FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo rece vam Zijo pripremaju sljedecu utakmicu , dakle treneri su vam Repuh i Svrakic , zato se ne zuri , jos se mogu pokrit pobjedom protiv selendre Gabele i eto a ovo je najgori Celik ikad ja mislim sto smo gledali sad
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Celik skupina amatera def. Opet ce se cupati u drugom dijelu...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
**** ti ekipu u kojoj djete sa 18 godina za 15 min igre bude igrac utakmice
Bravo Nedimeee,iz prve sut bez oklijevanja,bravo momce
Novi trener pod obavezno,Horde su rekle svoje na kraju za upravu
P.S nepojmljivo mi je da Ahmet opet bukvalno nije imao kontakt sa loptom,ako pocne protiv Gabele prije malog treba se roknut taman mi mater na klupi sjedila.
Novi trener pod obavezno,Horde su rekle svoje na kraju za upravu
P.S nepojmljivo mi je da Ahmet opet bukvalno nije imao kontakt sa loptom,ako pocne protiv Gabele prije malog treba se roknut taman mi mater na klupi sjedila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako su predvidivi jbt tito ...
UPRAVA NAPOLJE MAMU VAM YEBEM SVIMA!
Celik danas ipak veci amateri, mada i nasi bi bili isti da nema Rahamnovica i Velkoskog. Nedime bravo.
Celik danas ipak veci amateri, mada i nasi bi bili isti da nema Rahamnovica i Velkoskog. Nedime bravo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
I neka će.. Puu jesu pogani mamu im yebem, gamad neviđena.muhamedhulk je napisao/la:Celik skupina amatera def. Opet ce se cupati u drugom dijelu...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Satro oni traze trenera , koja je to banda hahahahahahaha
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pobjedili, a kao da nismo, takav osjećaj.hilmo je napisao/la:Eeeee, nakon 16 godina, ja se radujem ko malo dijete..
Bravo Nedime!!!
Volim te Saraj´vo
Protiv onakve ekipe se patiti skoro cijelu utakmicu je tragedija.
Ova ekipa protiv koje smo igrali ne bi imala nikakve šanse za opstanak u prvoj ligi Federacije.
Ne možemo kvalitetnu akciju napraviti protiv ove djece a očekujemo da izborimo Evropu, a da izborimo istu moramo biti bolji od Slobode, Borca, Radnika, Mladosti, a po igračkom kadru nismo bolji od tih ekipa. Sto posto smo lošiji nego prošle sezone.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa vidjelo se da je Hadzic u ovom momentu puno korisniji od vremesnog Ahmetovica od kojeg ocito vise nema puno koristi. Jos je decko potencijal i vremenom ce sve bolje i bolje igrati.Fikret1946 je napisao/la:Vi niste normalni..zagorski je napisao/la:Sezonu iskoristiti za davanje sansi omladincima:heric,mujakic,pidro i ostali...
Svakako ne idemo na titulu,a svakako ne mogu i nece biti gori od bekica,sarica,hebibovica...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Isto tako mislim da bi mali Heric bio korisniji i bolji od Sarica,Pidro od Bekica,Mujakic od Novakovica itd.
Samo momcima treba dati sansu i ako treba i istrpiti eventualne greske i padove forme,za jednu polusezonu imacemo u njima bolje igrace od ovih sada standardnih prvotimaca.
To bi za mene bilo bar nesto pozitivno ove sezone,afirmacija 3-4 juniora. Mi svakako sa ovim igrackim kadrom ne mozemo uzeti titulu ni pod razno, a apsolutno mi svejedno ili bili 2. ili 6. na kraju.
Bolje momke afirmisati nego biti 3. na kraju pa se (opet) obrukati protiv nekih levata iz Moldavije ili mozda Malte itd.
Samo da se Almiru sjetim najbližih toliko od mene!
zasto bas fino odigrali vi puno bolji dobili zasluzeno odoste kuci s 3 boda ,a mogli ste normalno otic i u wc ako ko treboAlfredNobel je napisao/la:I neka će.. Puu jesu pogani mamu im yebem, gamad neviđena.muhamedhulk je napisao/la:Celik skupina amatera def. Opet ce se cupati u drugom dijelu...
ne kontam sto smo gamad objasni
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne treba ga forsirati. Treba mu samo dati priliku da pokaže sta zna. Očito je da zna dosta togaPrinceofVeresija je napisao/la:Ovog malog Hadžića treba forsirat maksimalno...nemate ni pojma kakvog dragulja imate u napadu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Komplet uprava napolje !!! Samo cistacicu mozete ostavit ona je jedino dostojna povjerenja..
