FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Navijači su puni bijesa i gorčine kao i ja ali opet nisu smijeli zviždati Robbenu jer kad nas je izvlačio svi su se klanjali.
Ovo je težak period za njega i treba dobiti punu podršku kako od navijača tako i od kluba.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
gera jaro de Boga ti ukloni ovu anketu finale bilo i proslo .
Nakon ovoga Robenn će puno teže da povrati ionako skroz poljujano samopouzdanje. :S
Al' šta možemo sad. Neka se to sve odrazi na EP, nek tu loše odigra, i onda da pravu formu i sve što ide sa tim nadoknadi u narednoj sezoni sa svojim klubom.
Al' šta možemo sad. Neka se to sve odrazi na EP, nek tu loše odigra, i onda da pravu formu i sve što ide sa tim nadoknadi u narednoj sezoni sa svojim klubom.

Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
-
- Kontakt:
Ne znam zasto vas pogadja toliko to zvizdanje Robbenu, ne brinite vi za njega proci ce jedno 2 mjeseca pa ce on progutati i onu izjavu kako vise nece pucati penale ( iako bi bilo najbolje za Bayern da ne puca) te ce ih nanovo pucati iduce sezone, barem ja tako mislim.
Sto se tice tog zvizdanja navijaci koji su prisustvovali utakmici ocigledno nisu shvatili da nije zbog Robbena izgubljeno finale, vec su vise sile bile umijesane. Mi ovdje smo to shvatili i zbog toga ga podrzavamo, valjda ce i oni shvatiti. Ipak trebate uvidjeti kako je i njima, a ne samo Robbenu, znate koliko smo svi zelili taj trofej, hebe se Robbenu sto oni njemu zvizde on ce i dalje nastaviti primati tu masnu platu, a za par mjeseci ce uveliko zaboraviti taj promaseni penal.
Sto se tice tog zvizdanja navijaci koji su prisustvovali utakmici ocigledno nisu shvatili da nije zbog Robbena izgubljeno finale, vec su vise sile bile umijesane. Mi ovdje smo to shvatili i zbog toga ga podrzavamo, valjda ce i oni shvatiti. Ipak trebate uvidjeti kako je i njima, a ne samo Robbenu, znate koliko smo svi zelili taj trofej, hebe se Robbenu sto oni njemu zvizde on ce i dalje nastaviti primati tu masnu platu, a za par mjeseci ce uveliko zaboraviti taj promaseni penal.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Okej to, nego kad smo vec kod toga (a u zadnje vrijeme nista ne pratim, ili gotovo nista) promakla mi je informacija koliko Arjen zaradjuje. Jel Nerla uspio sta izcigancitiBundesliga je napisao/la: hebe se Robbenu sto oni njemu zvizde on ce i dalje nastaviti primati tu masnu platu

Koliko Gomo prima (

Jbga, taman sam pomislio (da smo osvojili) da svi pokazemo screen ankete i da vidimo sta smo ocekivali (i sad nije kasno, ako ste za tako nesto) kad ono...GAL je napisao/la:gera jaro de Boga ti ukloni ovu anketu finale bilo i proslo .
Sta predlazes/te za novu anketu? Svakao ce biti nesto u fazonu pojacanja (sad se ispucajte, jelde Klare

Vom Jäger zum Gejagten
[quote="geronimo"]
Okej to, nego kad smo vec kod toga (a u zadnje vrijeme nista ne pratim, ili gotovo nista) promakla mi je informacija koliko Arjen zaradjuje. Jel Nerla uspio sta izciganciti
ili je Holandjanin rame uz rame Riberyju, Bastiju, Lahmu...
Koliko Gomo prima (
)? Ee, na to ce mi vec Klare odgovoriti. Ha se vrne iz Subaralanda.
Robben ti zaradjuje po novom ugovoru 750.000 € mjesecno, sto znaci da godisnje izadje na 9 miliona €.
Inace sam razocaran u tebe. @effe_sa i ja vec mjesecima vodimo diskusiju oko Gomeza i o tome vrijedi li on tih 10 miliona €, a ti ko fol ne znas koliko zaradjuje.
Sto se tice Bayerna top 5 sto se plata tice su:
1. Schweinsteiger
2. Ribery
3. Gomez
4. Lahm
5. Robben
Zadatak ! Pronadjite uljeza.

