nisam vidio drugi gol, ali penal je u najmanju ruku diskutabilan, smijem se zakleti da je bilo vani, plus ima onaj jedan ugao iz kojeg se moze zakljuciti da je Mendy uradio ''Bruno Fernandes'' skok u sesnaesterac i vidno dajvao...
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Pa da nepoznavanje pravila je glavni problem forumasa
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Dobar je bio Slippy Dži

Koliko su se radovali uvodjenju VAR tehnologije i vidi sad opet im ne valja.
Nije nepoznavanje pravila glavni problem nego razlog sto sudija ne ignorise pravila.
Jos 5 bodova.
Neka se protivnici prvo potrude da daju gol, pa će se imati čemu nadati 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nekome je trollanje cini se opet preslo u retardaciju.
- anonymousHD
- Kontakt:
2 titule u 12 godina i njima smeta, pa ja bi vama lp poklonio 1, jbt, imate 2 u 12 godina. Sramota.
Jbte nakon svake utakmice Reala se priča o sumnjivim odlukama i suđenju. Jad od kluba.
Pa kad hoće od svega da naprave sumnjivu situaciju. Mediji malo zatalasaju, a ljudi vole dramu i sranja.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
A Real u svemu tome nevin 

Bas dobro zvuci.
Slicno kao Uefalona,bas je prirodno.
Neusiljeno.
Slicno kao Uefalona,bas je prirodno.
Neusiljeno.
Istina.anonymousHD je napisao/la: ↑11 jul 2020, 03:002 titule u 12 godina i njima smeta, pa ja bi vama lp poklonio 1, jbt, imate 2 u 12 godina. Sramota.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Strah ga da napise sta misli pa postavlja sliku
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zidanea porede sa Xavijem, haha
Kradu nas iz kola u kolo.

Kradu nas iz kola u kolo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
3 u 11. Poteskoce sa sabiranjem izgledaanonymousHD je napisao/la: ↑11 jul 2020, 03:002 titule u 12 godina i njima smeta, pa ja bi vama lp poklonio 1, jbt, imate 2 u 12 godina. Sramota.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.