Sta fulise ljudi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ma jok,onaj 12 metara u ofsajdu bioGenghis je napisao/la:uh meni se cini da je ono bio regularan gol ... nisam 100% siguran ...
Ma šta ti je, to ti je ona priča kako sudije navlače Barci...vidjeli smo večeras kako navlačeGenghis je napisao/la:uh meni se cini da je ono bio regularan gol ... nisam 100% siguran ...
Gol je bio regularan jer Messi nije poslao loptu već igrač Getafe al'...Genghis je napisao/la:uh meni se cini da je ono bio regularan gol ... nisam 100% siguran ...
To je ono sto sam ti pisao. I sam Pep je inteligentno primjetio da jedan trener ne moze predugo trajati u Barseloni,.. Igraci se brzo zasite.Reuf je napisao/la:U ovoj Barceloni ocito samo Messi zna dati go,ostatak tima i kad ima ciste situacije kao da se prepadne i iznenadi
Hocemo staru PrimeruNail for Real je napisao/la:Sta bi hegemoniji? Nije valjda da su se zasitili.
pomjeri se s mjestaxaviesta je napisao/la:Bezidejno kao i uvijek ove sezone u gostima, patnja. Iskreno nismo ni zasluzili vise. Ovo me strasno podsjeca na sezonu 2006/07.
Ja sad necuxaviesta je napisao/la:Hocemo staru PrimeruNail for Real je napisao/la:Sta bi hegemoniji? Nije valjda da su se zasitili.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.