FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

f0rest1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la f0rest1946 » 31 jul 2017, 13:44

PitarBordo je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:još ne do Bog ostane Repuh, ja bi skočio s Avazovog
Treba provjeriti momka da ne bude...

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jul 2017, 13:45

slika
Ja evo već sat vremena se pripremam, goodbye
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 13:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:I opet ce se kola slomiti na nasim ljudima, Senadu i Ziji, prije toga Janjosu, oni koji su stvarni krivci ostaju i donose odluke goru od gore.
Poseri ih , cim su prihvatili ovo njihov moral znajuci sve nije samo doso u pitanje vec je pao . Daj mi sansu pa makar na stetu kluba.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 13:46

AlfredNobel je napisao/la:

slika
Ja evo već sat vremena se pripremam, goodbye
Ne skački još, čekaj još dva tri kola da nas se skupi barem 10 da skočimo zajedno. :kafa:
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 13:50

fks74 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:senade JEL TE STID CALE P1CKICE MALA MISOVSKA?!?!

@fks74 ubleho procitan si ti odavno, dabogda sidu dobio ako imas ti ili neko koga stitis ovdje ikakve koristi od Sarajeva!!!
Ti me procitao, nemoj me nasmijavati. Ja imam nekoga, ja sam iz TK. Nemam nikakve veze sa gradom Sarajevo. Prije da ti imas neke koristi ili probleme sa ljudima koji su sada u upravi. Fino ti kazem da ne mozes nista promijeniti osim da Tan sam odstupi. Ovako mozes samo pricati. Idi na utakmicu i trazi da uprava ode. Ja nikada necu biti protiv ekipe i trenera jer nisu nista krivi. Trenutno su jedini koje imamo. Boli qrac Mamica sto navijaci ne dolaze, oni nedostaju samo igracima Dinama nikom vise.
Wow al Mamic je napravio klub , sta su ovi napravili , Mamic je radnik i okruzio se radnicima i iako je mislio na svoju guzicu , nikad je nije stavljao toliko ispred da nasteti klubu . Njegova mana je petljanje po repci , al tvoje poredjenje sa tipom koji je napravio od Dinama bazen talenata sa ludackim transferima za ove prostore , Redovni ucesnik svih Evropskih takmicenja i ove nase jade stvarno sve govori

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 31 jul 2017, 13:51

UPRAVA NAPOLJE!!! Dosta je vise, podrzavam svaku akciju protiv uprave i bit cu ucesnik iste.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jul 2017, 13:53

Ja bi odmah u narednom kolu stavio Herića da igra bgm. Onaj Sarić je tikvan obični.

Pavlovic
Kadusic Novakovic Miha Ivetic
Stanojevic Heric
Liivak Rahmanovic Lelić
Hadžić/Velkoski
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 13:56

Majkl je napisao/la:Nijedan klub po funkcionisanju uredjenosti,obavezama i platama nije ni blizu nama
:urnebes:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 13:59

fks74 je napisao/la:Nemam nikakve veze sa gradom Sarajevo.
To ako je tačno onda je sve mnogo jasnije za tebe. Svi ovi što dođu jednom godišnje direktno na utakmicu i odmah kući iz Krajine, TK, juga... Naravno da je vama cvatu lale i mimoze, jer imate dodira sa FK Sarajevo i atmosferom u gradu koliko ja imam sa planetom Jupiter.
Samo Saraj'vo.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 31 jul 2017, 14:05

Ma ovo više nema veze ni sa Čalom, Repuhom, nema veze ni sa onih 11 što će istrčat protiv Goška. Mi koračamo unazad evo drugu, treću godinu za redom. Ništa ne funkcioniše dobro u klubu. Od akademije, prvog tima, marketinga.. sve su uspjeli pokvarit. Ovako će nastaviti idalje ako ostanu na funkcijama. Nisu nama uzalud svi govorili sa kakvim ljudima imamo posla u upravi. Ne mogu se sjetit ko je tačno bio ali se sjećam da je neko istupio iz borda direktora i rekao da će vrijeme pokazat koliko nesposobnu upravu imamo.
Nama ova pobjeda protiv Čelika nije ništa donijela. Naprotiv. Ovako po ko zna koji put stvaramo prividni optimizam i dajemo podršku onim koji ne zaslužuju. Ihtijarević, video skaut - sekretar - sve u klubu, Sabrina... Ne trebamo sebi ovo dozvolit..

