FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

macak88
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la macak88 » 03 feb 2014, 12:51

TS reporting that Inter's Marco Branca is very close to leave Inter, Thohir has decided to sack him.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 feb 2014, 13:08

Nema sanse da Simeone dođe sada, ma nema sanse da dođe u sljedecih 4-5 godina. Jedina realna meta od ovih ovdje je Prandelli i to zato sta je najavio da odlazi sa klupe Italije posli SP-a.

Ja sam bio da se Strama mijenja posli one blamaze protiv Udinesea ali taj covjek je barem bio simpatican i bila je ocita strast, zelja i volja kod njega, a i treba priznat da je ima velikih problema sa sastavljanjem momcadi, kad ovog gledam imam osjecaj kao da je dosao pokupit pare a da mu iskreno za Interom puca ona stvar. Nemos bit takav trener, pogotovo ne trener momcadi koja je u izgradnji i zahtjeva svu tvoju podrsku. Pa jbt tko bi normalan jucer okrivio najmlađeg igraca na terenu za poraz, a pri tom nije reka rijec kritike na kriminalno lose bekove i njihove amaterske poteze tokom cijele sezone.

Sad je najveci problem sta smo opet doveli neke igrace koji su bili izrazita zelja ovog trenera i kad bi ga mjenjali sljedeci bi dosa sa spiskom svojih igraca, sikanira bi ove koji su tu, vjerojatno im nebi da postenu sansu i samo bi se vrtili u krug.

Inace kad smo vec kod trenera moja zelja sada je Spaletti, sviđala mi se ona njegova Roma ali i on bi se mora prilagodit momcadi i mora bi odbacit one svoje pizdarije sa jednim napadacem, kad nebi mogli dovest njega onda bi dao sansu Baresiu, Figu, mozda pokusa dovest Zengu i Materazzia stavio kao pomocnika, treba jedan luđak koji ce prodrmat momcad i koji ce vratit onaj Pazza Inter duh u momcad.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 feb 2014, 13:31

Kad pomenu pazza Inter,jes vidio kako sinoc posle zvizduka sudije pi.cici samo krenuse lagano prema svlacionici kao da su odigrali neku revijalnu utakmicu i sad odose na pivu. Milito ih zovnu da pozdrave navijace pa se tad kao sjetise da je to najmanje sto mogu uraditi za te ljude sto su dosli podrzat onu blamazu. Nema to trunke karaktera i strasti,samo zelja za parama, mater im njihovu! Naravno,cast izuzecima, bilo ih je par sinoc (Handa,Kovacic,Botta i D'Ambrosio,Milito). Proce jos puno vremena dok se od ovih luzera ne napravi tim.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 03 feb 2014, 13:45

pa pokemon ti kapiten, sta ocekujes, on ne konta ni koji su nasi a koji njihovi navijaci :roll:
definitivno je karakter ekipe na nuli
kakvu bi samarcinu sinoc dobio Alvarez za ono setkanje po terenu da je tu Matrix pa i Deki...covjece igras derbi italije a tebi puca vagina za tim :shock:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 03 feb 2014, 14:09

slika
Ova tabela sve govori.
Ma i Prandelli ima obicaj igrati sa trojicom nazad, ne zelim takve trenere i blizu Intera. Laudrup radi solidan posao, ostali nabrojani nece doci kada bi im davali nezz ti sta. Cime ljudi da naprave rezultate? :?

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 feb 2014, 14:10

Mozda Berardi sredi jos jedan otkaz u Milanu. :D
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 03 feb 2014, 14:30

Ja ne mogu da okrivim Kovacica toliko za prvi gol kad Juan, kojeg lopta prelazi stoji ondje i ne cuva nikoga.
Kamoli da pazi kretnje i ulazak njihovih u 16erac, da zatvara prostor. Komplet svi snose krivicu
I kako onda moze bit kriv jedan vezni kojem se to desava iza ledja fakticki, ako obrambeni nista ne radi. :roll:

Drugi gol kriv Nagatomo, Treci mi je kriv Campagnaro ako pogledate video ko k..ac bez ociju dok mu Pogba pobjeze, a uzeo ga cuvati.

