FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2017, 14:32

Bordo79 je napisao/la::facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: nisam nikakav pobornik sile i nasilja, ali jednostavno ako nema drugog rijesenja ostaje nam da se raja skupi da ih kolektivno polomimo. Kad malo bolje pogledamo igrace, svi su oni imali zapzene uloge u bivsim klubovima, kod nas nula. Isto vazi i za igrace koji su otisli, kod nas tarabe gdje god odu drugo igraju extra. Znaci do trenera je, uprave... Zato poceti sada od glave, a ne od repa. Svi mars iz kluba, al svi. fuj sta nam rade :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Kad malo bolje pogledamo igrace, svi su oni imali zapzene uloge u bivsim klubovima
Je li baš tako?
Krenimo od Tuzlaka, Ahmetović - igrao, nekad ga išlo, nekad nije, prije nego je prešao kod nas je sjedio na klupi u Slobodi. Sarić - igrao je sa Zebom, Ordagićem, imao je odličnu ekipu, popunjenu, bio je dobar, kod nas je preloš, očekivao sam više, ali sam se prevario. Ovdje mora organizovat igru, tamo nije morao jer je imao dva odlična vezna igrača, tehničara, kreatori igre i Zeba i Ordagić. Ivetić - otpisan iz Slobode, dobar je bio u Slobodi, kod nas nije loš ali bio bi bolji da ga ne šaltaju svaku utakmicu na drugu poziciju. Bekića nisam puno pratio dok je igro u Slobodi.
Novaković bio klupa u Osjeku, tadašnji Osijek se svake sezone borio za opstanak u HNL-u, konstantno.
Velkoski se i nije nešto naigrao tamo gdje je bio.
Kadušić i Mihojević su mladi igrači, odlični mladi igrači ali još nemaju iskustva da igraju konstantno dobro, ali vrijedi ih istrpiti.
Jedino eto što su zapažene uloge igrali Kuzmanović i Hodžić u svojim klubovima, i Hebibović u Olimpiku, ekipi koja se borila za opstanak.
Isto vazi i za igrace koji su otisli, kod nas tarabe gdje god odu drugo igraju extra.
A šta je sa Okićem, Simeunovićem, Kramarom, Cezarom, Emersonom, Balićem, Ćetkovićem, Krajišnikom, Oštrakovićem, Protićem, Ikandeom, Bandovićem, Purićem, Radulović, Šunjevarić, Travančić... Nisu nam ni oni valjali pa jesul proigrali poslije nas? Jesu Ku.rac.
Vi se uhvatili Bilbije, Todorovića i još par igrača i odma priča kako SVI proigraju kad odu od nas, ja, upravu ste. A posjećanja radi, Bilbija i Todorović su i kod nas bili u prvoj postavi, često bili jedni od boljih i bili su tu kad su se trofeji osvajali. Nemojte ba bit slijepi.
Znaci do trenera je, uprave...
Do svakog je, počevši od ovih uhljebljenih debila u upravi, jer oni dovode ove potrčke i ove koji će ih slušat, oni dovode igrače (amatere) i na kraju je i do igrača jer su teški amateri. Znači do svakog je, al najviše do uprave, pa onda stručnog štaba pa igrača.
Zato poceti sada od glave, a ne od repa. Svi mars iz kluba, al svi. fuj sta nam rade
S ovim se u potpunosti slažem s tobom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2017, 14:37

Kao i kod Janjosa moja podrska ide ekipi i Repuhu . mi navijaci Sarajeva ili smo glupi ili ne cemo da vidimo gdje je problem . najmanji je problem Tošo Repuh al mi cemo prvo njeg ismijavati ,pljuvati i sve ostale igrace i bivse i sadasnje Janjosa,Husrefa,Repuha,Ziju ,Dzenu koji vole ovaj klub kao i mi . a krivci su vecinski vlasnik Tan , Ilijevski koji nam stalno laze, bordovi neki kurci palci .

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 31 jul 2017, 14:38

Evander je napisao/la:Ali mene je strah da kazem sta sad predvidjam da ce se desiti. Sve sto sam rekao do sad, sva moja najcrnja predvidjanja, obistinila su se.