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 14:10

Osttribine je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Ako Safet Sušić ikada preuzme ovaj klub, prestati ću navijati i gledati klub za vrijeme njegovog mandata. Neću zbog toga što će go.vna poslije serije loših rezultata da psuju najvećoj legendi kluba i jugoslovenskog fudbala.

Nezahvalan je to posao trenera, kad tad moraš otići, a u 95% slučajeva kada ideš, ideš zbog toga što si loš.
Pa pljuvao ga je vec onaj jedan sto Duljevic nije produzio ugovor sa nama, kaze nagovorio ga Safet da to ne uradi da bi ga dzaba sebi u klub doveo. Ma nejse, takav smo narod svi sve znamo i kritikujemo. I ja sam nezadovoljan potezima Uprave, ali nazalost pravno apsolutno nista ne mozemo uciniti sem skandiranja na tekmi i pisanja po forumu. Ovako nam je kako je, imali smo bas peh sa ovim investitorom vlasnikom kako god i nismo se usrecili kao Rijeka, Vardar recimo.
Da se moze Tan nekako kontaktirat , on je nafuran tip , mora bit , svi ti sa kesom postanu narcisoidni manijaci ,poslo bi mu samo sta je covjek koji je prosjak za njega po kolicini kesa uradio sa RK Vardarom pa njihovu akademiju i njihove rezultate Pa bi mu poslao Rijeke i Osjeka i onda mu dodas sef struke i onu sliku sa calama :D, stvarno nisam ocekivo da ce se desit aman nesta konto sam stabilan klub koji svako nekolko izadje makar u LE , mislim kad vidis ko je sve ulazio , nije to SF , samo trebaju sposobni ljudi a ovi su demonstrirali nevidjenu nesposobnost i bezobraznost

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2017, 14:13

To ako je tačno onda je sve mnogo jasnije za tebe. Svi ovi što dođu jednom godišnje direktno na utakmicu i odmah kući iz Krajine, TK, juga... Naravno da je vama cvatu lale i mimoze, jer imate dodira sa FK Sarajevo i atmosferom u gradu koliko ja imam sa planetom Jupiter.
Pa i ja sam sa TK-a pa sam ogorčen stanjem kluba, rezultatima, igračkim kadrom i ljudima koji vode klub (u propast) već zadnjih 2-3 godine ako ne i više.
Nije stvar u tome, nego neko je slijep, neko nije. Neko iz Srebrenika prati propalu Gradinu u drugoj ligi Federacije i onda kad gleda Sarajevo koje se pati protiv amatera nekih, njima je to spram igra Gradine svemirski brod, pa im je okej ako se i kiksa protiv Krupe. Nemojte se uvrijedit vi iz Srebrenika, ni Lukavac nije ništa bolji, samo sam lupio primjer.

Čala otišao, Repuh ga zamjenio, oslobođeno jedno platno mjesto za naprimjer, nekoga u marketingu? Dovedite nam pojačanje u marketingu!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 14:14

Ja lično ne živim u Sarajevu al svakodnevno sam tamo. I stvarno, gdje god se na kafu sjede, priča se o fudbalu i crnjači se. Ljudi shvataju kakva je situacija. Imam raje s faksa koji su na svakoj tekmi bili, sad samo rukom mašu kad im spomeneš klub. Grad gubi zanimaciju za fudbalom zbog ovakvih lopova.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 14:24