Kriv mi je Mazzari, kriv mi je Branca, svi su mi krivi :D :D

Fazon je sto necemo krivicama ovim nista postic, osim ako se ne pocne sa dna (na kojem jesmo).
inace ?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 03 feb 2014, 14:32

Taider izjavio "Dali smo sve od sebe"

to je isto ko da je reko ne znam igrat fudbala
inace ?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 feb 2014, 14:53

neroazzuro je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma koju si ti utakmicu gledo :?

navijam za inter od 5 godine,simpatisem lazio od 7,ali odgovorno tvrdim da je juventus klasa pa ide prazno mjesto pa ostatak serie A....otpr nesto kao bayern u njemackoj
Na sta konkretno mislis kad me pitas jesam li gledao? Evo ja tebe pitam sta si to ti sinoc od juventusa vidio osim pobjednickog mentaliteta,Vidalove pozrtvovanosti i jednog Pirlovog majstorskog poteza? Uz duzno postovanje,to najcesce nije dovoljno za pobjedu protiv jedne dobre ekipe.
ma igrali su ljudi koliko im treba nema se tu sta mudrovat,jednostavno prevlika je razlika u kvaliteti,a tek u nacinu igre,formaciji,postavci ne bi ni trosio rijeci.

Moja licna zamjerka WM je opcenito shvatanje igre.Imamo limitiranu ekipu ko kaze drugacije laze,izuzev kovacica ,ikardia i jos par njih ovo ostalo sve treba nabit nogom,ali kada je takva situacija tu se treba vidjet moc trenera.WM umjesto da izvuce maksimum iz ove ekipe on i iz ovakvog jada izvlaci minimum :? Dobro nije sporan poraz sinoc,ali nismo uspijeli dobiti dvije najslabije ekipe u ligi CHIEVO I CATANIU ,i to obje kuci :oops: :oops: pa stid me ocami :? nema se sta vise pricati kada ne mozes pobijediti najslabiju ekipu moze bit los dan,ali kada kolo kasnije kiksas protiv druge najslbije e onda je to do trenera.Kao prvo ovdje treba veliki remot ekipe kao sto rekoh izuzev 3-4 igraca sve nogom nabit ili par njih ostavit cisto da budu klupu i da udju 20tak minuta od zavistnosti rez.Tuga ocami,bas tuga ovako velika ekipa pala na vako niske grane :cry:
=\_1921_/=

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 03 feb 2014, 15:06

arminz je napisao/la:Bas ko sto sam i reko prosli vikend, najmanje tri komada

Mazzari k*rvica kreno ponovo sa glupom formacijom bez napadaca..ljudi ja vece p*cke nisam vidio od kako pratim fudbal, pa Ranieri je imo vise muda od ovog hajvana..sve vristi da se formacija mijenja, nasi igraci su se ubili za formaciju 4-4-2 sa rombom na sredini..al ovaj ce izgleda prije dobit otkaz nego promijenit ista

Kova kriv za prvi gol, mada eto i dio krivice snosi Yuto jer su zamijenili pozicije..drugi gol isto greska Nagatoma, nevjerovato kako losa reakcija i izbijanje lopte..ko nam je kapiten pokazuje i kakva je situacija..treci gol bas presmijesno, ostavili samog Rolanda sa Llorenteom, nevjerovatna nonsalantnost, bas da ne povjerujes..

