Ne ocekujem pamet sa tvoje strane da bi znao sabrati 2 + 2.Mamba21 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:27Pregovara li Zula još sa Diglisicem?OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:24Ja pisem samo ono sta znam. I za to se zakunem reda radi i na kraju to uvijek ispadne tacno![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne vidim kakve veze ima celik sa ovom temom?
Krenuli ste spamati sa off topic vise nego svrakino
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa oni nisu normalni.PeakyBlinders je napisao/la: ↑10 feb 2022, 22:42Haj se ti bori sa plavom mitologijom ( stvar filozofije ).
Amerika, Turska, Njemačka... u svojim predsedničkim kancelarijama imaju članske.
Selam od grupe jedna kartica jedan član. 5000 pravih.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2022, 23:00Ne vidim kakve veze ima celik sa ovom temom?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
Hahahahaha
- Kontakt:
Trebao si napisati Selam od grupe ubise me kompleksi. Vidjeli smo da i kod vas ide registracija bez jmbg. Online sve to prodje lagano. Zamisli koliki si kompleksas kad skupljas ove clanske i gledas ko se uclanio u FKZ. Reci hvala vam da vi niste imali ovu akciju ne bi se nas uclanilo 2000 i to je to.
Prica se da ukoliko FKS osvoji kup da ce Mirvic dat 100000 KM da se raja uclani da imate vise od 10000 clanova.
Prica se da ukoliko FKS osvoji kup da ce Mirvic dat 100000 KM da se raja uclani da imate vise od 10000 clanova.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jesu li ovo kone izmislile novo takmicenje sa nama (poredjenje aktivnih članova) pošto na terenu vec 10 godina ne mogu nista osvojiti (sem onog kupa).
Kakvi likovi sunce ti

Kakvi likovi sunce ti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vi, koji učlanjujete mikrovalne ste zadnji koji trebaju da cirkuzaju na nešto tako. Za vas se ne priča, nego se zna. E zamisli učlaniš Merkelovu, Erdoana, Trampa i sl. i onda dođeš s pričom "Hamo jarane jesi vidio nas, imamo najviše članova". THE MITOMANS at their finest.Hahahahaha je napisao/la: ↑10 feb 2022, 23:16
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pa mene bi bilo stid komentarisati navijace ,manijaci su ispred hordi jedno 5 klasa trenutno kvalitetom a o organizaciji da ne pricam ,nikad ovolika razlika nije bila u zadnjih 15 tak godina jer ono sto manijaci mogu za dan organizovati horde ne mogu za 3 mjeseca ,sreca im je ima rezultata malo pa ih po 50 nema na utakmicama
Kako cemo Husicu vratiti izmisljeni dugsvrakino1921 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 20:27Brojni Mirvićevi potezi naišli su na pohvalu kod armije navijača Sarajeva, a Mirvić je sada poslao zanimljivu poruku.
Naime, na mreži Linkedln je poručio da će ukoliko FK Sarajevo osvoji Kup BiH, od njega poklon biti autobus sa velikim grbom kluba.
Navijači Sarajeva su oduševljeni zbog ove poruke Mirvića, a nadaju se da će i nogometaši te stručni štab osvojiti trofej Kupa.
Kakav apsurd u mojoj voljenoj BiH
Znaci imase al porez Drzavi dug od 612 000 KM
Jel ima itko od inspekcija da ih pita zasto ne keshiraju porez voljenoj BiH
Koje rate ba
Pa sta je ovo
To i jeste cilj i sva prica i okolo se vrte da nastele tu imovinu nekom podobnom
Hahahah svakakvih pokemonaCuspajz je napisao/la: ↑10 feb 2022, 23:44Pa mene bi bilo stid komentarisati navijace ,manijaci su ispred hordi jedno 5 klasa trenutno kvalitetom a o organizaciji da ne pricam ,nikad ovolika razlika nije bila u zadnjih 15 tak godina jer ono sto manijaci mogu za dan organizovati horde ne mogu za 3 mjeseca ,sreca im je ima rezultata malo pa ih po 50 nema na utakmicama
Zar još ne možete da prebolite članske?
Svako malo članovi se spominju, a jel ono kod vas treba JMBG?
Svako malo članovi se spominju, a jel ono kod vas treba JMBG?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Mene jucer pitar uclanio kod vas iz zajebancije jer sam ja njega kod nas. Kazes JMBG I 5000 pravih? MitomančinePeakyBlinders je napisao/la: ↑10 feb 2022, 22:42Haj se ti bori sa plavom mitologijom ( stvar filozofije ).
Amerika, Turska, Njemačka... u svojim predsedničkim kancelarijama imaju članske.
Tu su i bivši igrači koji ne kaskaju sa filozofijom za njihovim ljubimcima.
Imamo i neke utvrde mitomanije. Valjda se pika kao jedan član.
Imamo i neke šaljivđije u ovim trenutcima.
Evo i allarahmetile dvaput učlanjen (što se zna).
Selam od grupe jedna kartica jedan član. 5000 pravih.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Nemojte biti bezobrazni prema navijačima Željezničara na ovoj temi, cijenite ih dok su još tu, poslije će vam biti žao kad Željkana ne bude..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sinmax namještaj će da nadživi NK Željezničar...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesul’ ih ugasili?
Trenutno korisnika/ca: Ledara, tutankamon1905 i 18 gostiju.