Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Podsjetimo da je Armija BiH bacila granatu na stan svog generala.
Let's talk about SIX baby!
Logicno jer su svi potencijalne izdajiceMarsal je napisao/la:I onda '93 potpuno islamizira ARBiH stavljajući na margine oficire, komandante i generalne pravoslavne i kršćanske vjeroispovijesti.ItsRamiz je napisao/la:Dobro jutro Bosno i Hercegovino"Dobrog kršćanina više cijenim nego hrđavog muslimana. Ne mogu braniti nešto samo zato što je muslimansko (a nije islamsko) niti ignorisati neko dobro samo zato što je tuđe."
Alija Izetbegović
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Svi su potencijalni izdajnici osim shupaka koji četvrtkom peru pare preko SDOO stranke, a petkom su u prvom saffu.
Let's talk about SIX baby!
- IlProfessore
- Kontakt:
Šiber, zemlja mu kosti izbacila, rekao da je Armija bila zločinačka i da Alija treba u Haag jer je to naredio, Divjak kaže da je bio pokolj u Dobrovoljačkoj i da Bakir??? treba da se izvini zbog toga itd.Marsal je napisao/la:Sasvim logično, stidite se Stjepane Šiberu, Jovane Divjače, Mihajlo Petroviću i ostali.
Haman svaki kršćanin nam je poslije rata zabio sjekiru u leđa. Ne treba zaboraviti ni kardinala, ni Tifu, itd.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Rahmet ti dusi predsjednice.ItsRamiz je napisao/la:Dobro jutro Bosno i Hercegovino"Dobrog kršćanina više cijenim nego hrđavog muslimana. Ne mogu braniti nešto samo zato što je muslimansko (a nije islamsko) niti ignorisati neko dobro samo zato što je tuđe."
Alija Izetbegović
SDA treba suditi kao zločinačkoj organizaciji
Prvih 50 na smrt.
Sljedećih 200 doživotno u jamu nekog rudnika 12 sati dnevno.
Ostatak funkcionera na 20 godina teškog rada u rudnicima i kamenolomima, izgradnji autoputa.
Članstvo 5 godina teškog rada.
Simpatizeri 3.
Prvih 50 na smrt.
Sljedećih 200 doživotno u jamu nekog rudnika 12 sati dnevno.
Ostatak funkcionera na 20 godina teškog rada u rudnicima i kamenolomima, izgradnji autoputa.
Članstvo 5 godina teškog rada.
Simpatizeri 3.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovim putem se kao Bošnjak ograđujem od ovog tzv. Profesora i njegovih stavova.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
KrmojeduVolimTz je napisao/la:Ovim putem se kao Bošnjak ograđujem od ovog tzv. Profesora i njegovih stavova.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Voliš Vilju i malo pršuta kad niko ne gledaVolimTz je napisao/la:Ovim putem se kao Bošnjak ograđujem od ovog tzv. Profesora i njegovih stavova.
Nullius in verba
Heller je napisao/la:Voliš Vilju i malo pršuta kad niko ne gledaVolimTz je napisao/la:Ovim putem se kao Bošnjak ograđujem od ovog tzv. Profesora i njegovih stavova.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ništa to.Heller je napisao/la:Voliš Vilju i malo pršuta kad niko ne gledaVolimTz je napisao/la:Ovim putem se kao Bošnjak ograđujem od ovog tzv. Profesora i njegovih stavova.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
A meni ga zao bilo kad ga Pape nije poveo na SPAdnan Zahirovic je novi igrac njemackog sestoligasa SV Neresheim
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
ItsRamiz je napisao/la:A meni ga zao bilo kad ga Pape nije poveo na SPAdnan Zahirovic je novi igrac njemackog sestoligasa SV Neresheim

Ovu će sliku unucima pokazivati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
hrok hrok
Tirolska jutros i malo sira. Kafa. Baš se zdravo hranimVarg je napisao/la:hrok hrok
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.