FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Za Dzeku je bolje da predje u Juventus gdje ima vece sanse da bude prvi napadac nego u Bayernu,ali nikad se ne zna...Edin je prekucao Bundesligu ,u zadnje 2.5 sezone je postigao 58 golova samo u Bundesligi,neracunajuci Ligu prvaka,EL...u Cityu je u ovoj sezoni postigao 19 golova,od toga 14 u prvenstvu na 30 odigranih utakmica gdje je pola njih poceo sa klupe... a svi znamo kako je ta liga zahtjevna,plus je imao jako veliku konkurenciju u ekipi sa 4 vrhunska napadaca...dok bi mu u Bayernu konkurencija bio samo Gomez.. Dzeko gdje god ode,Juve ili Bayern nadavat ce se golova,to je sigurno..mada ne treba zanemariti ni PSG koji ima novca a trazi napadaca sa iskustvom,a Edin ga ima,itekako... uglavnom Dzeko gdje god predje sigurno nece pogrijesiti jer oba kluba su vrhunska sa tradicijom,a ne neke instant ekipe kao sto su City gdje uspjeh zele preko noci i to je za svakog igraca veliko opterecenje!
- brzitesanj
- Kontakt:
Kako prenosi njemački list Bild, uprava Bayerna priprema ponudu za Schalkeovog kapetana Benedikta Höwedesa u cilju pojačavanja svojih obrambenih redova za sljedeću sezonu ta opnuda je navodno:5 milijon eura i Rafinhu
i Petersenom
(koji nisu pruzali neke znacajne partije kada im je trener pruzio priliku) tako je Gomez bio jedini izbor za spic napada 
25.05.2013g.
Mislim da ova utakmica nikome nije trebala. Na stranu taj ugovor izmedju KNVB-a i Bayerna. Igraci Bayerna djeluju utuceni, od strane navijaca nema podrske i samo pojedine akcije nagradjuju aplauzom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- brzitesanj
- Kontakt:
Kakva golcina Kroosa. Nadam se da ce isto ponoviti i na EP-u. Evo link za utakmicu:
http://atdhenet.tv/47349/watch-bayern-m ... etherlands
PS: Odmah izjednacenje KJH. Izgleda ovi iz Bayerna ce dobiti nagradu ako 10 minuta zadrze prednost. Sorry morao sam.

http://atdhenet.tv/47349/watch-bayern-m ... etherlands
PS: Odmah izjednacenje KJH. Izgleda ovi iz Bayerna ce dobiti nagradu ako 10 minuta zadrze prednost. Sorry morao sam.
Dugo nisam vidio AA ovako praznu
Mozda kad sam prosle godine ceko 1860 na kladionici pa upalio stream
Thomas Müller - Fußballgott
+1don_burza je napisao/la:Dugo nisam vidio AA ovako praznu
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Kako bi ti izgledao posle onakve Subote i u ovako hebeno nepotrebnoj utakmici
hebo me onaj kome bi ja ovo igro
hebo me onaj kome bi ja ovo igro
- brzitesanj
- Kontakt:
Podjeljene reakcije na ulasku Robbena. Neki su aplaudirali dok je vecina zvizdala. Takodjer pri svakom kontaktu sa loptom se istom zvizdi.
Koji zvizduci za Robbena 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zvizga je strašna. Aplaudiraju samo navijači sa narančastim obilježjima.amerosm je napisao/la:Podjeljene reakcije na ulasku Robbena. Neki su aplaudirali dok je vecina zvizdala. Takodjer pri svakom kontaktu sa loptom se istom zvizdi.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Bez obzira na to sta je bilo u Subotu, ipak mislim da ovo Robben nije zasluzio i da je ovo bas nisko od strane navijaca Bayerna. Nadam se da ce isitim poslije utakmice UH hebati sve po spisku kao na skupstini kluba.
Edit: Gomez pogadja za 3:2.
Edit: Gomez pogadja za 3:2.
Stvarno je sramota
Mogu misliti kako je njemu
pa krv im J*** jel oni znaju da ima i sledeca sezona
Mogu misliti kako je njemu
pa krv im J*** jel oni znaju da ima i sledeca sezona
Manu i Basti kod navijca sa Robenom za aplauz
svaka im cast
svaka im cast
Upravo to svaka im cast. Dosli po Robbena i odveli ga gdje su smjesteni najvatreniji navijaci Bayerna. Hebace njima UH majku preko medija.don_burza je napisao/la:Manu i Basti kod navijca sa Robenom za aplauz
svaka im cast
Cak se i kod pojednih igraca Holandije vidjelo da izbjegavaju da mu dodaju loptu. Slobodnoa lijeva strana, a oni se okrecu i uposljavaju igrace koji su zatvoreni na desnoj strani.
nisam gledao tekmu celu tek zadnje dvje tri minute al sta je ono brate ono zivzdanje navijaca robenu fakat nije fer istina je da je on svojim promasajima kumovo da ostanemo bar bez 2 trofeja ali ipak ovo nij zasluzio to se svakome moglo desiti pa sta idemo dalje idemo u nove pobede ubjeden sam budite sigurni roben ce nam za one penale vratiti kad tad kazem kad tad vratiti to je veliki igrac i on je svjestan sta je imao sta je uradio sta je propusti i njemu je sigurno najteze ali stvarno nije korektno od svaba razumijen da svim navijacima nije lako i tesko cemo da se pomirimo da smo mogli osvojiti titulu LP a nismo ali fakt je da je celsea osvojio i to je prolo vrijeme ne mozemo ga vratiti u nazad idemo napred u nove pobede.
PS molim va moji bavarci znali kada starta trasfer period hvala
PS molim va moji bavarci znali kada starta trasfer period hvala
Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 1 gost.