Okej to, nego kad smo vec kod toga (a u zadnje vrijeme nista ne pratim, ili gotovo nista) promakla mi je informacija koliko Arjen zaradjuje. Jel Nerla uspio sta izciganciti

Koliko Gomo prima (

Robben ti zaradjuje po novom ugovoru 750.000 € mjesecno, sto znaci da godisnje izadje na 9 miliona €.
Inace sam razocaran u tebe. @effe_sa i ja vec mjesecima vodimo diskusiju oko Gomeza i o tome vrijedi li on tih 10 miliona €, a ti ko fol ne znas koliko zaradjuje.

Sto se tice Bayerna top 5 sto se plata tice su:
1. Schweinsteiger
2. Ribery
3. Gomez
4. Lahm
5. Robben
Zadatak ! Pronadjite uljeza.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
@ Geronimo
Eto odgovori ti Amerosm, koliko znam Robben je prije novog ugovora zaradjivao 7 milki, a sad znaci 9. Eh pa nema se sta ljutiti na zvizduke
. A sto rece Amerosm kao nisi primijetio koliko puta je covjek pomenuo tih 10 milki za Gomeza
.
Eto odgovori ti Amerosm, koliko znam Robben je prije novog ugovora zaradjivao 7 milki, a sad znaci 9. Eh pa nema se sta ljutiti na zvizduke

@BuLI, Robben je imao dosta manja primanja, kakvih 7 miliona.
Oko Gomeza sam postavio zamku (
) jer hocu da vidim koliko nas Klare prati.
Inace, lipog Maria vise bije glas zbog odstete nego zbog primanja. Oko te cifre se uopste ne cudim i kada sam nekima govorio za te plate, ostali su zabezeknuti.
Pizza je imao u jednom Bremenu 4,5 mio, sta mislite da ce kod Bayerna biti manje?
@amerosm, razocaran sam i ja u tebe ako si mislio da ja gotivim Gomeza (a jesi, sudeci po zadnjim postovima).
Nesto si ti to pobrkao jarane.
Oko Gomeza sam postavio zamku (

Inace, lipog Maria vise bije glas zbog odstete nego zbog primanja. Oko te cifre se uopste ne cudim i kada sam nekima govorio za te plate, ostali su zabezeknuti.
Pizza je imao u jednom Bremenu 4,5 mio, sta mislite da ce kod Bayerna biti manje?

@amerosm, razocaran sam i ja u tebe ako si mislio da ja gotivim Gomeza (a jesi, sudeci po zadnjim postovima).

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Misljenja sam da bi Bayern stvarno trebao poceti smanjivati te ipak astronomske place, na stranu sto je ovo Bayern gigant Njemackog fudbala, ali sto je previse previse je, koliko izdvajaju na plate, mogli su komotno dovesti jednog odlicnog igraca. Jbg ljudi prate trend, vide City i ostali bogataski klubovi dizu plate, pa i oni poceli, valjda se boje da bi igraci odbili uopste potpisati ugovore bez tolikih primanja ( a mozda i bi ko zna ). Izgleda nema vise onog starog srcem za klub, mogli bi oni prezivjet i s 6 miliona, a ne 10. Nisu valjda toliki porezi, pa da ne dobiju mnogo novca.geronimo je napisao/la:Pizza je imao u jednom Bremenu 4,5 mio, sta mislite da ce kod Bayerna biti manje?
Totalno sam kontra ovog. Mislim da nakon sto je produzio ugovor,da od ovog nema nista. Robben je vjerovatno iziritiran ovim svime,al na kraju krajeva nea sansi da ga Uli pusti...Wesley Sneijder je rekao: "Kad je riječ o meni, Robben na ljeto dolazi u Inter." Rekao je da je ovo skandalozno (zviždanje), i da niko iz Bayerna nije Robbenu pružio potporu poslije subote.
Stern des Südens
- brzitesanj
- Kontakt:
Jupp je rekao da je to sasvim normalno, s obzirom na to što se sve desilo.
Upotpunosto se slazem sa Juppom ,svi Bavarci su srcem zelili da njihov tim podigne pehar LP i sasvim je normalno da su navijaci isfrustrirani nakon onakve subote ipak je Arijan fulao odlucujuci penal Treba sada Holanđaninu pruziti podrsku sada mu je najpotrebnija
Upotpunosto se slazem sa Juppom ,svi Bavarci su srcem zelili da njihov tim podigne pehar LP i sasvim je normalno da su navijaci isfrustrirani nakon onakve subote ipak je Arijan fulao odlucujuci penal Treba sada Holanđaninu pruziti podrsku sada mu je najpotrebnija