Palacio je jednostavno moro iskoristit bar jednu od onih prilika, i on je pao sa formom kako igra sam u napadu, previse se trosi i jednostavno se vidi da je covjek frustriran

Ovako sad pojedinacno, od nasih poslije Handanovica koji nas je spasio velike sramote, izdvojio bi Taidera..momak je po meni nas najbolji veceras..kako se borio sa Vidalom i to dosta uspjesno, dosta trci i pokriva..radi velik posao i jednostavno MORA igrat u ovakvom staticnom veznom redu

Odbrana losa, posebno Hugo. Dosta gresaka i mislim da grijesimo sto saljemo Ranocchiu jer bez njega necemo imat nikakvu alternativu, a Hugo je zrel za klupe. Rolando je solidno odigro ko i Juan mada je i to daleko od zadovoljavajuceg

Kuzmanovic totalno beskoristan i nepotreban igrac. Ne znam kojom logikom igra covjek
Kovacic nije bio los i vidi se da i njega tusi ova formacija jer ne igramo da napadamo, nego od pocetka idemo da se branimo..tako da se on tu gubi i nema koristi od njega

Bekovi uzas, ne zna se koje gori. D'Ambrosio se cini kao OGROMNO pojacanje, al ne zato sto je dobro odigro vec zato sto su ova dva uzasni. Ricky isto sazrio za klupe, nista covjek nije uradio da valja, sta vise sjebo nam je dosta lopti svojom sporoscu i mrljanjem lopte

Botta me pravo iznenadio. Momak je zeljan igre, zeljan dokazivanja i cak nije los. Tek kad je on uso mi smo proigrali. Bas je grizo i guro citav tim naprijed. Tako se igra majku mu. On i Taider moraju igrat od pocetka sledecu, nista polako ubacivat u ekipu. Mazzari to radi sa Kovom i nista dobrog nije dobio, samo je sjebo momka da valja.

Ne znam zasto je Milita ubacio umjesto Icardija, mozda zbog iskustva al treba bit realan i rec da Milito treba bit zadnji izbor sto se tice napada. Jednostavno fizicki nije sposoban igrat na ovom nivou

Mislim da je vrijeme da se ozbiljno treba pocet pricat o otkazu Mazzarija, da mediji pocnu vrsit pritisak na njega, ne bil sta promijenio.

Da se ja pitam sljedecu utakmicu krenut sa cetiri pozadi, vratit pravog i jedinog kapitena kakav god da je bolji je od one dvojice(Zanetti, Rolando, Juan, Danilo)sa rombom na sredini (Taider; Hernanes, Kovacic; Botta) u napadu Icardi i Palacio i krenut jednom NAPADACKI IGRAT. Pa hebem ti vise ovo ziheraski i cekanje. Nek primimo koji gol al majku mu hebem ako ne mozemo dat vise golova, mislim naravno protiv slabijih ekipa. Ovo veceras je realno bilo tesko dobit

Juventus zasluzeno pobijedio i imamo srece sto nismo popusili jos koji gol. Normalnim juventusovcima cestitam a ovim likovima sto spamaju zelim sto skoriji ban ;)
+1000

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 03 feb 2014, 15:17

Zaista je lijpo cuti da se Walteru stolica trese, mogli bi on i Brankica zajedno pod ruku pa na godisnji kako se spekulise.
Ono sto nas raduje je debi Hernanesa, i nadamo se prva postava Icardija.
Sve u svemu mozda Berrardi i nama donese radosti :D
slika

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 03 feb 2014, 15:26

Vrijeme je da se Beppeu da prilika. Ucio covjek od najboljih,bio prisutan kada su loshi grijesili, poznaje ekipu u dushu, voli Inter svim srcem, igraci ga cijene...
Amar Osim selektor BiH

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 feb 2014, 15:29

Zivota mi,smijesni ste!
Pa ne mozes mijenjat trenera svakih 15 minuta. Da ima neki dobar slobodan pa hajde,ali sad... Kakav bolan Laudrup,De Boer i sl.
Ne moze smjena uvijek biti rjesenje bar je to evidentno. Ovdje se mora promijeniti mentalitet ekipe. Im'o si novi pocetak sa Rafom pa Gaspom pa sa Stramom pa sad i s ovim. Nije moguce da ni jedan ne znaju iskoristit prednosti igraca za dobrobit tima i rezultata.
Mora se stat iza trenera da se zna da je on glavni i nek nabije nogom koga on misli da treba. Ne mogu igraci glumit mangupe kako oni hoce,jos od doba Cupera,preko Mancinija pa do danas. Samo ih je Mou uspio ustrojit ali to je opet posebna prica.
U ovoj ekipi fali discipline, samopouzdanja,a na pojedinim mjestima i kvaliteta.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 feb 2014, 15:30

