Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Samo New York ili Dallas
Samo Mavsi. Porzingis za Nurkica i to je to.
Petorka Blazersa:
Playmaker
Bek šuter
Bek šuter
Nisko krilo
Centar
On bi trebao da bježi, ali i da pazi šta lajka, i u Denveru je imao ružan kraj i jedva bi čekali da ga proglase problematičnim igračem. Nije on ni imao sreće, prvo se u Denveru neočekivano pojavi generacijski talenat na njegovoj poziciji, a u Portlandu ga zadesio CJ, najsebičniji bek u ligi, kojeg on iz nekog razloga jako voli, iako će mu uzeti 30 miliona iz džepa jer ga je najviše on sveo na centra kojeg samo pozoveš da ti napravi blok.
Playmaker
Bek šuter
Bek šuter
Nisko krilo
Centar
On bi trebao da bježi, ali i da pazi šta lajka, i u Denveru je imao ružan kraj i jedva bi čekali da ga proglase problematičnim igračem. Nije on ni imao sreće, prvo se u Denveru neočekivano pojavi generacijski talenat na njegovoj poziciji, a u Portlandu ga zadesio CJ, najsebičniji bek u ligi, kojeg on iz nekog razloga jako voli, iako će mu uzeti 30 miliona iz džepa jer ga je najviše on sveo na centra kojeg samo pozoveš da ti napravi blok.
Ma opušteno, zna njegov manager šta će i kako, ako on želi ići.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dame hoce dodati lopti, ali CJ... Mozda najveci kocnicar u karijeri Jusufa Nurkica.
Da mu otac ustane iz groba i kaze "dodaj CJ sine", on bi uzeo sut
Da mu otac ustane iz groba i kaze "dodaj CJ sine", on bi uzeo sut
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Knicksi mozda ne bi bili losa opcija, jer igraju sporiji tempo i na manje posjeda, a i Thibs se primarno fokusira na odbranu.
Meni je CJ daleko najogavniji igraca ikada, pa ja ugasim tekme Blazersa jer samo njega ne mogu vise gledati.
Meni je CJ daleko najogavniji igraca ikada, pa ja ugasim tekme Blazersa jer samo njega ne mogu vise gledati.
Jeste li skontali da vise ne postoji igra ledjima (a tu je najdominantiniji) kod Nurkica?! Strava i uzas
Propada pred nasim ocima na racun Lillarda i CJ-a
Propada pred nasim ocima na racun Lillarda i CJ-a
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ja se ne sjecam kad je zadnji put isao jedan posjed na njega na niskom postu. Sad sve sto zabije je iz rolanja ili iz ofanzivnog skoka, i to kod rolanja mu dodaju samo kad je sam, nema sanse da mu dodaju kad je na njemu manji igrac.
Sto neko rece... Pretvara se u nebitnog Stevena Adamsa

Da mu je ugovor kao u Adamsa, eh.
Nurk 12 mil, Adams 17.
Nurk 12 mil, Adams 17.
Hahaha! Boze sacuvaj. Kmet
Obecava ovo lajkovanje posta...
Obecava ovo lajkovanje posta...
a imas ekipu koja pocinje sa trojicom likova od 215 danas u NBA. Realno im je presitna petorkaDrape je napisao/la: ↑11 nov 2021, 22:43Petorka Blazersa:
Playmaker
Bek šuter
Bek šuter
Nisko krilo
Centar
-
- Kontakt:
Svaka cast, potpuno se slazem sa komentarima

Nerko

Ovako je pocelo kada se na kraju oprostio od Denvera. Ovaj put jos efikasnija realizacija trejda aBd. Nadam se da je RP informisan.
PS. Sada vidim da je ona zena koju je # na postu @faraleff, COO u clutch sports, znaci druga u hijerarhiji poslje Rich Paula. Moguce da je i ona vidjela ovu zadnju utakmicu uzivo i da vec imaju plan kako djelovati kada/ako Juka da odobrenje za promjenu kluba.
Gledaj kad ode kod Lebrona u LAL haha
Sto da ne. Juka i AD
Sto da ne. Juka i AD

Neće on nigdje, ne mogu naći za 12 mil centra sa kvalitetom Juke. Baš me zanima kakav će novi ugovor Juke biti.
-
- Kontakt:
Zasada nije ni TOP 50 blokera u NBA. Ima 0,6 blokada po utakmici. Ubjedljivo najlosiji start po tom pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.