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Plata Robbena je iznosila 5 mil prije ovog produženja e sad ako je tačno da prima 9 mil onda je ovo previše s obzirom da odigra nekih 60% utakmica u sezoni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za Robena je najrealnija i najbolja opcija da ode iz Bajerna što bih naravno i ja volio
nakon svega što je pokazao u ovoj sezoni..
- brzitesanj
- Kontakt:
Tesko da sada ode nakon obnove ugovra(koji ako se nevaram traje do 2015)ali ovaj nas je holanđanin nebrjono puta izvukao od kada je dosao iz Reala 2009. godine i postigao je mnogao vaznih golova za Bayern (zbog cega je i doveden iz Reala) ove ga sezone nesto pravo ne ide (mogao je dosta odlucujucih golova zabit u Bundesligi ove sezone JOJ kad se sjetrim penala protiv BVB-a u Bundesligi
) 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa zar mislite da bi osvojio Bundesligu i da je pogodio onaj penal, koji je bio za izjednacenje. Dortmund do kraja nije vise izgubio niti jednu utakmicu, a s obzirom koliko imaju jakog trenera sto se tice psihologije, sumnjam da bi uopste kiksali do kraja.
Da je penal bio za pobjedu, tek tada bi se moglo tugovati za istim.
Robben je majstor, to niko ne moze poreci, a to sto je u losoj formi je ako se uopste moze reci da jeste, je jedan normalan proces koji prati svakog igraca. Niko ne moze biti na vrhuncu cijelu sezonu.
Podrsku mu moraju pruziti, to je neminovno. Kada je Ribery mogao biti tretiran na najbolji nacin nakon svih dogadjanja koja su ga pratila, zasto to ne bi ucinili i sa Robbenom?
Ja sam siguran da ce se on iskupiti za svu tugu nanesenu navijacima, a tada ce ga svi dizati u nebesa i hvaliti a kada je potrebno malo podrske nema nikoga. Najgore od svega je sto mnogi zele njegovu prodaju, a nisu svjesni koliko bi izgubili njegovim odlaskom.
Da je penal bio za pobjedu, tek tada bi se moglo tugovati za istim.
Robben je majstor, to niko ne moze poreci, a to sto je u losoj formi je ako se uopste moze reci da jeste, je jedan normalan proces koji prati svakog igraca. Niko ne moze biti na vrhuncu cijelu sezonu.
Podrsku mu moraju pruziti, to je neminovno. Kada je Ribery mogao biti tretiran na najbolji nacin nakon svih dogadjanja koja su ga pratila, zasto to ne bi ucinili i sa Robbenom?
Ja sam siguran da ce se on iskupiti za svu tugu nanesenu navijacima, a tada ce ga svi dizati u nebesa i hvaliti a kada je potrebno malo podrske nema nikoga. Najgore od svega je sto mnogi zele njegovu prodaju, a nisu svjesni koliko bi izgubili njegovim odlaskom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Volim Bajern ali upamtite da staklenko neće odigrati u sledećoj sezoni
više od 15-ak utakmica,pa vidjeli smo svi da on nemože više ni jedan na jedan da igra
ima priliku na predstojećem euru da me damantuje,volio bih da griješim
ali mislim da je on svoju najbolju utakmicu već odigrao..Pozdrav svim Bavarcima
više od 15-ak utakmica,pa vidjeli smo svi da on nemože više ni jedan na jedan da igra
ima priliku na predstojećem euru da me damantuje,volio bih da griješim
ali mislim da je on svoju najbolju utakmicu već odigrao..Pozdrav svim Bavarcima
- Centre forward
- Kontakt:
Još poodavno zamolih kolege Bavarce da neko(i) od njih napise nas medjusobni skor sa R.Madridom.Ne vidjoh to nigdje i propade mi opklada.Ost'o sam kratak al' nejse.'Fala opet
.Sto se tice Gomeza, da, misljenja ce uvijek bit podijeljena.Covjek cijepa protivnicke mreze i po tom pitanju je u top 5 na Dunjaluku.Iskreno Edin mi je drag igrac al' volio bih da dodje neki second striker neki trkač neko ko ce rasteretit Mariona.Kako bi se formacija ponašala sa dolaskom Edina tesko je reci.Nikako ne bih volio( u slucaju njegovog dolaska) da igraju on i Marion zajedno.Dva klasicna špica sidraša, to nikako.Da taj jedan spic koji ce igrad iza Mariona a ispred desetke.Spominjali ste Falcaa.Strasan igrac
deff samo kolike su sanse da nasa uprava zagrize za ovog momka i da odrijesimo kesu.Mislim da bi on bio dugorocno rjesenje a i fali nam Latino
amerikanaca u timu
.Sto se tice Holandeza, nema sanse da ode bar po meni.Produzen ugovor i to je to.Nego spominjali ste neke bombe ovdje ali i one bombe sto se tice pojacanja.Mene samo zanima koliko ce se zaista napraviti ovog ljeta, da li ce se cekati zavrsetak EP jer su neke promjene prijeko potrebne.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Onda je do mene, jer kada sam ja istog za vrijeme utakmice Bayern - Real kritikovao - prije nego li je dao GOL - ti si mi kasnije odgovorio bolje ti je sto si sve povukao bio sam spremio post za tebe.geronimo je napisao/la:
@amerosm, razocaran sam i ja u tebe ako si mislio da ja gotivim Gomeza (a jesi, sudeci po zadnjim postovima).![]()

