Ne zna lijevom jbg, prvo pokusa da prebaci na desnu, dok to uradi protivnik se vec namjesti da brani centarsut.starigrad je napisao/la:
sto se muse tice... prodornost, zalaganje, trka... svaka cast. centarsut, 0 bodova. musa je dans imao masu, cistih, situacija za upotrebljiv centarsut i nista. memija je imao, skoro pa, isti ucinak. medjutim, memija se pljuvao, a musa zvjer.
nista licno, samo ne volimm dvostruke arsine. a, poznati smo po tome, kada se nekome natovarimo na kosti, kukala mu majka.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta zbog Stanica i kartona, ono smece Jakupovic je jedva cekalo da nam dijeli kartone ... Vjerovatno ce Bocaccini na lijevog beka u prvoj polufinalnoj utakmici.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Tu si upravu, svaka cast musi vidi se da ima talenta, ali nista losiji memija nije bio, a najvise se pljuvo, isto mi tako smeta hasanovic udje odigra pet minuta i odigra korektno kolko se moze za tolko a vremena, a nasi strucnjaci ga popljuju vise nego blagojevica koji tu istu tekmu igra preko neke stvari, vazda svoje najvise pljujemo, cesto vidim i za stanica iste komentarestarigrad je napisao/la:sto se muse tice... prodornost, zalaganje, trka... svaka cast. centarsut, 0 bodova. musa je dans imao masu, cistih, situacija za upotrebljiv centarsut i nista. memija je imao, skoro pa, isti ucinak. medjutim, memija se pljuvao, a musa zvjer.Neymar11 je napisao/la:Jedna od najboljih sigurno utakmica kako je slavko tu, dobra pobjeda, Navijanje cista 10, Musa zvjer od igraca... idemo dalje sljedi nam prvrstvena s njima, slavko je danas odmaro zakia i Lendrica cuva ih sigurno za subotu .. VTZirfo je napisao/la:Sve za 10 danas![]()
i igraci i strucni stab , apsolutno svi do jednog![]()
I da li cemo ikad dovesti boljeg beka od srdjana stanica![]()
Istrpit cu stanica prije svakog drugog beka kad vidim kolko se bori i voli zelju, najdrazi mi igrac definitivno![]()
![]()
nista licno, samo ne volimm dvostruke arsine. a, poznati smo po tome, kada se nekome natovarimo na kosti, kukala mu majka.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 15 mar 2017, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Malo je dnohla bilo na sjeveru ali se izdržalo. Perfektno danas, drago mi je zbog Steve koji se nije vidio cijelu utkamicu, a posebno zbog Bekrije koji je pravi Manijak i Željovac u duši!Opet realizacija kočila u prvom i do sredine drugog, ali smo i to prevazišli i napokon dali dva gola na utakmici. Neće isti Radnik biti u subotu, ali vjerujem u Slavka i ove momke i idemo po još jednu pobjedu aBd!Stanić i Musa 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Zar se ne mogu ocistit kartoni u ligaskoj utakmici?Qwerty90 je napisao/la:Steta zbog Stanica i kartona, ono smece Jakupovic je jedva cekalo da nam dijeli kartone ... Vjerovatno ce Bocaccini na lijevog beka u prvoj polufinalnoj utakmici.
Prije da će Siniša na lijevog beka jer je znao igrati na toj poziciji i u prošloj polusezoni.Qwerty90 je napisao/la:Steta zbog Stanica i kartona, ono smece Jakupovic je jedva cekalo da nam dijeli kartone ... Vjerovatno ce Bocaccini na lijevog beka u prvoj polufinalnoj utakmici.
Totalna dominacija ! Sad oprez u prvenstvu,teško je istog protivnika koji je kvalitetan izdominirat dva puta uzastopno.
Vidi se da ih je Slavko spremio,mašine smo danas bili....Musa sjajan.Nikolić mi se sviđa,malo minutaže a nije da ne zabija.
