RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 03 okt 2013, 21:34

SAMO BI MORAO PREĆI NA ŽVAKAĆE KAO FERGUSON,JER JE PUŠENJE ZABRANJENO. :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 okt 2013, 23:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ja bih stavio duha na def veznog da pokriva greske drugih , mv
Za 10ku pun je ideja onako mislilac. Pastrmka li jevi il desni bek
Da lomi I da se svadja sa sudijom za kapitena.... zizu smiruje I govori
Kao miske ne mozemo ovako.cemalovica za centarfora
:lol: :lol: :lol: A ti kao sir Bobby Charlton za trenera. Derali bi sve redom. Dobar dobar :lol: :lol: :lol:
Jedino pod uslovom da svi potpisu ugovor kao kod Mihajlovica. Prva stavka da cete zivjeti sportskim zivotom ;). :mrgreen: Obecavam stabilizaciju i juris na evropu ;).
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 okt 2013, 03:27

Eto Nedima,Nedime jesi li to tiiiii,Nedimeeee :D

Treba covjeka podrzati,mlad je ambiciozan i zeljan dokazivanja,vidit ce mo hoce li ista napraviti od ovih igraca.O kritikama i ocjenama na polugodistu ;) ,do tada podrzati i klub i novog trenera

IDEMOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII(po bodove u Vezirgrad)

P.S.Zlaja i Zolj na stoperima mi zadaju strah u kostima
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 okt 2013, 10:03

Na kraju krajeva,Nedim i nije tako loš izbor.
Usotalom,rezultate ćemo vidjeti uskoro.
Numera dobrodošlice za Neđu.

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 04 okt 2013, 11:14

Za Pirekta
slika

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 okt 2013, 11:39

Istina za Vedrana!!!

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 04 okt 2013, 14:27

duh je napisao/la:Haj malo spustiti loptu. Ko ista zna o ovome klubu samo je jedan TATA JOLE POKOJ MU VJECNI DUSI .
Sto se tice trenera malo sam gledao i citao cini se da Feja ima i rep i sredinu i glavu. Da vrlo dobro zna sta radi bar je tako izgledalo u olimpiku.Mislim da je dobar izbor i da bi sa nekim cvrstim nastupom prema nasim razmazenim igracima mogao uspjeti. Biti nemilosrdan kaznjavati ko god zasere izvinjavam se na izrazu. Neznam kako je spreman Pejic ,mislim da je pravi igrac (gledao sam ga u par utakmica prije i u prijateljsikm tekmama). Ja bih probao staviti Peju na beka a letu gurnuti na krilo gdje mu je inace pozicija , a na drugu stranu Maletica na beka gdje je i igrao u repki a Dinu naprjed .Jusufa i Ramu u sredinu .Mislim da malo treba i Mirzu i Sefkiju ohalditi[/b].Opet kazem ovo je samo razmisljanje moje interesuje me vase misljenje
Hmmm, eto te kao Mr.Rotacija :mrgreen: . Ne znam Šefku lično, možda neko od vas i zna pa će me ispraviti, ali šefku bi, po mom mišljenju, trebalo etablirati kao vođu ove generacije,dakle kao igrača kome je neupitno mjesto u timu i kao igrača od kojeg se očekuje da kad nikome ne ide on uzme stvar u svoje ruke i riješi utakmicu ili povede druge za sobom.

Ja ne vidim drugog...a vođa nam treba.Al opet, postoji onaj drugi dio koji ja ne znam,pa je možda ovo samo i lupanje :mrgreen:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 okt 2013, 15:05

Ma kakvi, pa nije Raul :mrgreen: Ja sam ubijedjen da ce Sefko jednog dana preci u Zrinjski :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2013, 17:44

Rodjeni hajmo sutra uzet 3 boda koja ce nas prikljuciti u gornji dio tabele. Feja dobro ih poslozi da slavimooooo da slavimoooooooo. Forza Velez ljubavi moja
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 okt 2013, 18:26

PREDSTAVLJEN NOVI ŠEF STRUKE „ROĐENIH“

Nakon nekoliko turbulentnih dana u kojima je uzdrmana atmosfera oko kluba, medijima su se danas obratili čelni ljudi „Rođenih“, a prilika je iskorištena i za predstavljanje novog trenera Nedima Jusufbegovića.

