FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Samo zato što je Španac dobije priliku pored igračine kakav je Yaya Toure.
To mi zaista nikada neće biti jasno, i definitivno se radi o jednom od najgorih poteza..
Obavezno dovesti štopera i pustiti Mascherana da igra na poziciji na kojoj je "navikao"
To mi zaista nikada neće biti jasno, i definitivno se radi o jednom od najgorih poteza..
Obavezno dovesti štopera i pustiti Mascherana da igra na poziciji na kojoj je "navikao"
- KB-TM87
- Kontakt:
Valera 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ko rece Alexisu Sanchezu da zna lopte??? 

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
buskets je idol,coek u 90-toj minuti pade k'o pokosen u sesnetercu i ocekuje penal 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
al haj sve to, nije sramota za ovako jakim realom kaskat 6 bodova, al kako neko moze rec da ce barsa pobjedit u madridu desetog, pa sta vam je ljudi moji?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Teško će biti stizati ovih -6 , pobjeda u el classicu se stavlja pod moranje i u slučaju poraza priča o odbrani titule će biti završena.Ovo večeras je težak poraz ne toliko rezultatski koliko psihološki Getafe je ipak grupa amatera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- skyisthelimit
BlueIsTheColor je napisao/la:Ko rece Alexisu Sanchezu da zna lopte???
neka tako mu i treba kad je poletio za parama..
15.10 - 15.06 ...
Aj' ne mlati gluposti. Barca gubi bodove zbog nezainteresovanosti, potcijenjivanja protivnika i sl. Real je u boljoj formi, ali u derbiju sve to pada u vodu, tako da su sanse 50:50.LenBias je napisao/la:al haj sve to, nije sramota za ovako jakim realom kaskat 6 bodova, al kako neko moze rec da ce barsa pobjedit u madridu desetog, pa sta vam je ljudi moji?
Don't hate what you don't understand.
Nisu sanse 50-50 koliko god ti mislio.
Psiholoski je Real 10 puta jaci u ovom trenutku , ovo Barci steti samo tako.Da nisu kiksali do Classica ja bi ruku u vatru stavio da ce Barca uzet na Bernabeu sada mislim da Real ima vise od 65 % sansi.
Nabrijani su maximalno i ako pobjede prvenstvo je prakticno gotovo !
Psiholoski je Real 10 puta jaci u ovom trenutku , ovo Barci steti samo tako.Da nisu kiksali do Classica ja bi ruku u vatru stavio da ce Barca uzet na Bernabeu sada mislim da Real ima vise od 65 % sansi.
Nabrijani su maximalno i ako pobjede prvenstvo je prakticno gotovo !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ko ce ba pobijedit u Madridu? Oni sto su uzimali Mourinha u Madridu, uzimali su... Reala sam gledao zadnje 3-4 tekme, kao i Barcelonu i tvrdio da im Barca u trenutnoj formi ne moze prismrdit... Nema dosadnijih utakmica od Barceloninih u gostima ove godine... dodju na 25-30 metara od gola i kruze i kruze i kruze i kruze, al nikad da neko opuca i il nesto sl...LenBias je napisao/la:al haj sve to, nije sramota za ovako jakim realom kaskat 6 bodova, al kako neko moze rec da ce barsa pobjedit u madridu desetog, pa sta vam je ljudi moji?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
ma ja sve kontam da vi namjerno gubite bodove, ono izadjete i kazete eh sad cemo izgubit bodove a pep ima taktike koje tad razradjuje ono kako izgubit utakmicu, joj al seres kako sam sebi ne smrdisxaviesta je napisao/la:Aj' ne mlati gluposti. Barca gubi bodove zbog nezainteresovanosti, potcijenjivanja protivnika i sl. Real je u boljoj formi, ali u derbiju sve to pada u vodu, tako da su sanse 50:50.LenBias je napisao/la:al haj sve to, nije sramota za ovako jakim realom kaskat 6 bodova, al kako neko moze rec da ce barsa pobjedit u madridu desetog, pa sta vam je ljudi moji?
- KB-TM87
- Kontakt:
Barca - la comedia es más
Željezničar - kult glavnog grada
O cemu pricas ti? Kako znam vi ste pricali kako je Mou prosle godine pustio Barcu da dobije 5:0 jer je to sastavni dio taktike.LenBias je napisao/la: ma ja sve kontam da vi namjerno gubite bodove, ono izadjete i kazete eh sad cemo izgubit bodove a pep ima taktike koje tad razradjuje ono kako izgubit utakmicu, joj al seres kako sam sebi ne smrdis

Real ce vjerovatno osvojiti prvenstvo, ali zbog utakmica poput ove.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 27 nov 2011, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
provjeri livescore veceras ako nisixaviesta je napisao/la:O cemu pricas ti? Kako znam vi ste pricali kako je Mou prosle godine pustio Barcu da dobije 5:0 jer je to sastavni dio taktike.LenBias je napisao/la: ma ja sve kontam da vi namjerno gubite bodove, ono izadjete i kazete eh sad cemo izgubit bodove a pep ima taktike koje tad razradjuje ono kako izgubit utakmicu, joj al seres kako sam sebi ne smrdisOva Barca iako je u ocajnoj formi, pogotovo u gostima je favorit protiv svake ekipe, i ovaj poraz to ne mijenja.
Real ce vjerovatno osvojiti prvenstvo, ali zbog utakmica poput ove.
Lapsus calami. Mislio sam da su u losoj formi, pogotovo u gostimaLenBias je napisao/la: provjeri livescore veceras ako nisi

- nidjo_barca
- Kontakt:
Otkad ja nisam pisao ovdje
Veceras strasno,uzasno lose.Totalno nezainteresovano,a forma Ville je debelo zabrinjavajuca,on nista ne moze.Ovakve utakmice se jednostavno dese,ali ovakva losa forma u gostima je vec zabrinjavajuca.
Real sada ima fantasticnu situaciju.Imaju +6 i igraju s Barcom kuci.Njima odgovara i remi,a za Barcu je ovo "must win" situacija,ako tu izgube,pisaj Primeru onda.Imaju prije toga jos 2 utakmice kuci protiv Raya Vallecana i Levante,valjda tu nece doci do nekog nezeljenog ishoda.
Sve snage uloziti u duel s Realom.Pokusati tu pobjediti i vratiti neke stvari na mjesto.Bio bi opet zaostatak,ali mnogo manji.

Veceras strasno,uzasno lose.Totalno nezainteresovano,a forma Ville je debelo zabrinjavajuca,on nista ne moze.Ovakve utakmice se jednostavno dese,ali ovakva losa forma u gostima je vec zabrinjavajuca.
Real sada ima fantasticnu situaciju.Imaju +6 i igraju s Barcom kuci.Njima odgovara i remi,a za Barcu je ovo "must win" situacija,ako tu izgube,pisaj Primeru onda.Imaju prije toga jos 2 utakmice kuci protiv Raya Vallecana i Levante,valjda tu nece doci do nekog nezeljenog ishoda.
Sve snage uloziti u duel s Realom.Pokusati tu pobjediti i vratiti neke stvari na mjesto.Bio bi opet zaostatak,ali mnogo manji.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jest da će vjerovatno biti + 6 kad se igrao El Clasico ali opet kad Barca dolazi na Bernabeu i kad znaš da ih nismo odavno dobili nije svejedno
..

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jedan udarac u okvir vrata i gol 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- tyler durden
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Sergio Busquets najruzni igrac isti mr bean, a toliko je smotan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.