FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li iko ko ne misli da cemo kiksati danas? Tuga jbt..
Ja ne ocekujem ni remi.
Ja ne ocekujem ni remi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mislim, ako Bog da, pobjedit ćemo, samo govorim da ne smijemo sramotiti klub, ovu utakmicu moramo pobjediti, jer igramo protiv juniora, tek skupljene djece. Doveli su oni par finih igrača, ali srećom ne igraju danas. Pobjedit moramo, ma da nismo pobjedili 1600 godina.
Al s obzirom kakva nam je očajna ekipa, ne mogu biti siguran u pobjedu, ali se nadam.
Al ovi koji odmah traže izgovore u tome da dole nismo pobjedili 16 godina su mi presmiješni a u drugu ruku i bezobrazni.
Al s obzirom kakva nam je očajna ekipa, ne mogu biti siguran u pobjedu, ali se nadam.
Al ovi koji odmah traže izgovore u tome da dole nismo pobjedili 16 godina su mi presmiješni a u drugu ruku i bezobrazni.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 30 jul 2017, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
- belosevic23
- Kontakt:
Goran Brkic vec 2 gola u 3 kola a vezni igrac doduse amf, nama bi itekako pasao, a rahmanovic sa saricem nazad. Cini mi se imao dvocifren broj golova i asistencija prosle godine sto je odlican ucinak. Samo mu ne valja menadzer al eto dobar je igrac , steta sto nama nije dosao
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma stranac, imamo mi Herića, nije Brkić neki igrač. Dobar potez Ihtijarevića i stručnog štaba.belosevic23 je napisao/la:Goran Brkic vec 2 gola u 3 kola a vezni igrac doduse amf, nama bi itekako pasao, a rahmanovic sa saricem nazad. Cini mi se imao dvocifren broj golova i asistencija prosle godine sto je odlican ucinak. Samo mu ne valja menadzer al eto dobar je igrac , steta sto nama nije dosao
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja znam da ce utakmica bit patnja za oci, a ako i dobijemo kakvom ludom srecom ne bi se puno radovao jer znam da ce nas neko otrest vec u sljedecem kolu..pasica je napisao/la:Ima li iko ko ne misli da cemo kiksati danas? Tuga jbt..
Ja ne ocekujem ni remi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Husarin igrač, ne treba nam.
To svakako, al necu je gledati pa nek se pati ko moze. Niti mogu do zenice, niti imam bhtFrancescoTotti je napisao/la:Ja znam da ce utakmica bit patnja za oci, a ako i dobijemo kakvom ludom srecom ne bi se puno radovao jer znam da ce nas neko otrest vec u sljedecem kolu..pasica je napisao/la:Ima li iko ko ne misli da cemo kiksati danas? Tuga jbt..
Ja ne ocekujem ni remi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako ti je do patnje dat ću ti ja moj.pasica je napisao/la:To svakako, al necu je gledati pa nek se pati ko moze. Niti mogu do zenice, niti imam bhtFrancescoTotti je napisao/la:Ja znam da ce utakmica bit patnja za oci, a ako i dobijemo kakvom ludom srecom ne bi se puno radovao jer znam da ce nas neko otrest vec u sljedecem kolu..pasica je napisao/la:Ima li iko ko ne misli da cemo kiksati danas? Tuga jbt..
Ja ne ocekujem ni remi.
Edit: Moj nalog, tek kad sam poslao komentar skontao sam da je to dosta bolje zvučalo u mojoj glavi.
Samo Saraj'vo.
Davao ga Musija za 30 000 KM.belosevic23 je napisao/la:Goran Brkic vec 2 gola u 3 kola a vezni igrac doduse amf, nama bi itekako pasao, a rahmanovic sa saricem nazad. Cini mi se imao dvocifren broj golova i asistencija prosle godine sto je odlican ucinak. Samo mu ne valja menadzer al eto dobar je igrac , steta sto nama nije dosao
15 milja zimus, i 15 na ljeto.
A mi kupimo Lelica za 50 000 KM, i Livaka uzmemo.
Amateri svjetski su kod nas u Upravi a i u SS.
Neće u idućem, to je GOŠK.FrancescoTotti je napisao/la:Ja znam da ce utakmica bit patnja za oci, a ako i dobijemo kakvom ludom srecom ne bi se puno radovao jer znam da ce nas neko otrest vec u sljedecem kolu..pasica je napisao/la:Ima li iko ko ne misli da cemo kiksati danas? Tuga jbt..
Ja ne ocekujem ni remi.
Al' hoće Mladost u četvrtom, već me strah te utakmice.
A na derbiju skandiramo jedni drugim "druga liga".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vec sam dan isplanirao i popunio drugim aktivnostima, al ako ponuda stoji javim ti se neku od narednih tekmiPitarBordo je napisao/la:
Ako ti je do patnje dat ću ti ja moj.
Edit: Moj nalog, tek kad sam poslao komentar skontao sam da je to dosta bolje zvučalo u mojoj glavi.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Danas samo pobjeda dolazi u obzir, sve ostalo je sramota i ne dopustivo. Usput ovoj ekipi treba Jos najmanje 2-3 dobra pojacanja za nesto vise... Ali kako izgleda nista se ne desava
i pitanje je Dal ce Jos neko doc..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nećemo dovest trenera, kamoli pojačanjabhfanatic14 je napisao/la:Danas samo pobjeda dolazi u obzir, sve ostalo je sramota i ne dopustivo. Usput ovoj ekipi treba Jos najmanje 2-3 dobra pojacanja za nesto vise... Ali kako izgleda nista se ne desavai pitanje je Dal ce Jos neko doc..
-
Historicar
- Kontakt:
Imam osječaj da u očima Ilievskog, Ihtijarevića, Buljubašić, Hujića, Kantardžića, Zije, Toše, skauta.....postajete največi neprijatelj ako postavite pitanje šta je sa pojačanjima na Koševu
Braco ce postati SD Bayerna a nas vizionar sa konzerve ce nas unistiti
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Nećemo dovest trenera, kamoli pojačanjabhfanatic14 je napisao/la:Danas samo pobjeda dolazi u obzir, sve ostalo je sramota i ne dopustivo. Usput ovoj ekipi treba Jos najmanje 2-3 dobra pojacanja za nesto vise... Ali kako izgleda nista se ne desavai pitanje je Dal ce Jos neko doc..
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- PitarBordo
- Kontakt:
Pobjediti Čelik i GOŠK, dati Repuhu ugovor do prvog kola slijedeće sezone. 
Samo Saraj'vo.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To bacio kašike ili hagraš?PitarBordo je napisao/la:Pobjediti Čelik i GOŠK, dati Repuhu ugovor do prvog kola slijedeće sezone.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Evolution87
- Kontakt:
Samo jos jednom da ponovim, ako ne uzmete mrtvi, raspali, propali, **** celik ne vracajte se u Sarajevo! Produzite za tuzlu i ostale vukojebine odakle ste dosli, sve i jedan!
Uprava napolje, J*** vam sve!
Uprava napolje, J*** vam sve!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: fks74, Laganini1986 i 20 gostiju.