- Nakon svega što se desilo proteklih dana, Upravni odbor je regovao na način da je dogovorena saradnja sa Nedimom Jusufbegovićem. Iako je relativno mlad trener mišljenja smo da ima dovoljno iskustva iza sebe i posebno što je važno da poznaje našu ligu. Naše ambicije se nisu promijenile. Mi smo na početku ovog projekta, prije dvije i pol godine, zacrtali da stabilizujemo klub i da evo u ovoj sezoni napravimo i rezultatski iskorak, istakao je Adis Čevra, predsjednik Veleža.

Upitan da prokomentariše podršku koju su dobili u saopštenju KN Red Army, Čevra je istakao:

- Kada je u pitanju podrška, ona je uvijek dobro došla, posebno kada dolazi od navijačke grupe. Međutim, treba da je jasno da smo mi u proteklom periodu radili timski i da je napad na nekog iz našeg tima, bio napad na čitav tim. Ova Uprava je do sada radila transparentno i tako će biti i dalje, ali dešavanja tokom utakmice sa Zvijezdom značajno su poljuljala daljnji angažman ljudi za rad u Upravnom odboru, ali i onih prijatelja kluba koji su do sada radili sa nama. O svom daljem angažmanu razmislit ćemo, a svakako da ćemo zatražiti i sazivanje skupštine. Ponavljam dešavanja na utakmici sa Zvijezdom i verbalni i svaki drugi napad na jednog od naših članova kluba značajno su uticala na daljnji angažman ljudi koji su do sada kao prijatelji našeg kluba podržavali Velež. Nismo ne ozbiljni, okončat ćemo polusezonu do kraja, ali nakon utakmice u subotu sve drugo je pod znakom pitanja. Mi smo nakon dogovorenog sporazumnog raskida ugovora sa trenerom Rahimićem obavili razgovor za njegov angažman u omladinskoj školi, što nam je bila i želja, međutim on je odbio bilo kakav angažman. S druge strane radom direktora Tanovića smo i više nego zadovoljni i on je jedan od tima ljudi koji je mnogo doprinio stabilizaciji kluba, te ćemo porazgovarati o njegovom daljnjem angažmanu u klubu, jer želimo da ostane do kraja sa nama, istakao je Adis Čevra.

Sportski direktor Admir Velagić naglasio je zadovoljstvo dolaskom Nedima Jusufbegovića na klupu Veleža.

- Mislim da je Nedim Jusufbegović mlad i ambiciozan trener. On poznaje ligu i tu će biti od velike pomoći. Dešavanja koja su se dogodila u klubu posljednjih dana narušila su atmosferu u klubu, posebno jer smo sve radili kao jedan tim. Ovim putem želim da naglasim da sva neka imena koja su se pojavila u medijima čista su besmislica. Ja više ne znam kako da utičem na ljude da ne slušaju “mahalske priče“. Ponovo se desilo, slično kao i sa Zoranom Rajovićem, da nešto što je izmišljotina postane i vijest. Tako je bilo i sa svim ovim imenima koja su se vrtila u javnosti proteklih 2-3 dana. Oni nisu bili ni u kakvoj kombinaciji, niti je iko razgovarao sa njima, rekao je Velagić.

Nakon riječi čelnih ljudi Veleža, medijima se po prvi put u ulozi šefa stručnog štaba Veleža obratio i Nedim Jusufbegović.

- Prije svega želim da istaknem da mi je drago da sam trener Veleža i da mi to predstavlja čast. U periodu dok sam igrao imao sam lijepe uspomene, nadam se da ću iste imati i kao trener. Mogu reći da sam solidno upoznat sa potencijalom Veleža, posebno eto što smo i u proteklom periodu igrali nekoliko utakmica. To je ekipa koja po svojim kvalitetima može da konkuriše za sam vrh tabele. Želim prije svega da stvorimo jedan pobjednički mentalitet. Možda je u protekle dvije godine bilo dobro i dovoljno da Velež bude 6-7 mjesto na tabeli, ali to više ne smije biti dovoljno. Mi moramo, da tako kažem, ići prema prvoj poziciji prema pobjedama, pa da onda budemo zadovoljni. Da li ćemo svaki put pobjediti, naravno, to nije moguće, ali to treba da nam je cilj, istakao je Jusufbegović.

