Man utd suvereno broj 1 mjesto.
Juventus suvereno broj 2 mjesto.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
United samo zbog krize post-Ferguson. Ali Juve u globalu.
Slight muscle fatigue for Dusan Vlahovic : his condition will be evaluated day by day in view of the derby in Turin scheduled for Saturday.#Juventus
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Juventus approached Ronald Araújo to sign him in this window!
Juventus are looking for at least 1 centre back, might be two… Danilo’s leaving, with Napoli getting it done.
Contacts ongoing with Araújo to convince him on their project, while Juve will also approach Barcelona soon.
Decision up to Barça: let Ronald leave or keep him at the club, while new contract talks are not advanced at this stage with current deal due to expire in 2026…
Juventus also like David Hancko — high on the list for summer ‘25 if Feyenoord keep rejecting January sale.
Za J medical? Koliko znam vjecno povrijedjen.
Pogba je napisao/la: ↑08 jan 2025, 20:39Za J medical? Koliko znam vjecno povrijedjen.
Giuntioli je već razočarao, lik je trebao imati vec dogovorene igrače, a mi 8 januara pricamo o interesu za neke igrače.![]()
Onaj Slovak i Silva mjesecima po novinama iako se za obojicu zna da u januaru nema nista. Pa su iskopali Tomoria i od jucer Arauja.
Velika nemoc Giuntolia i manjak ideja. Bolje da svakako ne idu u panicne kupovine, neka dovedu nekog iskusnog i mudonju sad, a na ljeto ozbiljne momke s puno godina ispred sebe.
Dovesti onog ogavnog Jerry Minu, lik ubi i sudije mu ne mogu nista. Doduse, u Juventusu bi dobijao crvene svako kolo.
Kako se Zidan uklapa u ovo nikako ne kontam....vjerovatno ga nisi ni gledao u dresu Juventusa ...Samo je u Juventusu postao najbolji igrac svijeta i najskuplji igrac svijeta ...Pogba je napisao/la: ↑07 jan 2025, 00:34United samo zbog krize post-Ferguson. Ali Juve u globalu.
I pored sjajne historije to je uvijek bilo tu, cak i u Capello periodu, Ibrahimovica su sahranili u drugoj sezoni, Zizoua sam spomenuo, Henrya na krilu Ancelotti koristio i otjerali ga, nestvarni talent Giovinca limitiran, Diego, imao bih more primjera. Cak i Chiesa, Berna, sve igrači koje je Juve pojeo na neki nacin. Naravno, nije da nije bilo do njih, ali generalno ostajem pri tome.
Daleko najtezi klub za igrati na svijetu historijski, pogotovo ako si igrac od centra ka napadu.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 1 gost.