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 03 feb 2014, 15:36

neroazzuro je napisao/la:Zivota mi,smijesni ste!Ovdje se mora promijeniti mentalitet ekipe. Im'o si novi pocetak sa Rafom pa Gaspom pa sa Stramom pa sad i s ovim. Nije moguce da ni jedan ne znaju iskoristit prednosti igraca za dobrobit tima i rezultata.
Pa ko mijenja mentalitet ekipe?
Rafa je retard to ce se brzo pokazati u Napoliju, nije josh dovoljno svojih pojacanja doveo.

Ova trojica razlog je jasan - odbrana sa trojicom nazad ili ti ga difesa a 3.

I daj pustite se zala za Stramom, ko kakav trener, ako cemo sentimentale onda se zna koga treba spomenuti.
Amar Osim selektor BiH

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 03 feb 2014, 15:57

Nigdje veze.. Znaci treba pustiti retarda da i ovo malo igraca sto valja totalno slomi i odvede ekipu na dno.
Ovo je samo i iskljucivo greska Morattija koji je Inter doveo u ovu poziciju iako mu je mnogo i dao.
Drzao se svog Brankice kao slijepac stapa i evo gdje smo. Isti Brankica je doveo i Badniteza i Gaspa i evo sad Waltera.
Sreca pa je Eric skontao neke stvari pa Marco ubrzo dobija nogu.
I naravno, ako vrati Orialija uraditi ce maximalno dobar posao. Taj covjek moze vratiti red u ovu ekipu ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 feb 2014, 16:02

neroazzuro je napisao/la:Pa ne mozes mijenjat trenera svakih 15 minuta. Da ima neki dobar slobodan pa hajde,ali sad... Kakav bolan Laudrup,De Boer i sl.
Sta bi ovo trebalo značit? :lol:

neroazzuro
Kontakt:

Re: Odg: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la neroazzuro » 03 feb 2014, 16:06

SiamoNoi je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Pa ne mozes mijenjat trenera svakih 15 minuta. Da ima neki dobar slobodan pa hajde,ali sad... Kakav bolan Laudrup,De Boer i sl.
Sta bi ovo trebalo značit? :lol:
Takvim nacinom sa mnom neces komunicirat!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 feb 2014, 16:08

Kojim nacinom?

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 03 feb 2014, 16:11

Samo idiot moze 30 ljudi prilagodjavati sebi, umjesto da se on prilagodi njima. Da to daje nekog uspjeha pa i nekako, ali vidis da je sve gore i gore i ti uporan ko konj...

Nama treba covjek koji samo normalno shvata fudbal, ali da je ludjak, covjek koji zna sta je Inter, a ne da ga boli ona stvar za svime...Meni ce uvijek prva zelja biti Zenga sta god ko mislio o njemu i kakve je (ne)uspjehe ima do sada. Ali taj covjek zivi Inter i uradit ce sve da klubu bude bolje...Hocu trenera koji ce na svaki aut da yebe mater i sudiji i svima u savezu, da stane iza kluba i da neda pogrsno da se pomisli o njemu...

Zenga, Baresi, Materazzi pa da vidimo kako bi mi se onda yebeni pokusaj od Kake setkao terenom kao da igra revijalnu utakmicu...

-------------------Handa
D'Ambrosio---Rolando---Ranocchia---Juan
----Guarin------Kovacic------Hernanes
---------Botta--------------Palacio
------------------Icardi

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.