Zašto ne smije, pa prošle godine Olimpic je izvukao remi na Grbavici, doduše ni sami ne znaju kako, jer je Bešlija dvije prečke pogodio, ali eto digli su bod!anel81m je napisao/la:Kakva mu je perspektiva u Olimpicu??Sad će kod Želje i tu nesmije tražit bodove, neće licencu dobit za Evropu, i vjerovatno će se Olimpic i raspast za 2-3 godine jer ni oni sami neznaju zašto postoje, nažalost.Pirke je napisao/la:Nisam ovo ocekivao ali sam pozitivno iznenadjen.
Ipak nesto znaci ako je dao ostavku u Olimpicu da predje kod nas...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Grbavica naš je Hram!!!
e sad su oči uprte u novog Direktora. nadam se da će doći neko s novacijama, kojima bi se klub još više unaprijedio i išao na još veći nivo...
ovih dana su trebala biti odobrena sredstva klubovima u iznosu cca. 90.000 eura za uređenje travnjaka, od strane UEFA-e, pa i time i Veležu...ima li išta novo uvezi toga?
EDIT: Sarajevu odobrena pomenuta sredstva, jer je rok bio do kraja septembra da se aplicira, valjda su i naši to uradili.
ovih dana su trebala biti odobrena sredstva klubovima u iznosu cca. 90.000 eura za uređenje travnjaka, od strane UEFA-e, pa i time i Veležu...ima li išta novo uvezi toga?
EDIT: Sarajevu odobrena pomenuta sredstva, jer je rok bio do kraja septembra da se aplicira, valjda su i naši to uradili.
Ako vam dode ovaj trener iz Olimpica jadna vam majka. Blage on veze nema!
ja ne znam o cemu vi ljudi pricate,ma da dode murinjo,anceloti **** ti to dok god trener nema to svoje ja,dok mu se sa strane ne moze namecat ko treba igrat a ko ne,pa corava koka vidi da Zvonicu,Cemalovicu nije mjesto u prvom timu!Da su sedam puta djeca Veleza ako ne zasluzuju i nece ne znam sto se ikako bave fudbalom,pa smijesno je da Zvonic nema dva upucena udarca u okvir gola trenira momak vise od 10 godina KOPACKE O KLIN! sve dok je pikica,lustera picki materini dzaba da se dovede murinjo,sve je to prdimahovina,pissssssss momci
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA!
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež
stipuse Ooo labo,,,,arius je napisao/la:
nije prijatelju nego je ostavio dubiozu od 750 000 km , a slicnu stvar je napravio i kao rektor univerziteta pa dao ostavku...ne kazem ja da nije imao dobre namjere ali to je cinjenica. ja znam malo bolje situaciju oko toga i to ne preko veleza ali nije ni bitno. vidim da znas ko sam i drago mi je jer ja i pisem svugdje pod jednim nickom ali ne znas prijatelju nista o meni .pusti mi te kamermarius zajebancije.... pozdrav
za ahmeda me zalibo pedu, meni je lezVe prvo i jedino bitan!
ali kad se o njemu ovde prica samo u vidu krede bitno je napomenuti da je ta "njegova" tribina bila prekretnica sa mrtvog dna ka necem pozitivnijem....da nije mucki i politcki protjeran, mozda bi ostvario i bolje rezultate- tko ce mu ga znat....po mome misljenju velika je zdapi ili ti prefinjen lik koji ne trpi jace uzbrdice te zbrise pred prvom ozbiljnijom preprekom. dok pak bitna POZITIVNA KARIKA mu je ta sto je radio od srca i iz ljubavi(za razliku od tane npr)...
btw. 750 milja je realna cijena gradnje jedne onakve tribine, te me zbunjuje ovo tvoje isticanje sume?
zelis mi docarati vjerodostojnost tvojih informativni izvora ili mislis da je profesor tu sumu trebao iskesirati iz svog djepa kako bi mi sad bili s njim zadovoljni? moje misljenje je ako mu se za ista moze zamjerka opaliti to onda nije ta famozna tribina