Bravo za Hadzica.
Bravo za Hadzica.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Varas se. Imao je kontakt s loptom, kada je izblokirao sut Ivetica ak se ne varam.miky_hz je napisao/la:Bravo Nedimeee,iz prve sut bez oklijevanja,bravo momce![]()
Novi trener pod obavezno,Horde su rekle svoje na kraju za upravu![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Za razliku od proteklih utakmica, Pavlovic danas i vise nego korekan.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pavlović - Odradio svoje, ništa prisrat'
Novaković - Obavio dobro svoj dio posla, ništa prisrat'
Ivetić - Dovoljno dobro, ništa prisrat'
Almir - Standardno kretenski, ima se prisrat za dvije stranice foruma
Kadušić - Dobro odradio danas, ništa prisrat' pretjerano
Radovac - Ništa posebno, ima potencijal, ali ne zna u noge loptu frajer da da.
Sarić - Uz Almira i Hebiba, najdebilniji i najgluplji frajer. Pelja loptu umislio da je Iniesta, usporava sve živo, kilav, hoće neće, ne zna ni centrirati, ma kurqina obicna.
Rahmanović - Naš najbolji igrač. Šteta što igra s mazgama, jer je momak beton armirani, svaka mu čast!
Hebibović - Ispunio očekivanja, debilan i danas!
Velkoski - Puno zuji, malo meda daje. Ništa posebno!
Ahmetović - Ništa.
Kuzmanović - Isto debil neki, treba mu reći da se igra do bijele, kad pukne for, ja reko ode od onaj beton tamo. I reći mu da se ne zabija u protivničke igrače, već da ih mora proći. Ništa, uglavnom.
Hadžić - Dobro odigrao, drago mi je što je dao gol. Samo neka ovako nastavi, ali mora još snage da nabije, onaj šut jedva došao do gola. Uglavnom, bravo momak!
Dušan - Bezveze, slunto obični.
I dalje, ovo ništa ne mijenja, ekipa i igra jedna velika nula. Nikakva kretnja, organizacija, ma ništa. Nek nam je Bog na pomoći!
Novaković - Obavio dobro svoj dio posla, ništa prisrat'
Ivetić - Dovoljno dobro, ništa prisrat'
Almir - Standardno kretenski, ima se prisrat za dvije stranice foruma
Kadušić - Dobro odradio danas, ništa prisrat' pretjerano
Radovac - Ništa posebno, ima potencijal, ali ne zna u noge loptu frajer da da.
Sarić - Uz Almira i Hebiba, najdebilniji i najgluplji frajer. Pelja loptu umislio da je Iniesta, usporava sve živo, kilav, hoće neće, ne zna ni centrirati, ma kurqina obicna.
Rahmanović - Naš najbolji igrač. Šteta što igra s mazgama, jer je momak beton armirani, svaka mu čast!
Hebibović - Ispunio očekivanja, debilan i danas!
Velkoski - Puno zuji, malo meda daje. Ništa posebno!
Ahmetović - Ništa.
Kuzmanović - Isto debil neki, treba mu reći da se igra do bijele, kad pukne for, ja reko ode od onaj beton tamo. I reći mu da se ne zabija u protivničke igrače, već da ih mora proći. Ništa, uglavnom.
Hadžić - Dobro odigrao, drago mi je što je dao gol. Samo neka ovako nastavi, ali mora još snage da nabije, onaj šut jedva došao do gola. Uglavnom, bravo momak!
Dušan - Bezveze, slunto obični.
I dalje, ovo ništa ne mijenja, ekipa i igra jedna velika nula. Nikakva kretnja, organizacija, ma ništa. Nek nam je Bog na pomoći!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Moram dodati Novakovića I pavlovica.FrancescoTotti je napisao/la:Kako su predvidivi jbt tito ...
svaka cast nedime jos jednom
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 41 gost.