Nisam . Ostali 15 tak utakmica izmedju Sarajeva,Borca,Zrinjski,Zeljeznicar,Velez je bilo vise manje korektno . Ponavljam Borac je napravio razliku na malim utakmicama i na bodovima od ekipa iz rs koji im ne smiju otkunuti bodove.Pendulum je napisao/la: ↑22 feb 2026, 20:48Jesi zaboravio utakmicu Borac-Velež?bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 20:09Treba biti realan i reci u derby utakmicama ove sezone sudjenje korektno . Ono gdje je Borac ove godine napravio razliku su male utakmice odnosno bodovi od ekipa iz rs.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jbg sudbina 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma de, ne zahebavaj...OldTownDistrict je napisao/la: ↑22 feb 2026, 20:29Izgleda da prelaze kod malih plavihVanja8 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:57Sta je sa Mamicima ???OldTownDistrict je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:46FK Željana tema je ljepota za oci. Od Arnautovica
pa do Mamica![]()
plus Arnautovic plus pomocni trener S04 plus Inzaghi na klupi plus liga prvaka finale…
Ti nas izgleda hoces da zavadis sa konama...
Pa ljudi nas svaku vece ubise sa pitanjem, kako smo dozvolili da nam presudjeni kriminalci vode klub ?
Malo cu ja tebe ispratiti, nemas ti nikako dobre namjere...
E čuj kad bi mogli preoteti Mamiće...

F I L O Z O F I J A !!!
F I L O Z O F I J A !!!
- jurisicduska
- Kontakt:
Dakle odluka strateškog partnera je da ulaze svoj novac sa zagarantovanim povratom. Naravno njemu je u interesu da zeljeznicar pravi novac i da on zaradi jer kako drugacije. I sve to u zamišljenom scenariju izgleda super, vi napredujete, igraci se prodaju, on zarađuje. Ali sta se desava kad vi budete 6-7-8 ? Ne prodajete igrače, ne igrate Europu ? Ima li neki plan za takve stvari ?
Eh sad mene zanima Amar se naziva kamatarom, sad ste legalizovali kamatu kroz skupstinu (bar namjeravate) i to vam ne smeta. Zanima me što Sanina ne nazivate kamatarom je li to iz razloga sto jos nije aktivirao kamatu ili mislite da ce neke pare on halaliti klubu ili kako ? Normalno pitam. Mislim i vi znate da strateski partner investira i želi taj novac nazad. Kako vi generisete taj novac ? Ovako sigurno ne.
Covjek na skupstini jasno na video linku porucio da ga ne zanima mijesanje u sporstki segment kluba i da njega samo zanima da da novac i da se taj isti novac sa propisanom kamatom njemu vrati.
Amar se naziva covjekom koji je sve radio, sad trenutno daleko nekompetentniji covjek sjedi i sve odlucuje, on je i direktor i predsjednik i uprava i sportski direktor i sve ostalo i to vam je sad legalizovano i nema problema i tom se covjeku vjeruje a na osnovu cega, je li ikad samostalno vodio sportski klub i kakav rezultat ima. Koje su reference da mu se povjeri kompletan klub na upravljanje.
Postavio trenera na prijateljskoj osnovi uopste ne gledajući kompetencije doveo igrače na preporuku bez oformljene skauting mreže koja je te igrače pratila da li se uklapaju ili ne uklapaju u nasu ligu, sistem, dugoročni plan. Ovo nije rekla kazala Slavisa je Nijazov prijatelj i tako je doveden. Je li to normalno u sportskom kolektivu da ti dovede neko druga da ti vodi prvu ekipu. Na to ti dovede i 10 igraca ne gledajući potrebe ekipe pa umjesto krila i napadaca dobijes 3 vezna nekakva a gori ti gore ne možeš dati gol nikom. Je li to dio plana i vizije ? Pitam normalne navijace. Zar nije najavljena rekonstrukcija nekakva. Je li borba za opstanak mogla uz čuvanje osnovnog identiteta radničkog kluba ?
Na to sve statut vam se ne usvoji. Mora se vratiti na skupstinu , ne ovu sad nego onu od 45 clanova a para i para se potrošilo ? Imate li neku B opciju ?
Sta cemo sa najgorim nizom u historiji kluba ? Koje je rješenje da se to prevaziđe ?
O kakvom sistemu govorimo kad je fb i forum otjerao 4 prvotimca od kojeg su najmanje 2 igrala ozbiljnu ulogu kod trenera koji je prošao pripreme s njima ? Ko je odlucio da se proda najbolji stoper 3 dana pred prvenstvo i dovede penzioner koji se oprostio od fudbala za 3x vece pare ?
