Stvarno ne znam imal' volje u Adamsu, Keownu, Vieri ( iako je on u Cityu mislim da bi rado došao u Arsenal ) itd itd... Bar da rade sa mlađim igračima, ako ništa drugo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
AllGunsBlazing je napisao/la: Mada ja se jos uvijek nekako nadam Dennisu.
Gledao sam ga kad je bio na Britain's Got Talent bas je rekao kako je navijac Arsenala i da je trenirao cini mi se.J.ebo Hazarda eto talenta.Arnelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zašto kupovati i ganjati Hazarde, Kake itd., kad je sve što trebamo ovaj tip.Ionako je topnik.
Svaka ti dala sto si ovo postavio,stvarno odavno,cak i poslije Ronaldinha ovakvu kontrolu lopte nisam vidio,u svakom slucaju bilo bi lijepo vidjet ovakvog majstora na EmiratimaArnelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zašto kupovati i ganjati Hazarde, Kake itd., kad je sve što trebamo ovaj tip.Ionako je topnik.
Brate logično da se vraća, ovaj vijenac oko grba je samo zbog 125 godina klubanedim1993 je napisao/la:ja iskreno nisam vidio da neko ovako kontroliše loptu ikad. Prvi put vidim neke poteze hahaprejako je. Pola je po meni nemoguće
.
a ljudi ovaj vraća nam se stari grb od sljedeće sezone. E sad koji stari ne znam, tako piše na jednoj fb stranici.
i Jevrej je izgleda završio sa nama. Kaže odigro sam svoju ulogu
Da smo svi ovakvi i Arsenal bi bio boljiArnelinho je napisao/la:Kakvi trenira, samo navija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.