popljuvo u avazu cini mi se, i moro pobjec odmah bajic iz klubaSandokan87 je napisao/la:To ti je Delimir Bajic. Bivsi stoper sampionske generacije Zelje, dok je dominirao sa Elvisom Mesicem na stoperskoj poziciji sve do kobne kup utakmice sa Borcem kojuje odigrao katastrofalno.SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovaj stoper kosonja iz Radnika* Lik ih je spasio potopa...
Tako je kumeeeeeeeAlipasino je napisao/la:Ovo je 60% Zelje tek ide ono sto cekamo a to je top forma e to ce doc taman kad nam budu tepsije dolazile ovo je danas 60% pa mi se zadnjih 15 minuta zajebajemo sa njima.
Jedna od najboljih sigurno utakmica kako je slavko tu, dobra pobjeda, Navijanje cista 10, Musa zvjer od igraca... idemo dalje sljedi nam prvrstvena s njima, slavko je danas odmaro zakia i Lendrica cuva ih sigurno za subotu .. VTZirfo je napisao/la:Sve za 10 danas![]()
i igraci i strucni stab , apsolutno svi do jednog![]()
I da li cemo ikad dovesti boljeg beka od srdjana stanica![]()
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno![]()
sto se muse tice... prodornost, zalaganje, trka... svaka cast. centarsut, 0 bodova. musa je dans imao masu, cistih, situacija za upotrebljiv centarsut i nista. memija je imao, skoro pa, isti ucinak. medjutim, memija se pljuvao, a musa zvjer.Neymar11 je napisao/la:Jedna od najboljih sigurno utakmica kako je slavko tu, dobra pobjeda, Navijanje cista 10, Musa zvjer od igraca... idemo dalje sljedi nam prvrstvena s njima, slavko je danas odmaro zakia i Lendrica cuva ih sigurno za subotu .. VTZirfo je napisao/la:Sve za 10 danas![]()
i igraci i strucni stab , apsolutno svi do jednog![]()
I da li cemo ikad dovesti boljeg beka od srdjana stanica![]()
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 27 gostiju.