Imate puno pitanja kojim se trebate pozabavit ali radije ovdje provodite vrijeme ismijavajući zarez slovo ili pricate o posjeti koja vam se usput prepolovila i vise od toga.
Eh sad mene zanima Amar se naziva kamatarom, sad ste legalizovali kamatu kroz skupstinu (bar namjeravate) i to vam ne smeta. Zanima me što Sanina ne nazivate kamatarom je li to iz razloga sto jos nije aktivirao kamatu ili mislite da ce neke pare on halaliti klubu ili kako ? Normalno pitam. Mislim i vi znate da strateski partner investira i želi taj novac nazad. Kako vi generisete taj novac ? Ovako sigurno ne.
Covjek na skupstini jasno na video linku porucio da ga ne zanima mijesanje u sporstki segment kluba i da njega samo zanima da da novac i da se taj isti novac sa propisanom kamatom njemu vrati.
Amar se naziva covjekom koji je sve radio, sad trenutno daleko nekompetentniji covjek sjedi i sve odlucuje, on je i direktor i predsjednik i uprava i sportski direktor i sve ostalo i to vam je sad legalizovano i nema problema i tom se covjeku vjeruje a na osnovu cega, je li ikad samostalno vodio sportski klub i kakav rezultat ima. Koje su reference da mu se povjeri kompletan klub na upravljanje.
Postavio trenera na prijateljskoj osnovi uopste ne gledajući kompetencije doveo igrače na preporuku bez oformljene skauting mreže koja je te igrače pratila da li se uklapaju ili ne uklapaju u nasu ligu, sistem, dugoročni plan. Ovo nije rekla kazala Slavisa je Nijazov prijatelj i tako je doveden. Je li to normalno u sportskom kolektivu da ti dovede neko druga da ti vodi prvu ekipu. Na to ti dovede i 10 igraca ne gledajući potrebe ekipe pa umjesto krila i napadaca dobijes 3 vezna nekakva a gori ti gore ne možeš dati gol nikom. Je li to dio plana i vizije ? Pitam normalne navijace. Zar nije najavljena rekonstrukcija nekakva. Je li borba za opstanak mogla uz čuvanje osnovnog identiteta radničkog kluba ?
Na to sve statut vam se ne usvoji. Mora se vratiti na skupstinu , ne ovu sad nego onu od 45 clanova a para i para se potrošilo ? Imate li neku B opciju ?
Sta cemo sa najgorim nizom u historiji kluba ? Koje je rješenje da se to prevaziđe ?
O kakvom sistemu govorimo kad je fb i forum otjerao 4 prvotimca od kojeg su najmanje 2 igrala ozbiljnu ulogu kod trenera koji je prošao pripreme s njima ? Ko je odlucio da se proda najbolji stoper 3 dana pred prvenstvo i dovede penzioner koji se oprostio od fudbala za 3x vece pare ?
Imate puno pitanja kojim se trebate pozabavit ali radije ovdje provodite vrijeme ismijavajući zarez slovo ili pricate o posjeti koja vam se usput prepolovila i vise od toga.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 feb 2026, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
dobri su, ja sam se maloprije dvoumio, podcast rame isaka ili njihova tema. Ipak se covjek bolje nasmije uz forumsku propaljenost.
jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:27
Rece pacijent koji napise 30 postova dnevno o Zelji, koji ovdje glumi lektora i ispravlja greske
- jurisicduska
- Kontakt:
Ovo je prosjek tvojih postova i iznosi preko 7let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:31jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:27
Imate puno pitanja kojim se trebate pozabavit ali radije ovdje provodite vrijeme ismijavajući zarez slovo ili pricate o posjeti koja vam se usput prepolovila i vise od toga.![]()
Rece pacijent koji napise 30 postova dnevno o Zelji, koji ovdje glumi lektora i ispravlja greske![]()

A ovo je prosjek mojih postova 2.74 :

Ja znam da vama djeluje to tako, ali evo statistika forumska oficijelna ne laze. Zao mi je i ovaj put si onako rekao samo da nešto kazes. Kao sto sam i gore rekao bavite se nekakvim glupostima hajd sto se bavite nego sto lažete.
