Šta mislite šta sam trebao izbjeći? I, dajte još nekih parova, da odigram koji na marku-dvije... Hvala svima koji "vise" na ovoj temi, samo zajedničkim snagama možemo postati bogati k'o Zuckerberg.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ako ovo ne prođe, ne znam već šta može...adnan24 je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/detac ... 21860010-0
Valjda ce ovo proci...
Veceras jos odigrati Miami,Valenciu,Baraca preko 8,5
ma meni ovo više miriše na X pa Real da dobije na produžetke ,to je euroligajocker je napisao/la:Real - Siena 2 !
Mora se samo umrijetimandraX je napisao/la:dobar listic Ministrene brini za Celtu...MORAJU dobiti
I gol roditi.asylum je napisao/la:Mora se samo umrijetimandraX je napisao/la:dobar listic Ministrene brini za Celtu...MORAJU dobiti
![]()
Kontao da Racing daje gol i idiot stavim da domaćin daje gol. I dalje sam uvjeren da će Racing postići gol, a za Almeriju šta Bog da...Emir_ZENICA je napisao/la:Ja mislim da Almeria nece dati gol...Daj Boze da grijesim....

ja sam ga uhvatio na 2.95 ,čim sam vidio prvi par odma sam ga napisohodža je napisao/la:kvota na Racing u Premieru 2,62![]()
2-ca na vidiku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.