Sve ovo, nije dobro nikako. Zaista se bojim za opstanak kluba. Imam osjecaj da ce stecaj biti proglasen u roku dvije godine.
Molim te reci sta pozitivno slazi sebe mozda se desi :mrgreen:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 14:47

Ne smeta nama bolan sto je Repuh imenovan vec sto je on obicni pomocnik i sto moramo imati pravog trenera pred nastavak sezone! Repuhu sve najbolje ali on nije za nas nit njega ko mrzi samo sto ce on zaplatiti ako ubrzo ne ode a sve su prilike da nece jer je to ''njegov san''.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 31 jul 2017, 14:50

Ovo je sve ostalo totalno neozibljno, klub vode nekakve menadžerske organizacije, guraju se svakakvi igrači u tim. Ko god dođe ima za naše uslove odličnu platu, dvije sezone bez ijednog trofeja, blamaža u evropi sve ovo me natjeralo više da ne pratim utakmice.
Nije riješenje sada paliti, lomiti ili pozivati upravu napolje (isto je bilo i sa prošlom), po meni najbolje bi bilo bez ikakvih saopštenja, prozivanja jednostavno bojkotovati utakmice, neka Koševo bude pusto, to će im biti najbolji pokazatelj koliko je sati.
Pa vidite Vardar ljudi moji, eno imaju play-off za Evropa ligu u džepu, a možda i grupnu fazu ako sutra izdrže a šta mi imamo, you tube da po sto puta vrtimo ljeto 2014te kada dođosmo do play-offa u EL i ljeto 2015te slavlje titule?
Koliko vremena to raditi, opet jedno 10tak godina?

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2017, 14:52

Jel' još iko primjetio centaršut Bekića kod prvog gola... u milimetar, ko bi rekao :D
Amer Dupovac!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 14:54

FoSte95 je napisao/la:Ovo je sve ostalo totalno neozibljno, klub vode nekakve menadžerske organizacije, guraju se svakakvi igrači u tim. Ko god dođe ima za naše uslove odličnu platu, dvije sezone bez ijednog trofeja, blamaža u evropi sve ovo me natjeralo više da ne pratim utakmice.
Nije riješenje sada paliti, lomiti ili pozivati upravu napolje (isto je bilo i sa prošlom), po meni najbolje bi bilo bez ikakvih saopštenja, prozivanja jednostavno bojkotovati utakmice, neka Koševo bude pusto, to će im biti najbolji pokazatelj koliko je sati.
Pa vidite Vardar ljudi moji, eno imaju play-off za Evropa ligu u džepu, a možda i grupnu fazu ako sutra izdrže a šta mi imamo, you tube da po sto puta vrtimo ljeto 2014te kada dođosmo do play-offa u EL i ljeto 2015te slavlje titule?
Koliko vremena to raditi, opet jedno 10tak godina?
Bolje je za zdravlje ne pratiti utakmice i distancirati se malo, ali ne može se pustiti ovima da rade šta hoće. Taj prazan stadion im i odgovara. Mora se nešto raditi van stadiona, ako se budu već tekme bojkotovale. Moraju Horde nešto povesti, samo je problem što Horde nemaju kapacitet za takvo nešto, bar po mom mišljenju. Nadam se da griješim i da će se pokazati sposobnim, inače smo o **** do vrata. A postali smo prava SDA firma, sa uhljebima i viškom uposlenih. Zna se šta na kraju bude sa takvim firmama, zato me i jeste strah za FKS! :?
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 14:54

Rahma je napisao/la:Jel' još iko primjetio centaršut Bekića kod prvog gola... u milimetar, ko bi rekao :D
A brate ja bih smio kuću (da imam) staviti da je ofrlje ju nabio, jedan od 1000 prođe... To je k'o onaj protiv Zarije kad ga frljoknu desnom nogom nikad bolji centaršut nije izveo, a lik ljevak. :lol:
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2017, 14:55