Nisam vam ja kriv za 3 mjeseca bez pobjede i 11 utakmica. I borbu za goli život.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Od sad kad klubovi htjeli nesto smijesno ili bilo kako drugacije objavit kontra zelje, prvo treba njih pitat jel im smijesno pa tek onda objavit
jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:33
Ja znam da vama djeluje to tako, ali evo statistika forumska oficijelna ne laze. Zao mi je i ovaj put si onako rekao samo da nešto kazes.
Pa kad sam to za 24 sata napisao 54 posta o FCS, kao sto di ti obarao rekorde foruma smrarajuci o Zelji
De izvuci i taj podatak
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 feb 2026, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Duska ih samara na svim frontovima 
- jurisicduska
- Kontakt:
Ako je prosjek tvojih postova 7 a mojih 2.74 dakle ti pises 3 puta vise postova na ovom forumu. To je dovoljan podatak da se vidi kakve gluposti pričaš. Naravno sad evo ova 3 posta su također o želji jel tako ? Ova sto tebi moram objašnjavati da je 7 > 2.74 . A takvih je većina mojih postova jer se vama mora nacrtat. I sto je najtužnije i kad vam se nacrta vi ne odustanete.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:36jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:33
Ja znam da vama djeluje to tako, ali evo statistika forumska oficijelna ne laze. Zao mi je i ovaj put si onako rekao samo da nešto kazes.![]()
![]()
Pa kad sam to za 24 sata napisao 54 posta o FCS, kao sto di ti obarao rekorde foruma smrarajuci o Zelji![]()
De izvuci i taj podatak![]()
I ne znam sta te pogodilo. Vise sam aludirao da će vam ovaj bit Katil. Pa htjedoh to da ostane na forumu, nego sto me zanima sto ti ne znas je li kati ili katil a vjerujem da znas.
jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:27Dakle odluka strateškog partnera je da ulaze svoj novac sa zagarantovanim povratom. Naravno njemu je u interesu da zeljeznicar pravi novac i da on zaradi jer kako drugacije. I sve to u zamišljenom scenariju izgleda super, vi napredujete, igraci se prodaju, on zarađuje. Ali sta se desava kad vi budete 6-7-8 ? Ne prodajete igrače, ne igrate Europu ? Ima li neki plan za takve stvari ?
Ima li UO u klubu koji je iznad Nijaza ?
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 22 feb 2026, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Moze biti i 20 puta vise postova. Poenta je da ne smaram ni sebe ni druge piskarajuci po 30 postova dnevno o FCS, kao sto ti radis ovdje mlateci paznu slamu povazdan o Zelji.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:38Ako je prosjek tvojih postova 7 a mojih 2.74 dakle ti pises 3 puta vise postova na ovom forumu. To je dovoljan podatak da se vidi kakve gluposti pričaš. Naravno sad evo ova 3 posta su također o želji jel tako ? Ova sto tebi moram objašnjavati da je 7 > 2.74 . A takvih je većina mojih postova jer se vama mora nacrtat. I sto je najtužnije i kad vam se nacrta vi ne odustanete.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:36jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:33
Ja znam da vama djeluje to tako, ali evo statistika forumska oficijelna ne laze. Zao mi je i ovaj put si onako rekao samo da nešto kazes.![]()
![]()
Pa kad sam to za 24 sata napisao 54 posta o FCS, kao sto di ti obarao rekorde foruma smrarajuci o Zelji![]()
De izvuci i taj podatak![]()
Tebi ne vrijedi ni crtati haman.
- jurisicduska
- Kontakt:
Apsolutno ne. Imaju vecinu u skupstini. Imaju upravni i nadzorni odbor svoje ljude. Bukvalno je klub dat na povjerenje Brkovicu za ništa. Mene je vise zanimalo to jer nije valjao Misimovic (hajd on svakako ne valja) ali zbog tih ovlasti jedva se riješili njegovih ljudi iz struktura kluba neki dan, nije valjao Amar jer je bio sve. Sad jedan frajer dovodi igrače, postavlja trenera, otpusta igrače, ganja se u savezu, obezbjeđuje sredstva tako sto komunicira sa partnerom, sve to i još 20 stvari i to je svima ok. Ne kontam kako dođoše do tog odnosa i kako je moguce da se to dogodi. I za sta je to nagrada. Odnosno sta klub time dobija. Moras nešto dobit ako to sve daš.Vanja8 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:41jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:27Dakle odluka strateškog partnera je da ulaze svoj novac sa zagarantovanim povratom. Naravno njemu je u interesu da zeljeznicar pravi novac i da on zaradi jer kako drugacije. I sve to u zamišljenom scenariju izgleda super, vi napredujete, igraci se prodaju, on zarađuje. Ali sta se desava kad vi budete 6-7-8 ? Ne prodajete igrače, ne igrate Europu ? Ima li neki plan za takve stvari ?
