Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Odigrao je dobro drugo poluvrijeme protiv u21 u Gradačcu, i drugo poluvrijeme u Latviji 
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić danas je objavio spisak 23 igrača na koje računa za preostale dvije utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Već nekoliko sedmica bh. sportska javnost se pita zbog čega na Papetovom spisku nema napadača Teplica Aidina Mahmutovića.
"Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića. Mi ne oskudijevamo na mjestu napadača", kazao je Pape.
( ovo je bilo 9/2013 )
Koji ce nam **** napadaci. A Hrvatska je pozvala 5 + 1 kao i mnoge druge selekcije. Ako nista Pape taj treci napadac bi se prodao zbog nastupa na SP sto ti bilo odlicno za buducnost ove reprezentacije. Ili u najgorem slucaju da se je Dzeko povrijedio a Vedo zaradio crveni opet bi ti trebao neko. I jos lik pocinjao neke utakmice sa dvojicom pravih napadaca. Neka si ti pozvao desetoricu veznjaka.
"Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića. Mi ne oskudijevamo na mjestu napadača", kazao je Pape.
( ovo je bilo 9/2013 )
spisak po meni
Golmani: begovic, sehic, fejzic
odbrana: mujdza, spahic, sunjic, bicakcic, kolasinac, zukanovic, vrsajevic (jer nevidim nikog drugog za poziciju beka)
vezni red: pjanic, medunjanin, besic, lulic, vrancic, stilic, hajrovic, prcic, cimirot
napad: dzeko, ibisevic, djuric, hadzic (iz saragose
ne patrijota)
neznam kakav je status sa arslanagicem vidim da je u krizi sto se tice forme neki dan dobi crveni karton
evo recimo nek pod lupom jos budu: nermin zolotic, duljevic, dilaver, kvesic, zakaric, scuk,mahmutovic
ne znam sta je sa hodzicem (dinamo) nikako neigra izgleda steta ima potencijal mali
odbrana: mujdza, spahic, sunjic, bicakcic, kolasinac, zukanovic, vrsajevic (jer nevidim nikog drugog za poziciju beka)
vezni red: pjanic, medunjanin, besic, lulic, vrancic, stilic, hajrovic, prcic, cimirot
napad: dzeko, ibisevic, djuric, hadzic (iz saragose
neznam kakav je status sa arslanagicem vidim da je u krizi sto se tice forme neki dan dobi crveni karton
evo recimo nek pod lupom jos budu: nermin zolotic, duljevic, dilaver, kvesic, zakaric, scuk,mahmutovic
ne znam sta je sa hodzicem (dinamo) nikako neigra izgleda steta ima potencijal mali
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Šta bi sa Ćerimagićem, prošli mjesec je tri utakmice bio starter, evo večeras ga nema ni na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I obavezno Handzic Ufa Rusija napadač koji BIH treba !!!SafetSajo je napisao/la:spisak po meni
napad: dzeko, ibisevic, djuric, hadzic (iz saragosene patrijota)
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Pa imamo i bekove Mateo Sušić (Cluj- desni bek) i Bojan Letić ( Žilina -ljevi bek) obojica rasturaju ove sezone te su mlađi od 23 godine. A ima tu još solidnih igrača na koje bi se moglo računati.SafetSajo je napisao/la:spisak po meni
napad: dzeko, ibisevic, djuric, hadzic (iz saragosene patrijota)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma uvijek se može nahvatat' zanimljivih igrača, ako ima volje da se traže i skautira. Jedna Njemačka, pa u prvih 11 nema sve zvijezdu do zvijezde, a mi kao ako nemamo zamjenu za Džeku, ne treba nam niko. Logika by Srneća leđa.
Desni bek? Martic iz Dervente, 24. godina prvotimac u Seriji A.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vrancic danas na klupi zbog povrede koje je zadobio u srijedu.
Prevljak na klupi Salzburga, za ocekivati je ulazak jer njegov tim gubi 2-0 od Austrije.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
SjeverniVjetar
Koji je to Prevljak ?sajo10 je napisao/la:Prevljak na klupi Salzburga, za ocekivati je ulazak jer njegov tim gubi 2-0 od Austrije.
Onaj Smail Prevljak je u 2. austrijskoj ligi, dao dva gola prosle sedmice..
Da!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad je zimska pauza u 2. Bundesligi, mozda bude i cesce u prvom timu, danas je upao u sastav umjesto Soriana.
eh, taj prevljak. čovjeka nema gdje nema, do godine će i u 'divovima' završiti.SjeverniVjetar je napisao/la:Koji je to Prevljak ?sajo10 je napisao/la:Prevljak na klupi Salzburga, za ocekivati je ulazak jer njegov tim gubi 2-0 od Austrije.
Onaj Smail Prevljak je u 2. austrijskoj ligi, dao dva gola prosle sedmice..
Odlazi Safete.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kenan Kodro u prvih 11 Osasune protiv Mirandesa.
Btw. koliko vidim Bahrudin Atajic vec 4 mjeseca bez kluba nakon sto su raskinuli ugovor sa njim u Celticu. Dakle, ni od njega nista izgleda.
Btw. koliko vidim Bahrudin Atajic vec 4 mjeseca bez kluba nakon sto su raskinuli ugovor sa njim u Celticu. Dakle, ni od njega nista izgleda.
-
Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Samo da se zna da Duljevic ima sandzacke krvi. 
1946
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Jel doso?Aragon je napisao/la:Mario Vrancic 07.12.2014. dolazi u Sarajevo i vjerovatno je tu pricao oko njegovg igranja za reprezentaciju zavrsena.
Mozemo ga ocekivanti na spisku na prvom buducem okupljanju.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Goalgetter
- Kontakt:
Milan Djuric u prvih 11 Cesene protiv Atalante.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To tek sad skontoHead je napisao/la:Samo da se zna da Duljevic ima sandzacke krvi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bosanskizmaj246, Edincapitano, Frankie, Google [Bot], izdzezveubrazil, ledesma, PeppermintSA i 39 gostiju.