Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rođeni ne udarati protivnika na podu poslje utakmice dosta im je i sebe. Gospoda iz Mostara.. Okrećemo se srijedi i okršaju sa većim sarajevskim klubom za polufinale kupa
Ma jarane, necu plakati kad sam navijao danas za ovaj porazJet2Holiday je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:54Svaka vama cast pa mozete bilo kakav smajli staviti u ovom momentulet3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:49KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:42Gledaj ovog pacijenta sto je zaboravio da je ostao na nasoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raspametio ga Zeljo. Ne zna vise ni gdje sta pise, totalno pobudalio.
Ma nek pise i tamo, sta ima veze. Svakako tu i visi najvise.![]()
![]()
Steta sto je onaj Galchev igrao za bugarsku repku, nevjerovatan igrac, klasa...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 21 feb 2026, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Combattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:53Neka ovi iz tabora Željka mole Boga da Borac do kraja prvenstva uzme sve bodove od klubova iz Republike Srpske, Booooga da mole !
Dobiće onoliko koliko mu bude trebalo, kad ne bude trebalo daće onome kome treba, kao Radniku prošle sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zabagovao mu forum zbog mijenjanja profila, bukvalno 2x je fulio i nikako da skonta da jos uvijek visi na nasoj temi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Svi na Kosevo!Naprijed rodeni
- Combattente87
- Kontakt:
Jel i Želju ubrajaš u ove kojima će trebati ?Virtu4l je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:02Combattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:53Neka ovi iz tabora Željka mole Boga da Borac do kraja prvenstva uzme sve bodove od klubova iz Republike Srpske, Booooga da mole !
Dobiće onoliko koliko mu bude trebalo, kad ne bude trebalo daće onome kome treba, kao Radniku prošle sezone.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi, iznenadila me dobra posjeta na stadionu.
Jel bio neki poseban razlog zasto nisu navijali vasi navijaci?
Hoće Vico dopustiti da jedan od najpopularnijih klubova u ligi ispadne, sigurno. Kao što je i prošli put kad su mogli ispasti.Combattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:53Neka ovi iz tabora Željka mole Boga da Borac do kraja prvenstva uzme sve bodove od klubova iz Republike Srpske, Booooga da mole !
- jurisicduska
- Kontakt:
Naravno kulturno , jer u ovim trenucima mislit ce neko da provociram po vasoj temi sto mi nije namjera. I naravno da ću reci halalite jer sam fulio temu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:06Zabagovao mu forum zbog mijenjanja profila, bukvalno 2x je fulio i nikako da skonta da jos uvijek visi na nasoj temi![]()
![]()
Moras malo pametnije kazem ti. Ne moze na silu. Jbga. Znam da ti je ovo neka slamka da se spasis ponizenja raznih, ali nemas materijala nazalost.
Da sam napisao “kakav je ovo penal ?” “Je l moguce da je ovo svirnuo” ili nešto slično ok. Razumijem. Ali na post da je Kazlagic levat jer je poništio gol Velezu pisat ove gluposti može samo iznimno maliciozna osoba a pri tom i ograničena.
Hajd uzivaj. Odoh gledat najbolju ekipu lige.
Ne, samo ove iz RS kako si i napisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ceka se dzelomuharemovic da napise jedan podugacak, dubokouman post, a da krezuba masa onanise na isti.
Zadnje recenice moraju biti tipa "u rupe misevi" i "slijedi mnogo lijepih vijesti, pratite zvanicnu".
Lp
Zadnje recenice moraju biti tipa "u rupe misevi" i "slijedi mnogo lijepih vijesti, pratite zvanicnu".
Lp
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Cestitam zelji na nerjesenom rezultatu Rudara i Radnika.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovo je bilo valjda najgore izdanje Željezničara protiv Veleža ikad. Po imenima solidni, na terenu katastrofa. Velež solidan ali može i bolje.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Tjesi se i ti i takvi ko ti sa drugim nebitnim stvarima, to sto pojma nemate cemo zanemaritKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:08Cestitam na pobjedi, iznenadila me dobra posjeta na stadionu.
Jel bio neki poseban razlog zasto nisu navijali vasi navijaci?
Ma Dule, slobodno pisi na svojoj omiljenoj temi Zelje. Ako te ko slucajno upita, a nece, samo reci Let mi dozvolio. Kraj price
Sta se pravdas koji qrc i objasnjavas nesto.
Sta se pravdas koji qrc i objasnjavas nesto.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kada sam im govorio gdje ćete pustiti Karamarka, Lagumdžiju i Boljevića njih onaj degenerik ložio za poluigrače koji su bez utakmica po pola godine. Danas igrači Želje ne mogu hodati vidi se da je to kilometrima od forme u kojoj igrač na ovom nivou treba biti. Velež ih pojeo u presingu i fizici. Nije lošija ekipa došla ne sjećam se i prvi ste kandidat za ispadanje jer ste loš prelazni rok uradili. Sada da Mbapea nespremnog dovedete neće vam pomoći. Dok ovi igrači uđu u ritam eto kraja prvenstva. Spahić vas danan pojeo u duelima, a momak došao iz Tuzla City gdje je samo nastavio formu
Zeljo je u teskom kanalu, nemaju nijednu liniju da im funkcionise ako misle da prave tim za slikjedecu sezonu dobro su se zajebali, ocito ovaj trener ne moze ovo slozit, a tek im problemi dolaze
Oćete sami smijeniti Slavišu ili nas čekate sljedeće kolo?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- KONTRASVIH
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:09Naravno kulturno , jer u ovim trenucima mislit ce neko da provociram po vasoj temi sto mi nije namjera. I naravno da ću reci halalite jer sam fulio temu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:06Zabagovao mu forum zbog mijenjanja profila, bukvalno 2x je fulio i nikako da skonta da jos uvijek visi na nasoj temi![]()
![]()
Moras malo pametnije kazem ti. Ne moze na silu. Jbga. Znam da ti je ovo neka slamka da se spasis ponizenja raznih, ali nemas materijala nazalost.
Hajd uzivaj. Odoh gledat najbolju ekipu lige.

Zapamti, ides na Kosevo.
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, GrbavicaHrammm, Hajdeee, MikiPirs, mosarajvosa83, Shategabri, SilaMoc1946, Vanja8 i 51 gost.