Imate puno pitanja kojim se trebate pozabavit ali radije ovdje provodite vrijeme ismijavajući zarez slovo ili pricate o posjeti koja vam se usput prepolovila i vise od toga.Auhhh Duska, pa ovo je nesto sto bas niko nije obracao paznju...
Ima li UO u klubu koji je iznad Nijaza ?
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa kako ću piskarat 30 postova dnevno kad mi je prosjek 2.74.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:42Moze biti i 20 puta vise postova. Poenta je da ne smaram ni sebe ni druge piskarajuci po 30 postova dnevno o FCS, kao sto ti radis ovdje mlateci paznu slamu povazdan o Zelji.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:38Ako je prosjek tvojih postova 7 a mojih 2.74 dakle ti pises 3 puta vise postova na ovom forumu. To je dovoljan podatak da se vidi kakve gluposti pričaš. Naravno sad evo ova 3 posta su također o želji jel tako ? Ova sto tebi moram objašnjavati da je 7 > 2.74 . A takvih je većina mojih postova jer se vama mora nacrtat. I sto je najtužnije i kad vam se nacrta vi ne odustanete.
Prosjek (ili aritmetička sredina) je broj koji predstavlja „srednju“ vrijednost neke grupe brojeva.
Kako se računa?
Sabereš sve brojeve.
Podijeliš zbir sa brojem tih vrijednosti.
Dakle u ovom slučaju : broj dana / broj postova.
Npr 30 dana/30 postova = 1 post dnevno
Ja imam 2.74 dnevno ne mogu pisat 30 postova dnevno nikako
Ti ponovit ću imas 7
Ako ti nije jasno oko ovo prosjeka postova ne znam sto očekujem sagovornika u tebi u ovom bratsko prijateljskom prepuštanju kluba na milost i nemilost jednoj osobi ni za sta.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 feb 2026, 21:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Šta se prepireš s njima, to ti je klasičan sindrom malog kluba, umjesto da slave svoje pobjede, bave se nama, dok njih apsolutno niko ne doživljava, čak i na tribinama vlada pustoš.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:42Moze biti i 20 puta vise postova. Poenta je da ne smaram ni sebe ni druge piskarajuci po 30 postova dnevno o FCS, kao sto ti radis ovdje mlateci paznu slamu povazdan o Zelji.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:38Ako je prosjek tvojih postova 7 a mojih 2.74 dakle ti pises 3 puta vise postova na ovom forumu. To je dovoljan podatak da se vidi kakve gluposti pričaš. Naravno sad evo ova 3 posta su također o želji jel tako ? Ova sto tebi moram objašnjavati da je 7 > 2.74 . A takvih je većina mojih postova jer se vama mora nacrtat. I sto je najtužnije i kad vam se nacrta vi ne odustanete.
Mozda si prije bio normlaniji i umjereniji. U zadnje vrijeme si pomahnitao i oturio se stancanju. Ja to razgodimjurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:46Pa kako ću piskarat 30 postova dnevno kad mi je prosjek 2.74.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:42Moze biti i 20 puta vise postova. Poenta je da ne smaram ni sebe ni druge piskarajuci po 30 postova dnevno o FCS, kao sto ti radis ovdje mlateci paznu slamu povazdan o Zelji.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:38
Ako je prosjek tvojih postova 7 a mojih 2.74 dakle ti pises 3 puta vise postova na ovom forumu. To je dovoljan podatak da se vidi kakve gluposti pričaš. Naravno sad evo ova 3 posta su također o želji jel tako ? Ova sto tebi moram objašnjavati da je 7 > 2.74 . A takvih je većina mojih postova jer se vama mora nacrtat. I sto je najtužnije i kad vam se nacrta vi ne odustanete.
Prosjek (ili aritmetička sredina) je broj koji predstavlja „srednju“ vrijednost neke grupe brojeva.
Kako se računa?
Sabereš sve brojeve.
Podijeliš zbir sa brojem tih vrijednosti.
Dakle u ovom slučaju : broj dana / broj postova.
Npr 30 dana/30 postova = 1 post dnevno
Ja imam 2.74 dnevno ne mogu pisat 30 postova dnevno nikako
Ti ponovit ću imas 7
Neki dan si 54 nakucao. Oborio rekord foruma.
I zamisl svi o Zelji
Taj klub ti zivi u glavi 24/7 rent free.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], sakahuligana i 12 gostiju.