Arapi su je klepali dok se kod nas pojavljivalaVarg je napisao/la:znam i ko je klepabodi123 je napisao/la:E jbg, iz Tuzle je popularna ovo ono, missica isto bila, zaboravio sam prezime a ne mogu je nać na ig
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
kako god to nismo ni ja ni ti, a kolko vidim ni Hellerbodi123 je napisao/la:Arapi su je klepali dok se kod nas pojavljivalaVarg je napisao/la:znam i ko je klepabodi123 je napisao/la:E jbg, iz Tuzle je popularna ovo ono, missica isto bila, zaboravio sam prezime a ne mogu je nać na ig
Moguće da jesam, inače toliko J*** da zaboravim da sam guzio misicu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Marsale jesil zainteresovan za privatno druženje ponude u PP?Marsal je napisao/la:.
- Donnie Darko
- Kontakt:
diskrecija zagarantovanacoelho41 je napisao/la:Marsale jesil zainteresovan za privatno druženje ponude u PP?Marsal je napisao/la:.
- ASD
- Kontakt:
Kako joj je ime.Varg je napisao/la:znam i ko je klepabodi123 je napisao/la:E jbg, iz Tuzle je popularna ovo ono, missica isto bila, zaboravio sam prezime a ne mogu je nać na ig
Ona što je bila miss fbih prošle godine, ništa posebno.
Helćo fb druženje? Bogohuljenje i psovanje uključeno u ponudu
to od mene neces saznatASD je napisao/la:Kako joj je ime.Varg je napisao/la:znam i ko je klepabodi123 je napisao/la:E jbg, iz Tuzle je popularna ovo ono, missica isto bila, zaboravio sam prezime a ne mogu je nać na ig
Ona što je bila miss fbih prošle godine, ništa posebno.
Ne koristim fejzbuk.coelho41 je napisao/la:Helćo fb druženje? Bogohuljenje i psovanje uključeno u ponudu
Au Sarme, sjebo Ivicu Osima.
Nullius in verba
US of A je fin saveznik, nikad nas nisu okupirali, ne nameću nam svoju kulturu i identitet. A najjači na svijetu.IlProfessore je napisao/la:Da tebe zanima slobodna Bosna morao bi znati da Bosna mora šurovati sa svim svjetskim igračima na geopolitičkoj sceni i imati izuzetno dobre diplomatske i sve druge veze sa državama koje ne žele da pokolju njen većinski narod kao zečeve. A te furke sami protiv svih možeš ostaviti za tribinu, dječje priče i sl.VolimTz je napisao/la: Usla je osmanska cizma i u Srbiju, Crnu Goru, Bugarsku, Rumuniju, Mađarsku, Grčku pa se ništa ne desi. Allah daje uputu kome hoće.
Pozdravio te mihajlo paša latas.
Nikakva razlika između tebe i ovog artetitisa, niti jednog od vas ne zanima slobodna Bosna.
Helco, mozda misli na onu Mazalovicku, samo mi ona pada na pamet.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Šljivićka je bila Miss FBiH ja mislim. Od kolege kćerka.

Nullius in verba
Ljepša je od ovogodišnjeg akrepa, a i od prošlogodišnjeg.ASD je napisao/la:Da, iskreno ništa posebno. Ima ih boljih po Tuzli što se bave modelingom.Heller je napisao/la:Šljivićka je bila Miss FBiH ja mislim. Od kolege kćerka.![]()
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
To je tačno.Heller je napisao/la:Ljepša je od ovogodišnjeg akrepa, a i od prošlogodišnjeg.ASD je napisao/la:Da, iskreno ništa posebno. Ima ih boljih po Tuzli što se bave modelingom.Heller je napisao/la:Šljivićka je bila Miss FBiH ja mislim. Od kolege kćerka.![]()
Jel izlaziš u Nardi?
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.