FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Reuf
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Reuf » 26 nov 2011, 23:49

:lol: :lol: :lol:

Sta fulise ljudi
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 nov 2011, 23:50

Genghis je napisao/la:uh meni se cini da je ono bio regularan gol ... nisam 100% siguran ...
ma jok,onaj 12 metara u ofsajdu bio
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

blaugrana4ever
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana4ever » 26 nov 2011, 23:50

oooooooj sta promasise, majko mila... ccc
Més que un club

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 nov 2011, 23:50

auuuuuuuu sibir pravo kod vas, upeko minus skroz
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 26 nov 2011, 23:51

Protiv Getafea ne mogu stvoriti ozbiljniju sansu :lol: ...Ovo je dokaz da ove sezone ovisimo o Messiju,ako njega ne ide,ne ide ni Barcu...Prosle sezone su Villa i Pedro bili u nekakvoj formi,ali ove sezone Messi sve sam radi u napadu,nekad i Fabregas nesto uradi...Nista ne preostaje nego Villu prodati dok jos vrijedi i nemojte mi sad samo reci on je vazan za Barcinu pas igru,kakav je to napadac koji zabije gol svaku 35.sansu...I jos nisam skontao zasto Guardiola ubacuje Keitu,mozda da sacuva 0:0 protiv super jakog Getafea...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 nov 2011, 23:51

Genghis je napisao/la:uh meni se cini da je ono bio regularan gol ... nisam 100% siguran ...
Ma šta ti je, to ti je ona priča kako sudije navlače Barci...vidjeli smo večeras kako navlače ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 nov 2011, 23:51

pa naravno da se zasitila......zamor materijala, njih samo LŠ i Real mogu ekstra motivisati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 nov 2011, 23:52

za onaj gol isto da je igrac getafe gurnuo loptu ali eto kakogod... zalosna igra.. sve osim pobjede protiv reala je kraj.. sa ovakvom igrom uspjeh je bez trice proc'.. :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 nov 2011, 23:52

Gol je bio regularan jer Messi nije poslao loptu već igrač Getafe al'...

Na kraju Messi pogodi stativu,Pedru golman skide jedva šut :shock: ,kakva završnica.

Eh sada već nezgodna situacija za Barcu jer su na -6 od Reala,a još im predstoji derbi sa njim i dosta teških mečeva nakon tog derbija.Međutim ovi koji misle da je liga riješena grdno se varaju. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 nov 2011, 23:53

Reuf je napisao/la:U ovoj Barceloni ocito samo Messi zna dati go,ostatak tima i kad ima ciste situacije kao da se prepadne i iznenadi :lol:
To je ono sto sam ti pisao. I sam Pep je inteligentno primjetio da jedan trener ne moze predugo trajati u Barseloni,.. Igraci se brzo zasite.

I stvarno, kroz cijelu ovu sezonu Barsa izgleda pomalo nezainteresovano, malokrvno, bezvoljno,.. Treba im motivacije da bi mogli dati sve od sebe.

Nadam se da ce protiv Madrida biti inspirisani i potopiti ih u 'el klasiku'.

Grijeh je sa ovakvom ekipom biti drugi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 nov 2011, 23:53

Bezidejno kao i uvijek ove sezone u gostima, patnja. Iskreno nismo ni zasluzili vise. Ovo me strasno podsjeca na sezonu 2006/07.
Don't hate what you don't understand.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 nov 2011, 23:55

Sta bi hegemoniji? Nije valjda da su se zasitili :o .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 nov 2011, 23:55

Nadam se da je kod Fabregasa bila neka povreda ili suspenzija - jer nisam prethodnih dana mogao upratiti desavanja zbog obaveza - jer Guardiola bi morao sebe preispitati, jer ovo nije prvi put da mu se desava. Prvenstvo je odluceno, i misljenja sam da Real ovu prednost nece ispustiti i sada sve snage treba usmjeriti ka LP-
"My Favorite Ring is Always the Next One"

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 nov 2011, 23:56

Nail for Real je napisao/la:Sta bi hegemoniji? Nije valjda da su se zasitili :o .
Hocemo staru Primeru 8-) :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 nov 2011, 23:57

j.... vam sve kreteni čekam 2 za 300 KM,još poslije lila naručim picu i uštipke kontam dobio real sad uši moraju zapeti,poslije gola getafea sve mi prisjede....

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 nov 2011, 23:57

xaviesta je napisao/la:Bezidejno kao i uvijek ove sezone u gostima, patnja. Iskreno nismo ni zasluzili vise. Ovo me strasno podsjeca na sezonu 2006/07.
pomjeri se s mjesta :mrgreen:

al sve u svemu,katastroficnost,levati,ne mogu getafea dobit(pa zipa im samo imena) :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 nov 2011, 23:57

znao sam da cete sad poceti srati...
jeste Barca je lose igrala, to je cinjenica la uopste ne mislim da je titula izgubljena...
pobjeda u clasicu vraca stvari donekle pod kontrolu...

a sad da se vratimo utakmici,
Barcelona prelosa, stvorili su jednu sansu u prvom poluvremenu i to je to...Messi se seto, Villa, jel on uopste igro u drugom poluvremenu, Xavi katastrofa, Dani ja mislim nikad gori, jednostavno nista covjek nije napravio...

u svakom slucaju, cestitam Getafeu, odlicno su odigrali, savrseno takticki + gol iz prekida i njima dosta...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 nov 2011, 23:58

xaviesta je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Sta bi hegemoniji? Nije valjda da su se zasitili :o .
Hocemo staru Primeru 8-) :mrgreen:
Ja sad necu :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 nov 2011, 23:58

sasvim zasluzen poraz, ova je kazna morala doci, pa sad nek se pep malo porazgovara s viljom i slicnima koji izadju na teren i zalazu se manje nego da je rekreacija neka, messi isto tako setkao se sve do 80. minute,

ponisten nam je cist gol, ono nije bio ofsajd, na usporenom se vidjelo jasno kao dan da je igrac getafeta gurnuo loptu keiti a ne messi, dakle sasvim regularan gol, al neka je ponisten, ovaj poraz nam je trebao, hebo vise i cupanja u zadnjim minutama, ovako malo i bozje kazne nije na odmet ,cist gol ponisten, stativa za zadnjem napadu, neka malo skontaju da treba obezbijediti prednost u ranoj fazi pa se onda zahebavati

sad ostaje jedino deranje reala u madridu da bi se iscupali

navijaci reala podhebavaju, al nek ne zaborave da nas moraju pobijediti 5 0 ili 6 2 da bi mogli nesto pricati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 26 nov 2011, 23:59

Espanjol-Barcelona
Barcelona-Real Betis
Malaga-Barcelona
Viljareal-Barcelona
Barcelona-Real Sociedad
Osasuna-Barcelona
Barcelona-Valencia
Atletiko Madrid-Barcelona
Barcelona-Gijon
Rasing Santander-Barcelona
Sevilja-Barcelona

Evo naseg rasporeda posle el clasica...I ako pobjedimo u el clasicu,a hocemo pobjediti,nema sanse da ovdje ne prospemo koji bod,sto znaci da su sanse za titulu veoma male...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.