O sutrašnjoj utakmici u Travniku je naglasio:

- Sudbina je htjela da sam prije 15 dana sa Olimpicom igrao u Travniku. Mi se ne smijemo zavarati i upasti u neko stanje „lako ćemo“. Travnik nije ni naivna ni loša ekipa da imamo pravo to da kažemo. Opet s druge strane pokušat ćemo da nametnemo da se Velež, da tako kažem, mnogo više utiče na igru u sutrašnjoj utakmici. Ne možemo preko noći promijeniti mentalni sklop i stvoriti pobjednike, ali tako treba da se postavljamo počev od sutra u Travniku, naglasio je Jusufbegović.

fkvelez.ba

bez lažne kurtoazije, ali ovaj prvi boldirani dio, mene u ovom trenu više zanima nego rezultati, zato što bi eventualni odlazak ove uprave na polusezoni, značio bacanje pod nogu sveg onoga urađenog u protekle tri godine.
ali eto bit će sjednica uskoro, pa će valjda svebiti abd OK! :?

ovaj drugi dio govori da oni žele ipak ostanak Tane na nekoj drugoj funkciji, kao što su nudili Ibri, koji je odbio, jer realno, on je ipak jedan od zaslužnih za stablizaciju.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 okt 2013, 19:20

Ovo je jako lose.
Ne daj Boze da do toga dodje. Djaba nam onda i trener i igraci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 okt 2013, 19:43

Samo da kažem, da mi je jako drago što u posljednje vrijeme, sve više vijesti o klubu izbacuje ss.ba.
Nadam se da će ljudi, koji su radili u cilju boljeg Veleža, i dalje ostati na funkcijama na kojima jesu i koje vrše trenutno u klubu.

Sretno momcima protiv Travnika. Trebat' će im, u to nema nikakve sumnje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 04 okt 2013, 20:30

Šta bi sa onim padobrancem što je lafo trebo studirat u BiH pa da usput trenira Velež? :lol:
Treba mu se javno majke naprcit jer nikakvih kontakata sa levatom nije bilo!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 okt 2013, 20:33

apsolutna podrška ljudima koji su trenutno u klubu i koji su uspjeli vratiti dugovanja koja su gušila klub, a realno boli me qurac šta neko misli o njima, jer je uspjeh u ovoj vukoyebini od države jedan klub kao što je velež držati stabilnim, i poruka njima ako čitaju:

NE IDITE SADA IZ VELEŽA, KADA SU NEKE STVARI DOŠLE NA SVOJE MJESTO, JER VAŠIM ODLASKOM ODE VELEŽ U HELAĆ! :cry:

NE DAJTE DA SADA, KADA JE PREKRETNICA, DA ČETVEROGODIŠNJI RAD ODE NIZ RIJEKU!

FORZA VELEŽ
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 04 okt 2013, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2013, 20:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Ovo je jako lose.
Odma prosipanje pesimizma. Ma sta te briga uvijek imas LA Dodgerse :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 okt 2013, 20:36

Sve osim pobjede u travniku je katastrofa u koliko zaista zelimo u gornji dio tabele
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2013, 20:40

Dajte ljudi sta vam je? Nece oni iz Veleza. Dobro je njima zato pustite te njihove foluske koje koriste da skinu dalji pritisak sa sebe ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 okt 2013, 20:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Ovo je jako lose.
Odma prosipanje pesimizma. Ma sta te briga uvijek imas LA Dodgerse :lol: :lol: :lol:
Bolje LA Dodgers nego Faecal Encephalopathy.
:mrgreen:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2013, 20:58

:lol: :lol: :lol: dobra dobra. Ja primam sale na svoj racun za razliku od tebe koji se primas ko junac :lol: :lol: ali dobro bar nam je zajednicko da volimo isti klub. Druze ziv bio i kao sto sam rekao ako se podjemo raspadat kao sto slutis dodgersi,metsi ili yankies-i budwaiser hotdog i udri :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 okt 2013, 21:14

Ti ne primas shale,
nit se primash ko junac...
Ti samo primash u pakash. :mrgreen: :lol:

A nek se sve drugo raspadne, samo nek Velez ostane. Pa ti uzmi sta hoces i udri po cemu hoces.

Ja i sad tvrdim da je bila velika greska otpustit Rahimica, i nemogu da vjerujem da su to uradili, ali ipak kad se sve sabere, ti ljudi u upravi su do sad uradili dosta toga dobrog za Velez i bilo bi jako lose da oni sad odu. Pa bi li trener Olimpika prije 3 godine otiso iz Olimpika u sred sezone da dodje u Velez?

Nema teorije.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.