Šta je sad? Niste zadovoljni što je Repuh trener, pola nas priča kako treba davati šansu našoj djeci ali treneru ne.
Jok eto trebao je doći neki Njemac, Hrvat, Srbin ili trener tipa Jesic pa da ga za jedno tri mjeseca smjene i on ode sa 200 milja od raskida ugovora.
Onda bi nas većina pisala kako se pare dijele sa nekim, kako ima talova, kako je uprava dno dna ( za neke se i ja slažem da ne trebaju biti u klubu).
Repuhu želim svu sreću svijeta i da mu dragi Bog pomogne da ovu ekipu odvede do titule.
Što se tiče uprave kluba, moje je mišljenje da ne treba mijenjati sve. Ilievski je došao prije 7-8 mjeseci i već bi mu glavu skidali. Lik znači nije za to vrijeme mogao ni da vidi s kim sve radi. Ovde se ciljano neki ljudi u klubu postavljaju na tapet da bi se drugi zaštitili.
Duljevic je za mene ispao miš što nije želio da produži ugovor, ali koliko je kriv on imaju i oni u klubu koji krivicu snose još više. Za ovaj status na fb profilu kapa do poda i ja mu želim sve najbolje u karijeri.
Zadnja izmjena:
Chlan, dana/u 01 avg 2017, 06:08, ukupno mijenjano 1 put.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.