Jesi ga zaljepioConsigliere je napisao/la:Ibricic mora na prvenstvo- u albumu je![]()
Kad uspijes izvuci pravi kontekst iz posta onda ga citiraj..ovaj put si fulio.emir79 je napisao/la:Zanimljivo, da je i Gradacac postao selo, i da su tamo sami seljaci. Neka si ti gradjanin.velez_mostar je napisao/la:S obzirom da selektoru slabo idu participiranja na velikim manifestacijama i druzenja sa velicinama u svijetu fudbala, zasigurno ce se odluciti za teferice jer se tu najbolje osjeca.
Tu ce ga svaki seljak dizati u nebesa, a njemu ce ego skociti do maksimuma, to mu treba nakon sto ga je svaka normalna osoba provalila i skontala kolika je ubleha.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zna Pape sta su velike manifestacije![]()
Nadji sebi kakvog parmaka, pa se opali koji put, da te malo osvijesti.![]()
![]()
![]()
![]()
ZutiMrav je napisao/la:[youtube][/youtube]
Neka Štilic nema mjesta u repki, zato ima biser balkanskog nogometa Toni Sven Goran Eriskon Susic Ten
ZutiMrav je napisao/la:Semir Stilic Tino Sven Susic ista korpa.
Jos da je to izjavio xDHead je napisao/la:Ćiro: "Ovi što pljuju po Zmajevima i Papetu su obični miševi koji su dočekali svojih pet minuta nakoon prvog poraza. Oni mogu samo prihvatiti da kleknu na koljena i popuše ku*ac svim igračima skupa sa šefom."
![]()
jel mu ovo Šerif daje autogramVirtu4l je napisao/la:Joj šuškavca što se presijava. Adidas nikad ne može napraviti ovakav
Pa nije "cojk" seljak..Virtu4l je napisao/la:Kad se budu dijelile funkcije na njivi i obradivim površinama, imaće i moj glas.
Ma jok bolan..nema potrebe za "ostrim" rijecima...ja rece da nisi seljakvelez_mostar je napisao/la:Mora da me zezas, Virtualov pokusaj bacanja fore!?
Opet ohrabren nekim anonimusom..strava
Vjerovatno kopira Opancica..imaju slican smisao za humor..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pateticno
Pauk je napisao/la:Guardiola: Kada ne možete motivirati igrače, znate da je vrijeme za odlazak
Svi to znaju osim Safeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.