Sto se Robbena tice moram reci da sam iskreno razocaran upravom Bayerna. Ocekivao sam drugaciju reakciju KHR, Heynckesa, a UH dosad nije dao izjavu iako sam za njega siguran da ce hebati sve po spisku. Takodjer jos jednom svaka cast Neueru i Schweinsteigeru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Slazem se u potpunosti, sto se mene tice on je zavrsio u Bajernu, bolje ga utopit za dobru lovu dok jos mozemo i dovest svijeze pojacanje.bajern100 je napisao/la:Za Robena je najrealnija i najbolja opcija da ode iz Bajerna što bih naravno i ja volio
Volim te Zeljo!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Upravo to svaka im cast. Dosli po Robbena i odveli ga gdje su smjesteni najvatreniji navijaci Bayerna. Hebace njima UH majku preko medija.don_burza je napisao/la:Manu i Basti kod navijca sa Robenom za aplauz
svaka im cast
Cak se i kod pojednih igraca Holandije vidjelo da izbjegavaju da mu dodaju loptu. Slobodnoa lijeva strana, a oni se okrecu i uposljavaju igrace koji su zatvoreni na desnoj strani.
a prije par mjeseci Neuera su tako vodili navijacima

kako se stvari mijenjaju

bilo kako bilo,zvizduci neopravdani.
od stare slave se ne zivi,ali opet,previse je uradio da bi se zaboravilo zbog jednog promasenog penala,pa cak i ako nas je kostao titule.
gdje su bili stoperi kad je Drogba dao gol za 1:1?
ne postoji generalni krivac.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.