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze u pravu si ali radi toga je pukla jedna tikva. Valjda bude malo drugacije. Bar se ja nadam jer ce se promjeniti dva najvaznija covjekaMostar81 je napisao/la:ja ne znam o cemu vi ljudi pricate,ma da dode murinjo,anceloti **** ti to dok god trener nema to svoje ja,dok mu se sa strane ne moze namecat ko treba igrat a ko ne,pa corava koka vidi da Zvonicu,Cemalovicu nije mjesto u prvom timu!Da su sedam puta djeca Veleza ako ne zasluzuju i nece ne znam sto se ikako bave fudbalom,pa smijesno je da Zvonic nema dva upucena udarca u okvir gola trenira momak vise od 10 godina KOPACKE O KLIN! sve dok je pikica,lustera picki materini dzaba da se dovede murinjo,sve je to prdimahovina,pissssssss momci
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Nem73, ti prvo kazes da je Dzubur zdapi a onda da je radio za Velez od srca.
Pa kako ce radit od srca ako nema srca da podnese ni najmanju tegobu za ustrb Veleza?
Zar se ljubav prema Velezu ne mjeri onim sto si spreman da das i sto si spreman da pretrpis, da zrtvujes? Ako on nije spreman da se nosi sa tegobama koje nosi pozicija direktora Veleza onda on i ne voli Velez ni ublizu toliko koliko bi trebao da ga voli. Da je njemu bilo sta je bilo Tanovicu, on bi na mjesec pobjego.
Jest Dzubur digao kredit i napravio tribinu - i bio je u pravu. Ali to nije bio jedini njegov izdatak tada. I dosta se zaduzivao jer nije znao vodit finansije da valja. Dzubur je znao podignut raju i kupit im sejtana, navijat, ic na gostovanja s rajom, sto Tanovic nikad nije znao - i to mu je na kraju i bila najslabija tacka i zato je i morao otici. Ali, ako se sjetis, Dzubur je dosao tacno prije vaznih izbora i otisao odmah nakon izbora. Jesu tu bili samari i sve, ali evo Pika ne moze Tanu, sto ih njemu nije pucao?
Ne znam, to dizanje Dzubura u nebesa mi je bezveze. Dzubur je imao priliku i sam kazes da je bio zdapi, i podvio rep. Sutra da bude direktor Veleza, doci ce mu neko izvan Mostara, opalit dva samara, i on ce otpustit trenera jer mu je neko zaprijetio da mora. Ne treba nam takav direktor.
Pa kako ce radit od srca ako nema srca da podnese ni najmanju tegobu za ustrb Veleza?
Zar se ljubav prema Velezu ne mjeri onim sto si spreman da das i sto si spreman da pretrpis, da zrtvujes? Ako on nije spreman da se nosi sa tegobama koje nosi pozicija direktora Veleza onda on i ne voli Velez ni ublizu toliko koliko bi trebao da ga voli. Da je njemu bilo sta je bilo Tanovicu, on bi na mjesec pobjego.
Jest Dzubur digao kredit i napravio tribinu - i bio je u pravu. Ali to nije bio jedini njegov izdatak tada. I dosta se zaduzivao jer nije znao vodit finansije da valja. Dzubur je znao podignut raju i kupit im sejtana, navijat, ic na gostovanja s rajom, sto Tanovic nikad nije znao - i to mu je na kraju i bila najslabija tacka i zato je i morao otici. Ali, ako se sjetis, Dzubur je dosao tacno prije vaznih izbora i otisao odmah nakon izbora. Jesu tu bili samari i sve, ali evo Pika ne moze Tanu, sto ih njemu nije pucao?
Ne znam, to dizanje Dzubura u nebesa mi je bezveze. Dzubur je imao priliku i sam kazes da je bio zdapi, i podvio rep. Sutra da bude direktor Veleza, doci ce mu neko izvan Mostara, opalit dva samara, i on ce otpustit trenera jer mu je neko zaprijetio da mora. Ne treba nam takav direktor.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 03 okt 2013, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jedan je jedini bio Jole Musa zato ne ocekujte nekog iz ljubavi. Svaki gleda koristoljublje. RIP JOLE MUSA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
neka gleda, ali neka mu na prvom mjestu bude VELEŽ, i onda neće biti problema, vrlo jednostavno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedan je jedini bio Jole Musa zato ne ocekujte nekog iz ljubavi. Svaki gleda koristoljublje. RIP JOLE MUSA
ko o cemu mv o lupanju gluposti, bio bih gluplji kada bi se uvukao u tu tvoju paralelno ne paralelnu diskusiju
zanimljiv si lik, mnogi ti pisu da valjas gluposti al ti ne posustajes-
:ugeek:

zanimljiv si lik, mnogi ti pisu da valjas gluposti al ti ne posustajes-

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
lagan potpis na obadva postaAlemC85 je napisao/la:neka gleda, ali neka mu na prvom mjestu bude VELEŽ, i onda neće biti problema, vrlo jednostavno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedan je jedini bio Jole Musa zato ne ocekujte nekog iz ljubavi. Svaki gleda koristoljublje. RIP JOLE MUSA
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
RAja stipu to. Sada je najvaznije da odigramo dobro u Travniku i pokusamo uzet 3 boda. Uvijek kas dodje novi trener ekipa bljesne. Feja poznaje Travnik jer je domaci trener. I belive kao Barack Obama. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 03 okt 2013, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Haj ne kenjaj vise majketi isto si tetkica neka.MostaracVelezovac je napisao/la:Jedina glupost je napisat tekst gdje se tvoja prva recenica kosi sa tvojom drugom recenicom.nem73 je napisao/la:ko o cemu mv o lupanju gluposti, bio bih gluplji kada bi se uvukao u tu tvoju paralelno ne paralelnu diskusiju![]()
zanimljiv si lik, mnogi ti pisu da valjas gluposti al ti ne posustajes-:ugeek:
De mi reci jeli te to Pasha poslo da ga reklamises malo ... ne bi li ga pustili da se vrati?
A sto se tice tih mnogih - znam - mnogi su ovdje bili sa namjerom da proguraju "ovog" ili "onog" igraca...
Ja sam ovdje, i na Rodjenom, vec debelo preko deceniju. Interesantno da, cim im propadne sema, oni odu. Ja ostanem.
Sta mislis zasto?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
I ti si isti ko i on.
Ja ni jednom ni drugom necu usutit - to zapamtite.
Idite vas dvojica lizite Pashi pakash kad mu budete polagali racune o reklamiranju sljedeci put.
Toliko.
Idite vas dvojica lizite Pashi pakash kad mu budete polagali racune o reklamiranju sljedeci put.
Toliko.
a bog te maznuo isto ste neke babe..

ma bolan nama ne trebaju dušmani, kada se između sebe koljemo, puh, yebem ti naš mentalitet...

ma bolan nama ne trebaju dušmani, kada se između sebe koljemo, puh, yebem ti naš mentalitet...

-
- Kontakt:
Bola vidis da pucaju reklame o Pashi ima mjesec dana.
Ko da je predizborna kampanja yhebo te...
Nemam nista protiv Pashe licno, sta me briga, ali bola nije ovde bola niko glup.
Ko da je predizborna kampanja yhebo te...
Nemam nista protiv Pashe licno, sta me briga, ali bola nije ovde bola niko glup.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bola libo me taki za Pasu i petog desetog. Covjeka sam jednom spomenuo kad je bila prica ko bi mogao a ti se zakacio na to ko frzelin na bagatinu. Ja bi jedino lizao pakas Joli Musi pokoj mu lijepoj dusi a ti popusti sa tim mahalanjima. Jedna lijepa vijest nam se desila danas imas finu tematiku plus nam je vazna utakmica prekosutraMostaracVelezovac je napisao/la:I ti si isti ko i on.
Toliko.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma samo on Aleme baljezga bezeAlemC85 je napisao/la:a bog te maznuo isto ste neke babe..![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ma boli me qurac za Džubura, ja se nadam dolasku nekoga za direktora kluba, koji je nepoznat i uz to koji je relativno mlad, i koji će raditi prvo u korist kluba, pa tek onda neka gleda svoju, ne smeta mi....ali bogami vraćati ljude koji su već bili u klubu, ne znam koliko je to pametno, jer klubu trebaju mladi ljudi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.