NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ukoliko niko ne bude pisao obavijestit cu o svemu na poluvremenu tj igru posjetu neke prilike i ako Bog da nase golove 

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
bit ce na sportsport.ba tekstualni prenos, tako da mozete pratiti tu.
- theboss_RD07
- Kontakt:
'jako azuran' tekstualni prenos.. Uletit cu ja par puta da napisem sta, kad pauzira navijanjereddragon001 je napisao/la:bit ce na sportsport.ba tekstualni prenos, tako da mozete pratiti tu.
⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Vrijeme je za prve golove I bodove.idemo zmajevi samo hrabro.bujrum svi na banju da pokisnemo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zvijezda 1:0 Novi Travnik
Pejić iz slobodnjaka
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Pejić iz slobodnjaka
U Gradačcu već 2:0. Almir Pliska
Gosti sa penala smanjuju na 2:1
Zvijezda 3:1 Novi Travnik.
Savić sa penala. Gosti igraju sa igračem manje
Savić sa penala. Gosti igraju sa igračem manje
U Gradačcu već 5 golova. Gosti smanjili na 3:2
Lokalni momci. 

Kraj 3 :2
Bruka i sramota da mi protiv ovakve ekipe trebamo strepiti i drhtati do zadnje minute.
-
- Kontakt:
ajde ba combe ne laprdaj bez veze 3 gola ponisteno, 2 -3 ofsajda sumljiva u korist novog travnika nek budu zadovoljni sto nisu primili 5 komada. Koliko smo samo sansi napravili to niko ne vidi, istina malo smo potanki.
pobjedi se ne gleda u zube,pravi ispit za ovu ekipu će biti Jajce...
Bolje da si otišao na utakmicu i dao 5KMcombe je napisao/la:Bruka i sramota da mi protiv ovakve ekipe trebamo strepiti i drhtati do zadnje minute.
Bio sam ja sinčino na utakmici i dao 5 KM kao i na svakoj zadnjih 20 godina. Baš zato i govorim na ovoj bolje da nisam. Ako će mo se mi kući patiti sa ekipom kao što je ova, **** nas.Tkanton je napisao/la:Bolje da si otišao na utakmicu i dao 5KMcombe je napisao/la:Bruka i sramota da mi protiv ovakve ekipe trebamo strepiti i drhtati do zadnje minute.
-
- Kontakt:
Bila je ono dobra pobjeda i dobra igra tek je drugo kolo, a tek oko 5-7 kola ocekujem da krenemo dominirati kod kuce se nece kod nas niko naigrati. To su danas pokazale brojne sanse. Ali mi nikad nismo zadovoljni. Od 3 ponistena gola jedan je barem mogao biti priznat, a fora je nama dodje uvjek neki sudija da se uci.
Takvi nas i hebu evo 20 godina
Ponovo se ponavlja ista boljka kao i sa pripremnih utakmica. Previše prostora ima po lijevoj strani, to treba riješiti što prije. Što se tiče utakmice jedino što se moglo primijetiti je da su obje ekipe dobro fizički pripremljene. Po veoma teškom terenu ni jedna ekipa nije posustajala do posljednjeg sudijskog zvižduka. Iako rezultat to ne govori pobjeda Zvijezde nije došla u pitanje tokom čitavog drugog poluvremena. Gosti ipak nisu imali rješenje da dođu do trećeg pogotka sa igračem manje. Što se tiče zaleđa jedino je sporan Ristićev gol. Ostala zaleđa što su dosuđena u drugom poluvremenu su i postojala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.