FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Podjeljene reakcije na ulasku Robbena. Neki su aplaudirali dok je vecina zvizdala. Takodjer pri svakom kontaktu sa loptom se istom zvizdi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koji zvizduci za Robbena 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zvizga je strašna. Aplaudiraju samo navijači sa narančastim obilježjima.amerosm je napisao/la:Podjeljene reakcije na ulasku Robbena. Neki su aplaudirali dok je vecina zvizdala. Takodjer pri svakom kontaktu sa loptom se istom zvizdi.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Bez obzira na to sta je bilo u Subotu, ipak mislim da ovo Robben nije zasluzio i da je ovo bas nisko od strane navijaca Bayerna. Nadam se da ce isitim poslije utakmice UH hebati sve po spisku kao na skupstini kluba.
Edit: Gomez pogadja za 3:2.
Edit: Gomez pogadja za 3:2.
Stvarno je sramota
Mogu misliti kako je njemu
pa krv im **** jel oni znaju da ima i sledeca sezona
Mogu misliti kako je njemu
pa krv im **** jel oni znaju da ima i sledeca sezona
Thomas Müller - Fußballgott
Manu i Basti kod navijca sa Robenom za aplauz
svaka im cast
svaka im cast
Thomas Müller - Fußballgott
Upravo to svaka im cast. Dosli po Robbena i odveli ga gdje su smjesteni najvatreniji navijaci Bayerna. Hebace njima UH majku preko medija.don_burza je napisao/la:Manu i Basti kod navijca sa Robenom za aplauz
svaka im cast
Cak se i kod pojednih igraca Holandije vidjelo da izbjegavaju da mu dodaju loptu. Slobodnoa lijeva strana, a oni se okrecu i uposljavaju igrace koji su zatvoreni na desnoj strani.
nisam gledao tekmu celu tek zadnje dvje tri minute al sta je ono brate ono zivzdanje navijaca robenu fakat nije fer istina je da je on svojim promasajima kumovo da ostanemo bar bez 2 trofeja ali ipak ovo nij zasluzio to se svakome moglo desiti pa sta idemo dalje idemo u nove pobede ubjeden sam budite sigurni roben ce nam za one penale vratiti kad tad kazem kad tad vratiti to je veliki igrac i on je svjestan sta je imao sta je uradio sta je propusti i njemu je sigurno najteze ali stvarno nije korektno od svaba razumijen da svim navijacima nije lako i tesko cemo da se pomirimo da smo mogli osvojiti titulu LP a nismo ali fakt je da je celsea osvojio i to je prolo vrijeme ne mozemo ga vratiti u nazad idemo napred u nove pobede.
PS molim va moji bavarci znali kada starta trasfer period hvala
PS molim va moji bavarci znali kada starta trasfer period hvala
Ružno ponašanje navijača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tokom (tijekom) ljeta.GAL je napisao/la: PS molim va moji bavarci znali kada starta trasfer period hvala

Gal (bez Hicinih brcica) moze jedno pitanje privatne prirode?
Zasto brkas (mijesas) ekavicu sa ijekavicom?

Nisam gledao tekmu (ne mogu, jos sam ranjen) ali sam malo dokucio "Sijalicin" intervju.
Tip haman ostaje i kaze kako ce Bayern dovesti klasu u veznom redu.
Ko bi to mogao biti? Da nije (jopet) Vidal.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo nisu najvjerniji navijaci Bayerna, barem je to sigurno.
Robben je zasluzio podrsku, svaki zvizduk mu samo ubija moral. Od pravih navijaca je dobio aplauz kao i brdo podrske od suigraca, sasvim mu je to dovoljno.
Robben je zasluzio podrsku, svaki zvizduk mu samo ubija moral. Od pravih navijaca je dobio aplauz kao i brdo podrske od suigraca, sasvim mu je to dovoljno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
MISLIO SAM NA DATUM
boli te briga kako pisem
sala nako merak mi mrsko mi pisati na bosanskom lakse na ekavici
boli te briga kako pisem

Zadnja izmjena: GAL, dana/u 22 maj 2012, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
hvala burazdon_burza je napisao/la:1.6-1.9

Sta se deres vrag te ODNIA.
Jedan klik na netu i dobijes odgovor. http://de.wikipedia.org/wiki/Transfer_%28Sport%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 1.7 do 31.8.

Jedan klik na netu i dobijes odgovor. http://de.wikipedia.org/wiki/Transfer_%28Sport%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 1.7 do 31.8.
Vom Jäger zum Gejagten
gracie don gero 

Pa navijači koji su zviždali Robbenu su poslušali neke forumaše odavde, što se sad čudite?
Dobro poslije je ispred određenih dijelova tribine dobio i aplauz, podijeljena je publika bila...Utakmicu sam gledao negdje od pola, ova utakmica je baš na silu odigrana, ali et u prvom dijelu kojeg i nisam toliko pratio su pali golovi, pa je bilo i atraktivno.
Gero ne odgovori ti Gal na pitanje
Al sve zapažaš, nema dalje..... 

Dobro poslije je ispred određenih dijelova tribine dobio i aplauz, podijeljena je publika bila...Utakmicu sam gledao negdje od pola, ova utakmica je baš na silu odigrana, ali et u prvom dijelu kojeg i nisam toliko pratio su pali golovi, pa je bilo i atraktivno.
Gero ne odgovori ti Gal na pitanje

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
http://www.****/globus/eu/9694 ... jegao.html" onclick="window.open(this.href);return false;
POSLJEDICA IZGUBLJENOG FINALA NIJE LAKO
POSLJEDICA IZGUBLJENOG FINALA NIJE LAKO