Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E sto ti p.ichoka, dzaba i pare i najbolji trener u svijetu za prekide i mali Bico, ali cijeli klub cucnu zbog male...
Eno i Abdulla iz Veleza kod penala priso Mufti, kaze sutra bi dosao malo u Sarajevo...
Eno i Abdulla iz Veleza kod penala priso Mufti, kaze sutra bi dosao malo u Sarajevo...
Jel vidio Muharem kako Kuprešak daje golove ?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nije tacno
pitao Muftu posti li
njemu se nije ni igralo slabo sehurio skroz
Dobro, nemoj se ljutiti...BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:25nije tacno
pitao Muftu posti li
njemu se nije ni igralo slabo sehurio skroz
Kome smeta Evropski NK Željezničar?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Vidi, iskreno mislim da cete vi biti puno bolji. Problem je luzerski mentalitet koji se uvukao žestoko kod vas. O manjku samopouzdanja da ne govorim.Arma00 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:13Prokop je među rijetkima koji igra, kritičan je Milošević.nokee je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:09100% ovo je bas za analize. Ne pogledaju na gol na utakmici, prosto nevjerovatno. Znali smo i mi biti kritični ali nikad ovako.Shategabri je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:43Što se tiče komšiluka, meni ih nije zanimljivo ni zayebavati.
Te niz od 11 poraza u gostima, pa 11 bez pobjede... Ljudima nije do života.
Nek se dozovu, pa biće zdrave zayebancije![]()
Sa ovim finansijama samo Osim ih može spasiti. Realno krenuli su nasim stopama od prije kad dovodiš imena bez nekog pokrica na terenu. Bicakcic da je bilo gdje imao ponudu nebi ovdje dosao. Prokop danas ne znam jel i jednu loptu iznio, svaku je izgubio. Skoro beskoristan.. Hujber za Nastica Theo Hernandez itd itd
Bičakčiću nešto zamjerit je suludo, čovjek je odigrao prvu utakmicu nakon 8 mjeseci danas, pritom sve i jedan stoper drugi je truba.
Žao mi je Pejića i onog penala, jer je bio ponajbolji mimo toga.
Al za to treba vrijeme i pametne odluke u sportskom segmentu. Ako vam Nijaz i Slavisa nastave odlučivati koga ce se dovesti, dzaba vam i pare (ko mi godinama)..
Pejic mi je jedino ok pojacanje, ovo ostalo mrtvi prosjek koji ce uzeti ogromne pare, na koga ti to lici?
M. Cvetanoski:
željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti sa Muftom na most na Malti i popričati o svemu, pa otići istaslačiti mu ženku. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje klošare koji iza leða jebbu jedni druge. A šta treba više od toga?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Izgleda da je nama Slavisa uigravao prekide. Mi bas opasni iz prekida.
Lujkaa je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:35M. Cvetanoski:
željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti sa Muftom na most na Malti i popričati o svemu, pa otići istaslačiti mu ženku. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje klošare koji iza leða jebbu jedni druge. A šta treba više od toga?
-
zamirLaganini
- Kontakt:
izin nisam tako mislio, necu viseVanja8 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:54De ba jarane jesi li ti normalan...zamirLaganini je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44zeljo bi trebo igrati drugu ligu ali ga cuvaju da ne ispadne vec dvije sezone. svako malo ga poguraju tek toliko da ne ispadne ali da je liga postena, on bi kao i borac malo isao na pripreme u nizu ligu
Cuj Zeljo bi trebao igrati drugu ligu ?
Pa zar mislis da bi ljudi sa foruma to dopustili, da ne idem dalje...
Da mi ostanemo bez cirkus kluba ovdje i da se pojedinci sa Zeljine teme natezu sa navijacima TOSK~a oko posjete ?
Nemoj ba matere ti vise ovo pisati...
Pa ako treba, mi cemo s foruma iskupiti love da damo nekom sudiji da nam Zelju u presudnim tekmama ostavi u ligi...
Tako...zamirLaganini je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:47izin nisam tako mislio, necu viseVanja8 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:54De ba jarane jesi li ti normalan...zamirLaganini je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44zeljo bi trebo igrati drugu ligu ali ga cuvaju da ne ispadne vec dvije sezone. svako malo ga poguraju tek toliko da ne ispadne ali da je liga postena, on bi kao i borac malo isao na pripreme u nizu ligu
Cuj Zeljo bi trebao igrati drugu ligu ?
Pa zar mislis da bi ljudi sa foruma to dopustili, da ne idem dalje...
Da mi ostanemo bez cirkus kluba ovdje i da se pojedinci sa Zeljine teme natezu sa navijacima TOSK~a oko posjete ?
Nemoj ba matere ti vise ovo pisati...
Pa ako treba, mi cemo s foruma iskupiti love da damo nekom sudiji da nam Zelju u presudnim tekmama ostavi u ligi...
- Combattente87
- Kontakt:
A nikada nije ni rekao da se nebi vratio, samo mu ponos ne dozvoljava, bar dok mu se ne izvinu....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Valjalo bi opet pročešljati postove željezničara nakon što su nas (a ne znaju ni oni kako) dobili u augustu ili ukratko: mi ispali, oni šampioni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ide Amar Amar Osim Osim
Covjek koji je najtrofejniji trener Zelje, covjek koji je prvi dao Dzeki sansu, a takodjer i sadasnjem kapitenu Mufticu
Covjek koji je najtrofejniji trener Zelje, covjek koji je prvi dao Dzeki sansu, a takodjer i sadasnjem kapitenu Mufticu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
i članstvo je laž, jelde?
hajduk živi vječno
Eno, NoDi predlaze da dovedu trenera kome je san da vodi FKS...

- Combattente87
- Kontakt:
Nisam ti ja drug, a za savjet te nisam pitaoNeznam55 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:41Drug, navijaš za Borac, moj savjet ti je da se ubiješ iskrenoCombattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44Napusti internet odmah !Neznam55 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:19Navijačke zayebancije na stranu, Željo ove sezone je samo pokazatelj toga šta ti se može desiti kao ''Bošnjačkom'' klubu koji zaprijeti Borcu
Pobijedi ih dok nemaju veliku bodovnu razliku i slijedeću utakmicu ćeš izgubiti makar 19 golova dao da ti ekipa padne moralno pa ti to spašavaj ako možeš. Željo nije mogao.
Ispasti neće nikada jer nije dobro za ligu, ali osvojiti ništa isto neće dokle god se Vico pita![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo Bicakcic danas oduševio. Prvo ga Spahic otreso pa ga dva puta ko Bolt pretrčao, onda je imao ono kod penala glavom ko noj , pa 3/4 pogrešna pasa i onda na kraju preleti ko u bazen da skače.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, jurisicduska, mnon46, Nantess, ristagrad, Serha, Vanja8, VivaLaLiberta i 40 gostiju.