Tjerali smo Dinu i Kusturicu dobili Kencoa i Valentina
Trazili smo da Janjos ode dobili smo Repuha
Odu Puzigaca i Rustemovic igraju Bekic Ivetic
Sta je sljedece ??
Problem je vecinski vlasnik i njegovi ljudi ili jos mislimo da nasi kradu pare ?
Tan :thumbdown:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2017, 14:55

Rahma je napisao/la:Jel' još iko primjetio centaršut Bekića kod prvog gola... u milimetar, ko bi rekao :D
Dobar je mali. :D

Joj Hadžije, kako bez čekanja opali loptu. Kako bi ono Anel povukao, predriblao golmana, igrača i onog trećeg na liniji pogodio. :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 14:57

BelminM23 je napisao/la:
Dobar je mali. :D

Joj Hadžije, kako bez čekanja opali loptu. Kako bi ono Anel povukao, predriblao golmana, igrača i onog trećeg na liniji pogodio. :lol:
Hebib bi je vukao do naplatne kućice u Kaknju.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2017, 14:57

Jedina pozitivna vijest u i oko kluba je što velika većina navijača vidi ono o čemu se već piše dvije godine.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2017, 14:59

PitarBordo je napisao/la:
A brate ja bih smio kuću (da imam) staviti da je ofrlje ju nabio, jedan od 1000 prođe... To je k'o onaj protiv Zarije kad ga frljoknu desnom nogom nikad bolji centaršut nije izveo, a lik ljevak. :lol:
Ne znam, ali meni se čini da napreduje u odnosu na prošlu sezonu. Nije ni u defanzivi Bog zna toliko loš, ono što mu ide u prilog jeste to što je lik hladniji od leda, ne paniči ni u jednoj situaciji.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 31 jul 2017, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2017, 14:59

SiouxLukavac je napisao/la:Jedina pozitivna vijest u i oko kluba je što velika većina navijača vidi ono o čemu se već piše dvije godine.
Iznenađen sam pozitivno, kao na drugi forum da sam ušao!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 15:00

Rahma je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Ne znam, ali meni se čini da napreduje u odnosu na prošlu sezonu. Nije ni u defanzivi Bog zna loš, lik je hladniji od leda.
Ili je ekipa toliko grohnula da Almir izgleda kao da je napredovao. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 31 jul 2017, 15:03

joker90 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Jedina pozitivna vijest u i oko kluba je što velika većina navijača vidi ono o čemu se već piše dvije godine.
Iznenađen sam pozitivno, kao na drugi forum da sam ušao!

slika
Samo Saraj'vo.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2017, 15:03

Rahma je napisao/la: Ne znam, ali meni se čini da napreduje u odnosu na prošlu sezonu. Nije ni u defanzivi Bog zna toliko loš, ono što mu ide u prilog jeste to što je lik hladniji od leda, ne paniči ni u jednoj situaciji.
Tačno, frajer je hladan ko špricer. :lol:

Podsjeća me na Raula. :urnebes:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 15:05

Bekicu treca sezona baca se drkica sto je dvije nabacio kako treba, a ti Pidro sjedi sa Lelicem po vistafonu, gdje vec borave. Yebite nas, dovedite crnce da nas karaju bolje ne zasluzujemo!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2017, 15:08

svi ste vi pljuvaci, poserem vam se u stau svima, jadovi jadni, bijede ljudeske, najlakse je prditi po forumu, tako se nee voli klub!
klub se voli tako sto shvatis da si prosjek i klimas glavom fino svaaku tekmu, navijaas, radujes se pobjedi, poraz prihvatis sportski jer je vazno ucestvovati.... imate prevelika ocekivanja .. puna podska urpavi, lordovima bordovima, marketingu, lakiranim noktima, strucnom stabu :salut: :salut:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2017, 15:08

Bgm prije par mjeseci kad se napise nesto protiv Tana i Valentina vecina ih je branila pricom kako su oni profesionalci i zavest ce red a da je do nasih ljudi koji kradu . jedina prava istina je da Tana boli ona stvar za FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Fouzi1, perodeformero i 11 gostiju.