Na vrijeme se psihički odmorih od svega, jer izgleda da tek slijedi još gore. Nakon dugo vremena godišnju ne uzeh, jer svaka marka u rukama ovih lopova je grijeh. Preletih par zadnjih stranica, konačno većina vidi kuda se ide i da je velika borba pred klubom. Nadam se da će Horde povesti neke mirne proteste prvo, bez nasilja, a onda ići prema radikalnijim mjerama ako ovi nastave sa bezobrazlukom. Uskoro bi mogli biti Sarajevo 1946 ili Sarajevo Royal Jelly, ako se nastavi žmiriti i zabijati glava u pijesak. Ovo više nije ni sekunde smiješno ni za zajebanciju!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 jul 2017, 14:24

Sad ce jos objaviti iz kluba, kako je licno Tan dao podrsku Repuhu i jutros dok je oci otvorio izgovorio rijeci, Repuh je beton, on je sef od sada! :lol:
U novi boj ...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 14:26

joker90 je napisao/la:Na vrijeme se psihički odmorih od svega, jer izgleda da tek slijedi još gore. Nakon dugo vremena godišnju ne uzeh, jer svaka marka u rukama ovih lopova je grijeh. Preletih par zadnjih stranica, konačno većina vidi kuda se ide i da je velika borba pred klubom. Nadam se da će Horde povesti neke mirne proteste prvo, bez nasilja, a onda ići prema radikalnijim mjerama ako ovi nastave sa bezobrazlukom. Uskoro bi mogli biti Sarajevo 1946 ili Sarajevo Royal Jelly, ako se nastavi žmiriti i zabijati glava u pijesak. Ovo više nije ni sekunde smiješno ni za zajebanciju!
Dobro nam došao nazad! U pravom trenutku. :D
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 14:28

joker90 je napisao/la:Na vrijeme se psihički odmorih od svega, jer izgleda da tek slijedi još gore. Nakon dugo vremena godišnju ne uzeh, jer svaka marka u rukama ovih lopova je grijeh. Preletih par zadnjih stranica, konačno većina vidi kuda se ide i da je velika borba pred klubom. Nadam se da će Horde povesti neke mirne proteste prvo, bez nasilja, a onda ići prema radikalnijim mjerama ako ovi nastave sa bezobrazlukom. Uskoro bi mogli biti Sarajevo 1946 ili Sarajevo Royal Jelly, ako se nastavi žmiriti i zabijati glava u pijesak. Ovo više nije ni sekunde smiješno ni za zajebanciju!
Još sam u šoku i nevjerici u vezi ovog sa Senadom. Morao sam ući da vidim kako ostali to podnose psihički. :lol: Jesam propustio šta bitno još?
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 14:28

joker90 je napisao/la:
Još sam u šoku i nevjerici u vezi ovog sa Senadom. Morao sam ući da vidim kako ostali to podnose psihički. :lol: Jesam propustio šta bitno još?
Rusimo upravo za koju sedmicu, samo to. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 jul 2017, 14:28

Kod: Označi sve

Leon Benko je primoran tražiti novi klub.

Hrvatskog napadača je u Olimpiji otpisao njegov sunarodnjak Igovr Bišćan.

Benko u posljednje dvije utakmice uopšte nije bio u kombinacijama te će uskoro početi tražiti novu sredinu.

Tokom svoje karijere pormijenio je veliki broj klubova. Igrao je i u BiH gdje je nosio dres Sarajeva.
Eto hajmo vratiti komplet staru ekipu kad smo vec krenuli hahahah
Sabrine mi moje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 14:31

Je li nam Crnkić još izbjeglica, zna li se išta za tog čovjeka? Koliko Advan(isto Hotićev) još ima ugovora? Zašto je Hodžić non stop klupa otkako je potpisao novi ugovor i odyebao Husaru? Niko me ubjediti ne može da Dušan nije jače desno krilo od prokletog Hebiba. Ima bolji centaršut, probojniji, sve! On i Advan bi ubijali po desnoj strani, ali Hebib ko da je od Boga poslan. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laganini1986 i 19 gostiju.