Vidi se da ih je Slavko spremio,mašine smo danas bili....Musa sjajan.Nikolić mi se sviđa,malo minutaže a nije da ne zabija.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pogodionarodniheroj je napisao/la:Imam osjećaj da ćemo ih dobiti 2 razlike danas. Musa umjesto Zakarića [emoji106] Stevo umjesto Lendre
U pravu si, zaboravih na tu opciju, onda vjerovatno Musa na desnog, a Sinisa lijevo.braco je napisao/la:Prije da će Siniša na lijevog beka jer je znao igrati na toj poziciji i u prošloj polusezoni.Qwerty90 je napisao/la:Steta zbog Stanica i kartona, ono smece Jakupovic je jedva cekalo da nam dijeli kartone ... Vjerovatno ce Bocaccini na lijevog beka u prvoj polufinalnoj utakmici.
Miran budiNeandertalac je napisao/la:Prava glupost. Ovo samo idiot može smisliti da se raji sa živcima igra i da ih psihički maltretira!
Ovo može smisliti samo degen!
Čija god da je ova "briljantna" ideja, u usta mu se poserem!
Meni je ovo izgledalo ''na pola gasa'' taman koliko nam je potrebno. Realno u prvenstvenoj ocekujem pobjedu, ekipa je danas dokazala da moze. Ne treba dizati euforiju, ali moj stav je da nam je jedan trofej ove godine zagarantovan !
sve sam vidio, kao i ti. samo, hocu reci kako dvostruki arsini vladaju.Virtu4l je napisao/la:Ne zna lijevom jbg, prvo pokusa da prebaci na desnu, dok to uradi protivnik se vec namjesti da brani centarsut.starigrad je napisao/la:
sto se muse tice... prodornost, zalaganje, trka... svaka cast. centarsut, 0 bodova. musa je dans imao masu, cistih, situacija za upotrebljiv centarsut i nista. memija je imao, skoro pa, isti ucinak. medjutim, memija se pljuvao, a musa zvjer.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
narodniheroj
- Kontakt:
Stare mi moje kad sam vidio da je Musa umjesto Zakarića znao sam da će biti bolje, malo me bilo strah zbog Lendrine klupe ali je Stevo definitivno kiler kakvog će ova liga zapamtiti.dadoprso je napisao/la:Pogodionarodniheroj je napisao/la:Imam osjećaj da ćemo ih dobiti 2 razlike danas. Musa umjesto Zakarića [emoji106] Stevo umjesto Lendre
Kakva dominacija danas majko moja
Ovo je šampionska igra, ebo igre prije današnje. Ovaj tim ima i znanje i dušu i muda, sve što treba šampionima.
Zadnja izmjena: narodniheroj, dana/u 15 mar 2017, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Javite mi kad Obradovića Kerla izvadi iz džepa.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Danas je merak bio na Grbavici. Toliko za pocetak. Bravo Petrovicu.
Nadam se da nije sta ozbiljnije sa Markovicem, Slavko rece u izjavi da mu je noga od kuka do koljena bukvalno oduzeta, nadam se da nije sta ozbiljnije ... :S Pogotovo kad se uzme u obzir da Blagojevic odrađuje kartone u subotu ...
Kakva partija Blagojevića, još sam pod dojmom ovakve igre.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Treba i Bekriju pohvalit danas, meni se cini da sam ja od njegovog najveceg kriticara postao jedini koji ga hvali ovdje 
Najbolji opis za njega - kao pušten s lanca.irfo je napisao/la:Treba i Bekriju pohvalit danas, meni se cini da sam ja od njegovog najveceg kriticara postao jedini koji ga hvali ovdje
Zadržati ovu igru i završiti ih i u ligi i onda smo na svim poljima u mogućnosti za ono najveće, samo polahko.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Svi su danas bili na nivou. Da Zeba nije fulio one šanse prekuco bi.
Kakva partija. Drago mi je iz razloga što je pristup utakmici bio na vrhunskom nivou, baš kako sam i priželjkivao.
Mi smo Najveći i Najtrofejniji klub u BiH!
Kakva partija. Drago mi je iz razloga što je pristup utakmici bio na vrhunskom nivou, baš kako sam i priželjkivao.
Mi smo Najveći i Najtrofejniji klub u BiH!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.